Тренировки в домашни условия - 97

• 41 421
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, днес отчитам БР 1.
Лея, дано да ти се получат нещата, но имай едно на ум и се пази, да не стане някой фал.

# 241
Привет от мен!
Започнах програмата Brazil butt lift и втори ден съм с МТ. Много съм доволна!
Тренировките са три, с продължителност 30-35 мин., заедно с разтягането в края, което е 5 мин. Има и една бонус, която я няма в календара, но ще я изпълнявам в един от двата почивни дни. Упражненията са основно върху топка и пада голямо наместване, докато се фиксирам в правилната поза. Smile
До тук добре, но докато преглеждах утрешната тренировка, ме заболяха коленете - клекове, подскоци, напади, с гири, без гири... Ще се пробвам все пак, защото съм много въодушевена, пък, ако много боли, ще модифицирам някак.

# 242
A Little More Obsessed - https://vk.com/videos-38903136?section=album_55962303, за които я търсиха Simple Smile.

# 243
Мерси, Беси! А сега ще искам услуга Grinning
AAA, Легс + Буути не са достъпни за моя регион (голяма дивотия, другите 3 се отварят и свалят безпроблемно, wtf!?!?). Който ги свали и си ги качи на друго тайно място моля да ми метне линк. Ако не знаете как се свалят ще пусна упътване. Ако успея да заобиколя тази дивотия ще свирна да не се занимавате!
Скрит текст:
1) Установить программу для браузера: http://ru.savefrom.net (ссылку на этот сайт нужно скопировать-вставить, напрямую ВК перейти не даст). Под каждым видео вконтакте добавится кнопочка "скачать", даже если группа закрытая.

2) Простое скачивание видео из ВК: приложение VKMusic 4. Ссылка: vkmusic.citynov.ru (ссылку на этот сайт нужно скопировать-вставить, напрямую ВК перейти не даст).

После установки программы открываем видео в ВК, нажимаем правой кнопкой, копируем ссылку и вставляем в окно поиска программы. Нажимаем поиск, программа выдает результат, выбираем нужное качество (или нажимаем выбрать лучшее) и скачиваем. После копирования ссылки также внизу появляется всплывающее окно для быстрого скачивания. С помощью этой программы можно скачивать также с youtube.

3) Способ от подписчика Надежды:
"Я уже давно пользуюсь расширением для гугл хром "MusicSig для Вконтакте". Музыку правда уже не дает качать, но видео легко. Кому-то может быть минусом, что в плохом качестве качает, но для меня важен небольшой размер файла, т.к. занимаюсь под видео на телефоне)"

4) Еще один очень легкий способ скачивания видео БЕЗ установки дополнительных приложений от подписчика Саглары:
Добавляете видео в "Мои видеозаписи", открываете мобильную версию сайта. Для этого нужно перед адресом социальной сети поставить букву m, получится m.vk.com. Далее находим нужное видео, запускаем его и ставим на паузу. Затем нажимаем правой кнопкой мыши на видео и выбираем Сохранить видео как.

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 22:58 от Agent Provocateur

# 244
  Агент, при мен също не се отварят посочените видеа. Пробвах с различни проксита, но съобщението си остава.

# 245
Пфу, Беси и аз това правя със същия резултат Simple Smile)))
Хммм, ще си събера остатъците от руски и ще пиша на админа, то се е видяло! На тези години не върви да се обеся на нечий непознат и крехък руски врат онлайн и да го моля да ми дръпне тренировката за задник Simple Smile))))))

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 23:34 от Agent Provocateur

# 246
Виждам, че под някои клипове са оставяли коментари. Явно е всеобщ проблем. Ако не ги оправят до ден-два, и аз ще пиша.
Иначе съм в творческа пауза. Отчитам само по 7-8 км на ден.

# 247
Хехехе, оставих ви на 6-та, намирам ви на 17-та страница. Браво, дами. Тренирайте и бъдете здрави!

Вчера беше първият ден от тренировъчната програма. Трябваше да пробягаме самостоятелно една миля за време или навън, или в зала.

Днес беше първата групова тренировка. Мериха ни, теглиха ни, снимаха ни. Тренировката беше почти 35 мин, в които са включени бързи загрявка и разтягане. Беше за цяло тяло, със собствена тежест. Казаха, че щяла да е кардио, ама на мен часовникът ми отчете сърдечен ритъм в зона за горене на калории през 21 минути от тренировката, 10 мин. на кардио, 1 мин. на върхово натоварване и 2 мин за загрявка. Не съм се щадила. Ползвам приложението Zones, защото отчита по-правилно от Activity.

Храната беше прясна, домашно приготвени 5 порции (3 основни и две междинки). Предостатъчно.  Даже ми остана.

# 248
  • 1st floor
Ръката ми е екстра, боли при натиск върху мястото, но не и при движение. За днес отчитам Chisel Endurance. Мисля да се включа към групата с 80ДО, но някак трябва да намърдам и кростренажора между тренировките. Оставя ли го, после край - превръща се отново в закачалка. А взе, че ми хареса...

# 249
Непо, можеш да го включваш след някои от кардио тренировките Simple Smile
Аз, както вече писах, не мога да се принудя да правя едната кардио тренировка - пирамидата. Беше ми за днес, а вчера трябваше да правя ААА. Само че ААА е 60 минути тази седмица; вчера имаше спининг - днес не; Та си позволих да заменя днешната кардио с едно вчерашно спининг и вчерашното ААА ще го направя днес. Пък и този спининг на който ходя е, 30-35 минути силно въртене, после някакви за мен безсмислени упражнения с гирички докато въртиш леко, а накрая 2 серии от по 8 упражнения за корем на постелка. Тонизирах се и ми беше хубаво.

# 250
  • Бургас
Вчера: Fire 30 + Stretch 10 Turbo Fire. Мислех, че няма да имам сили след 55 минутната тренировка в неделя, но си я направих с кеф.

# 251
Днес БР 2. Втори ден удържам без джънк. След тренировката пия протеин,  иначе чай и вода.
Hands Clap

# 252
За днес БР4 + ден 5 от предизвикателството на Йоана. Изтеглих ФП и започвам да следя макросите. Трябва да намаля въглехидратите, че прекалявам.

# 253
Много готино така като правят повече хора БР. Отчитам за първи път БР 9, много ми хареса, най-много от всички до тук. Вчера си изчислих дефицита за една седмица - 1300 калории, ако са верни сметките скоро няма да се изчистя Smirk 9000 дефицит ли трябваше за да се свали 1 кг. мазнина?

# 254
Момичета, трябва ми бързо линк към 21DF, а съм през тел и не помня от къде го дърпах. Благодаря на който се отзовe!
Редактирам: намерих я, оправих се Laughing

Тук една снимка, точно 8м след нормално раждане. Има мноого работа, но до тук съм доволна.

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 19:13 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт