Тренировки в домашни условия - 97

• 41 396
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
TDI, в Амазон има сума ти кутии. Моите са от там и вършат идеална работа. Бяха седем паунда комплекта или нещо от сорта.

# 151
  • Бургас

Връщам се на 80DO - видях, че няма дразнещата музика и крясъци на Шон, темпото е прилично (в това отношение ФБ бяха започнали да ме дразнят - мн бавно ми беше, но правех екстра повторения, което беше пък ОК).
Някой си беше купил кутиите - май беше Амбър. На мен тази храна ми се струва много... чудя се още. И все пак ако може линк от къде са. В бийч боди гледах, обаче само сетове от кутия, шейкър и т.н. видях.
Някой желаещ да се включи с мен?

Довечера ще ви пиша първи впечатления, ако успея да си намеря ластици Simple Smile
Аз, аз! Всъщност вече я започнах на 01.01, нямах търпение Simple Smile Повече от година тренирах с Руми и нейните календари и много ми доскуча. Тази програма ми се вижда с дълги тренировки то по час, ама съм си навила на пръста да я пробвам. За сега 3 тренировки - харесаха ми.
Аз съм я изтеглила доста отдавна от руския тракер, ама видях, че някоя добра душа я е качила цялата във vbox 7
Ластици ползвам тези от Лидл https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=19130, само са ми други цветово, че съм ги купувала не помня кога. И даже съм се снимала на 01.01 на обяд - не е много показателна снимката след оливането с храна и алкохол броене часове преди това, ама карай!

# 152
Някой си беше купил кутиите - май беше Амбър. На мен тази храна ми се струва много... чудя се още.
Теди, и аз имам кутиите - с 2 думи - не ти трябват - избираш си в кой калориен рейндж попадаш (като си те знам 1200-1499 кал/план А) и ядеш в пропорция 40:40:20 (П:В:М) Това е цялата философия + таймингът на храните, но си прочиташ мат'ряла и си разпределяш храненията респективно. Ако много искаш кутии си купуваш или ползваш нормални мерителни чаши за готвене (най-евтини в Икеa).
Накратко:
https://www.amazon.com/Efficient-Nutrition-Portion-Containers-CO … s=portion+control
(вярвай ми, много са малки Wink затова се подвеждаш, че храната била много!)
21 Day Fix Container Conversion

PS A ако си голям гъзар (като Спринкълс и мен Wink идеята е на Спринкълс) даже си украсяваш МайФитнес Пал настройките с цветни емотикончета, че да те подсещат на кое ядене (спрямо тренировката) кое ядеш и в какви комбинации: Ето, скрийншотнах ти моя МФП на телефона:

PS Абе лятото от плажа на Синеморец не правих ли същото упражнение и обяснение Grinning
http://www.bg-mamma.com/?topic=1049572.msg37252573#msg37252573

PS Звезди, за хибрида 80ДО +Лиифт4 - аз реално взимах от последните 3 седмици от всяка фаза на 80ДО Буути и Легс и към тях добавях тренировките от Лиифт4, но без тази за крака. Последните седмици и ААА + Тотал Боди кор, че Лиифтчетата ми писнаха. Много съм доволна - доста по-балансирано се получи, но и по-дълго и времеемко. Аз обикновено гоня ефект в дупето/бричове/крака, много по-слабо на рамене/ръце и коремът съвсем го претупвам. Може би имам най-слабата преса от цялата тема, но така става, като по ген имам плосък корем, че и с плочки, каот не преяждам. Но моите плочки не са от коремни преси, най-вече от някой заблуден планк.

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 15:44 от Agent Provocateur

# 153
И аз да отчета най-накрая нещо. Преписах. Long and sculptured legs - Cathe.
Някой правил ли е седмичните ѝ ротации?

# 154
Някой правил ли е седмичните ѝ ротации?
аз!

# 155
Сигурна съм, че си писала, но аз да си питам дали си доволна от резултата и колко време следваше календара ѝ?

# 156
Във фитнеса вело 20 минути, много малко рамене и ме извикаха да изчезвам.
Сега Iso Strength Chisel.

# 157
За днес Barre legs- 21 days fix.

# 158
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте! Ей от тук си свалих 80 DO, като в интерес на истината само написах "80 Days Obsession" и то си излез. Има хранителни планове, разни бланки за повторения в различните етапи колко правиш и напредваш, за обиколки в началото и в края на различните фази, календар. Всичко.

Агент, много ти благодаря! Помня го този твой пост и тогава и сега се чудех, абе аз не мога ли с моите си кутии (като отворя шкафа и те падат върху ми, толкова съм натъпкала шкафа) та не мога ли с моите си кутии, ся само още кутии ми трябват. Това с Пала е много яко, ама не е за мен. Аз си направих пропорциите както ми писа 40:40:20 и това ми е достатъчно Simple Smile

Ластиците са точно същите, които nina_mech е постнала. Не знам от таз седмичната промоция ли са или от предходна. Днес бях в Лидл в Рав ...  значи събра ми се погледа, от всички промоции от поне година назад имаше неща.. .даже мин година като бяха пуснали ски екипи за деца и аз реших, че понеже няма да ходим и не взех и после ме беше яд - е, днес ги намерих във въпросния Лидл и вече сме оборудвани за ски ваканцията ни. Отделно имаше швейцарска топка, фоу ролери, онова кръглото с дръжките, което нямам идея за какво служи, постелки, спортни екипи, преса за коса, нутри булет, инструменти всякакви и т.н. и т.н аз такова изобилие в Бургас не съм виждала Grinning Grinning Grinning

По същество 80 DO утре сутрин в 6. Предполагам, че с храненето и то с първото ще имам проблем, но няма как .. не мисля да ставам в 4 (сега ставам  в 5:30), а след работа не ми се получават нещо нещата.. . ето, още не съм сготвила дори.  

Благодаря на всички, които се включиха по моя въпрос с пропорциите и кутиите Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 20:25 от TDI

# 159
Сигурна съм, че си писала, но аз да си питам дали си доволна от резултата и колко време следваше календара ѝ?
На Cathe съм правила няколко ротации, на пръв спомен една с Low Impact Series, една със Strong & Sweaty и една с много Xtrain, която беше някакъв голям микс от нейни тренировки от ерата на ДВД-тата, не на новите онлайн стрийминг. Общо някъде 5.5 - 6 мес може би се събират.
Винаги съм доволна от нея, тя е една от най-най-грамотните треньорки в нета, първата и видео тренировка е издадена през 1989, ако помните тези времена. Екипът и е от каки на по-солидна възраст, не от фитнес кискащи се моделки и е мотивиращо да видиш колко силни и добре изглеждащи са жени на 40+!
Много важно е да се помни, че нейните тренировки универсално са доста дълги (50-75 мин, но ДВД-тата предлагат и премикси, които при рипванията често се загубват), никога не са за начинаещи, винаги е добра идея да се почва с тези, които са обозначени за средно-напреднали, и вече след няколко седмици да се метнете на тези за напреднали. Имаше някъде класификация на старите и и златни неща:
https://shop.cathe.com/category-s/142.htm
Cathe има чудесна 3-месечна програма със сериозни тежести (STS), но както и други нейни тренировки за нея се иска дори повече екипировка. Това също и е отличителна черта - топки, степове, ластици, гири, щанги, слайдери - от всичко по множко в нейните тренировки:
Ето тук има и ориентир кои тренировки за какво са подходящи (гледайте и менюто вляво):
https://shop.cathe.com/category-s/125.htm
А това са самостоятелните и програми:
https://shop.cathe.com/category-s/140.htm
И, разбира се, ако искате резултат, освен хубавите и тренировки се поддържа и режим на хранене.

Не съм правила нейните нови стрийминг тренировки, само днес извъртях една бърза за пръв път.

3/44 Cathe Oh My Glutes + 3/44 Elliptical 15 min + 3/44 Rowing 15 min with rate increase
(Row a single 15 minute piece. The first five minutes @ 22 spm. Then four minutes @ 24 spm, three @ 26, two @ 28 and one @ 30)

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 23:51 от Agent Provocateur

# 160
  • Варна
Добро утро,
днес https://www.youtube.com/watch?v=aqqwZ_leAMA
Имам вече рани по лактите от толкова планкове.
На 31.12 и 01.01 - гимнастика за лице. Изтощително Simple Smile

# 161
  • Бургас
TDI за този Лидл съм чувала абсолютно същото от няколко места - много добре зареден, има всичко дори от доста стари промоции. Хич не е за такива като мен, дето за едно сирене отивам и с 2 торби излизам Joy На мен ще ми е много интересно да споделяш впечатления за 80ДО.
Вчера HIIT15 + Stretch 10 Turbo Fire, много яко, излезе ми душата. Походих си добре, крачкомера каза 11 000 крачки. Мислех, че днес ще ме скове МТ, но за сега няма индикации за такава.

# 162
Добро утро момичета! Благодаря ви за отговорите по моят въпрос Kissing Face за 80ДО. Изкушавам се да я започна след БР, какви тежести ползват във видеата, май са доста разнообразни, а аз имам само 4, 6 и 8,5, които могат да станат 10. Ако не 80ДО, ще извъртя още веднъж ХиЧ както бях замислила преди месец.
Стана дума за лидълските ластици, според мен са добри, аз имам два малки кръгли и два дълги като лента, вече си ги ползвам доста време и няма проблем с тях.
Нали бях ревнала, че не получавам МТ на дупето и на краката, е след Афтърбърн на Кети, имах и още не ми е минала напълно, е най накрая разбрах как да ги изненадвам тези мускули - много повторения без тежест и стана работата...Не знам защо реших да заменям Кардио 2 от БР с Афтърбърн, на 22 мин. вече ми минаваха мисли да се откажа, направих цялата все пак, но накрая бях изцедена.
Духче, само едно видео, много много старо открих на Румяна, кардио при проблемни колене, но предвид нещата, които си правила до сега, ми се струва, че ще ти е прекалено скучно и няма да ти хареса, но ако все пак искаш, ще ти дам линк.
Отчитам вчера БР7, днес живот и здраве БР8.
Моят мъж иска да си купим бягаща пътечка, ще я използва основно той, вкъщи пред телевизора, зимно време. Някакви отзиви за тази   https://www.sportfit.bg/bg-product-details-60.html

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 11:18 от арсен

# 163
   Много благодаря, Агент. И на мен Кети много ми допадна. Мисля дори, че съм ползвала нейни видеа през 90-те. Ако не се лъжа, даваха я събота по телевизията. А може и друга Кети да е била.
Long and sculptured legs трябва да се казва  болящо дупе. Купих си вчера каквото намерих в Лидл,  че вчера ползвах топката на децата..
Всъщност, видях, че има календар за тренировки 6 дни седмично, което не знам как ще ми се случи, но ми се ще до се пробвам, още повече, че
Скрит текст:
  намерих доста нейни тренировки.

# 164
Ноември, какви са тези тренировки за лице:grinning:?
Духче, ти си много усмихната и е нормално да имаш леки бръчици около очите. Аз винаги съм харесвала по-изразителните лица с история, а не такива като маски.
Продължавам с Кристин Къри, редувам с кардио.Свалих двата празнични  килограма, дето бях трупнала от сармички, боб, торти и баклава:blush: Няколко дни на нисковъглеродната диета са достатъчни за оправяне на щетите. Допускам, че качих и от възстановяването на тренировките с тежести, защото месец преди това редувах предимно кардио с пилатес.

Общи условия

Активация на акаунт