Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои видове тренировки са популярни във форума?
Каква е гривната, използвана за тренировка?
Какви са мненията за ластиците от Lidl и Decathlon?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои видове тренировки са популярни във форума?
-
Каква е гривната, използвана за тренировка?
-
Какви са мненията за ластиците от Lidl и Decathlon?
-
Какви са препоръките за избор на степер за домашна тренировка?
-
Какви са мненията за тренировките на Fitness Blender и Кети?
Хубаво усещане е да надскочиш собствения си мързел и инерция! Дай боже всекиму!
! Не се сравнявай с който и да е друг - тук сме се събрали различни хора, с различни цели, различни отправни точки, различни здравословни състояния, различна екипировка и свободно време. Не се сравнявай с друг, всеки от нас се стреми само да надскочи и подобри себе си!
а Вероника не знам дали си я спомняте, тези които пишат тук от повече години може и да се сетят - тя първо пусна темата "как тренирам" и си я водеше доста време; дори онзи ден влезнах и се изненадах приятно, че на първа страница нейният пост е запазен. Имаше доста полезни съвети и рецепти, някъде по старите теми сигурно още се намират
) обаче пих вино 2 чаши и 1 бейлис и днес ме болеше ужасно главата... и така и днес пропуснах.
Ноооо, вие сте страхотни и ме мотивирате ужасно много.
...и на бедрата имах, но там си знам, че беше от многото скачащи клекове в кардиото от макс 30.