Тренировки в домашни условия - 97

• 41 177
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Честита, здрава и спортна нова година, момичета! Щастлива съм, че ви има!

Много интересни постове прочетох последните два дни.

Аз съм на ден 8 от 80ДО + 2 часа каране на ски. Беше студено и не можех да си го причиня по-дълго. В последния ден на годината обаче установих, че моето почти 7-годишно момче кара ски по-бързо от мен.... И от баща си ... Похвалих го и допълних: "Ех, мислех че имам поне година-две да съм по-бърза от теб." Явно ме слуша от време на време и попива, защото отговори: "Мом, нали знаеш, че не трябва да се сравняваш с други хора, а само със себе си."

Наздраве!

# 121
  • 1st floor
За много години, девойки! Живи и здрави да сте! Hug Hug Hug
Sprinkles, браво на твоя младеж! Моите станаха мързеливи и не искат с нас на планина. Рядко дребния се лъже, но само на места, на които не е ходил.
Аз трети ден няма да тренирам. На 31-ви направихме един Черни връх и после пообиколихме пистите край Алеко. Вчера нямах време, а днес пак потегляме рано-рано към Витоша. Традиция си имаме на първи януари да сме на Камен Дел. Simple Smile

# 122
За много години, момичета! Hug На вас и семействата ви желая желязно здраве, любов и късмет! bouquet

Аз отдавна вече не броя изгорените калории от тренировка. За мен това не означвава абсолютно нищо.
При мен има ефект храненето и най-вече тайминга.

Това за тайминга вече на няколко пъти го срещам. Може ли някакъв линк нещо да се образовам, моля Simple Smile

Общо взето е съобразяване на храненията с тренировките, и протеини за вечеря.

Мненията са противоречиви. Хареса ми статията на Юли:
http://www.yulisgym.com/vaglehidrati-vecherta-ne-ili-da/

Моят тайминг е свързан с тичането, а тогава наистина има смисъл.
Научих се, че ме избива на глад за ядки когато съм обезводнена, а съм обезводнена прекалено често, което ме изненада. Оправих водата и забрвих за ядките. Laughing

Влизам в новата година с революционно прозрение: пий вода и спи! Всичко останало ще си дойде на мястото.
АМи така де, тренировките ми са любими, храненето е в релси, друго наистина не остана.

Отивам да си направя йогата.

# 123
Честита Нова Година момичета Simple Smile Пожелавам ви да реализирате много от целите, които сте си поставили и да бъдете много щастливи.
Аз най-сетне се наспах! Снощи не съм пила, само за наздраве и днес се събудих късно, което е супер нетипично за мен, но много свежа и наспана Simple Smile)) 2019 започва добре.

Благодаря на всички включили се по проблема с коленете ми. Прочетох малко в интернет и както подозирах, често проблемите с коленете са свързани с кръста и стойката. Последните две седмици от зор да не надебеля по празниците, правих понякога и по две тренировки на ден. Имаше подскоци, напади, клекове и подобни. Понякога, когато ми идваха бързи бройките или преминаването от упражнение в упражнение спирах и правих самостоятелни повторения, но после се чувствах кофти, сякаш не я усвоявам правилно и не поддържам пулса в зоната, която е предвиден да бъде при структурирането на тренировката. От днес смятам да игнорирам тези "вини".

От днес смятам, преди нормалната си тренировка, да правя упражнения за кръст (йога) и баланс, а по време на тренировката, ще намаля равнището до което падам и ще внимавам повече за ъгъла на коленете. Мисля, че трябва по-сериозно да се заема с кръста и стъпалата си. До скоро не обръщах внимание, но възрастта напредва и вече не съм на 20. Някои неща не мога да пренебрегвам. Колкото и да съм зиморничава, ще се прежаля и за по един ден плуване в седмицата.

Желая ви страхотен ден и страхотна година Simple Smile

# 124
Влизам в новата година с революционно прозрение: пий вода и спи! Всичко останало ще си дойде на мястото.
Наскоро си говорихме с един познат по темата и той препоръча тази книга: https://ciela.com/ti-ne-si-bolen-a-prosto-zhaden-voda-za-zdrave- … ane-i-zhivot.html
Фитнес дневник си поръчах от Амазон, благодаря за идеята. Flowers Hibiscus Успешна нова година, много вдъхновение и високи спортни резултати.

# 125
Наскоро си говорихме с един познат по темата и той препоръча тази книга: https://ciela.com/ti-ne-si-bolen-a-prosto-zhaden-voda-za-zdrave- … ane-i-zhivot.html
Фитнес дневник си поръчах от Амазон, благодаря за идеята. Flowers Hibiscus Успешна нова година, много вдъхновение и високи спортни резултати.

Melusine,  Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet
Прочетох интервю с автора и си купих книгата на Киндъл от Амазон.
https://www.amazon.com/Water-Health-Healing-Life-Thirsty-ebook/d … lidj+books+kindle
Говори за връзката между увеличаването на хистамина в тялото и водата. Точно каквото ми трябва.

Нали тренирам по програма на Дан Джон, започвам и "режима" му. Протеин (източник на такъв), зеленчуци, вода. Няма начин да не изчистя.

# 126
(:
За днес сутринта йога за кръста https://www.youtube.com/watch?v=pyFNz8zJSdw, част от йогата за коленете https://www.youtube.com/watch?v=VfSlEgg4ApE и
ден 39 от 80 DO - booty. Доволна съм, позабавих темпото, внимавах много за ъгъла на коленете и да си виждам големия пръст при нападите, вдигнах тежестта, намалих малко дълбочината на напада и нямах проблеми с коленете. И кръста леко се отпусна, до поносимо състояние на дискомфорт. Много съм непостоянна в йогата за кръста, хем знам, че ме облекчава, хем я пренебрегвам...

# 127
Протеин (източник на такъв), зеленчуци, вода. Няма начин да не изчистя.
Ще, миналата година с такова хранене за 3 месеца свалих почти 14 кг. Тренирах 2 пъти седмично, предимно силово, и ядях по 5-7 пъти на ден. На мен ми бяха казали за порциите - месо колкото дланта ти без пръстите, към него зеленчуци колкото дланта с отворени пръсти.

# 128
Днес Chisel Balance, чудя се дали да не метна и 10 minute AB Chisel
Вчера беше ужас, толкова неща се наложи да правя и ход сл фитнеса, че и на площада в 12 бях.

Честита нова година, момичета, много спорни тренировки!

# 129
Честита Нова година! Честито и на имениците!

За малко да пропусна тренировка, че по обяд изненадващо се озовахме на маса. Все пак току-що направих БР2.

# 130
Честита нова година, момичета!Да ви е красива, смислена, пълна!Да сте здрави и окрилени.Отчитам половин час с Кристин Къри.Сумарното движение по празниците не е за хвалба, та благородно завиждам на всички с уреди вкъщи, които могат да си докарат прилично кардио.
Сприкълс, браво на детето.Аз също да похваля големият ми син, който е оформил страшни плочки на корема и много хубави ръце.Тренира и той всеки ден.Малкото ходи на народни танци и футбол, та там си се движи, но при голямото е самодисциплина.
Беси, прегръдки. Да сте здрави!
Непо, браво на вас за хубавото начало на годината!
На всички момичета, които познавам лично, те си знаят-специални поздрави Все така готини да сте! А Дана да се явява вече за отчет!

# 131
Весела Нова година на всички! Пожелавам ви са сте в отлична  форма и да нямате никакви контузии.
Днес замених Cardio Core с един ММА ремикс на Лес Милс (Les Mills Combat ММА Body Blast 04).
Агент, ти нали прави смесена програма от Лиифт4 и 80ДО в съкратен вариант? Какви ти бяха впечатленията от резултатите върху долната част на тялото? Чудя се дали да не направя една 6-седмична програма (реално ще е 9-седмична, тъй като сега си правя три седмици от 80ДО) на основата на 80ДО, но само с 2-4 тренировки седмично по програмата. Някои от кардиото и силовите бих сменяла с други, като ще променям всяка седмица. Просто и ААА, и Total Body Core са ми малко слаби като силово натоварване, като същевременно са доста дълги, а чистото кардио от 80ДО не ми харесва.

# 132
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!

Минавам на бърз отчет, после в обедната ще ви чета :*

Mass Building Lower Body Workout + 20 мин степер

Тренировката е много от моите, ще влезе в "любими"

# 133
  • Бургас
Честита Нова година и от мен! Да сте здрави и в страхотна спортна форма!
Открих новата година вчера с  Fire 30 + Stretch 10 Turbo Fire. Много, ама много се чудя дали да не мина на Турбото или да продължа да комбинирам с ПиЙо. Спира ме факта, че в Турбо са 5 кардио и само 1 силова тренировка седмично, а на този етап не ми се иска да намалявам силовите.

# 134
Здравейте,
днес смятам да разчитам на максимата "понякога по-малкото е повече". Направих йога за кръста сутринта, а малко по-късно ще направя и една Yoga for Weight Loss & Belly Fat.
А причината днес да пропусна ден 40 от 80 ДО е, че желанието ми за спорт намалява правопропорционално на наближването на цикъла ми. И смятам днес да се погрижа за тялото си по малко по-мек начин. Обичам програмата, обичам настроението, потта, калориите и всичко, което ми дава тренирането с нея и щом днес изпитвам истинско отвращение при мисълта да подскачам на кардио кор-а, значи има причина. Пък и нали все си говорим, че калориите не са всичко, туко виж размърдам някой и друг енергиен поток и отпуша някоя и друга чакра и съм станала първа хубавица Rolling Eyes Ако успея да изгладя и бръчките около очите, които напоследък нещо прогресивно се появяват, ще съм мого щастлива. Търся си всякакви идеи, кремове, бабини илачи и прочие. Рано ми е за чак такива мрежи и поточета отдолу и от страни Sad

Общи условия

Активация на акаунт