Спам тема (дядо Коледа не спал и джуджетата ... (какво?!) от 22.12. до когатo

• 23 324
  • 800
  •   1
Отговори
# 60
Ще видим дали ще стане за фотки. Проста торта наполеон.  Joy  Вий да не си представихте пет блата, фонтан  от шоколад, рози с листя и бодли и две гърчещи се тела глазурени...

# 61
Таа па, че мойта от фчера да не беше специална???

# 62
  • над кукувичето гнездо
Аууу, че се прибрах от магазина вече...ако по-рано бях прочела, щях да метна и аз ено пиле на сол. Най-леснотп и вкусно - кило сол о отгоре пилето, разцепено през гърдите, добр еподсушено, както Кики описа...ммм. Ама, хайде, имам от вчера едни шницели хартисали, ще довършим тях, пък по-натам ще е пилето.

А за тортите - вкусът е важен. Даже за сватбата бяхме взели „обикновена” торта, цялата шоколадова, но толкова вкусна, че се размазах

# 63
  • Тра-ла-ла
Защо няма отговор: Аз съм кифла и ще се побъркам от шопинг?😁
Мбаси, не съм се сетила Joy

# 64
Мойта  е по поръчка за рожденика ми.

# 65
  • Euskal Herria
Точно! Вкусът е най-важен. Щерката за сватбата си поръчаха изчистена, без фигури и супер украси. Обаче беше много вкусна.

Лун, да ти е здрав рожденика тогава.

# 66
Жив и здрав да ти е, Лун!

# 67
Благодаря! Да ви се връща. И това е най-ценното.

# 68
лун, жив и здрав и от мен!

# 69
  • Тра-ла-ла
Луничке, да ти е жив и здрав Козльо и да те слушка Bowtie

# 70
Чувствам се много много много зле. Изпадам в дълбока депресия. Какво да правя, за да се измъкна от нея ?

# 71
Мойта  е по поръчка за рожденика ми.
Абе, Луне, с теб не само харесваме едни торти, ами и рождениците ни заедно Laughing Честит ти козел, да е жив и здрав! Не са лесни козите, ама пък са си наШте и си ги обичаме Heart Eyes
Аз днес черпих с Френска селска, че си имам братче с празник. Иначе и Наполеон им правя Laughing

# 72
Луничке, да ти е жив и здрав рожденника !
Евритинг, за начало спираш да мисшиш за всякакви депресии !  Вземаш нещо да правиш което те разтоварва - четене на хубава и увлекателна книга, почваш да готвиш нещо сладко, пускаш си хубава музика или хубав филм. Няма за какво да се сдухваш. Ако имаш някоя приятелка виждате се и говорите с нея на дълго и широко ( това може със сигурност да те изкара от такава ситуация в която правиш опити да затънеш ). Киното също е вариант. Толкова много неща могат да се направят. Аааа да - и да се облечеш ! Stuck Out Tongue

# 73
Няма абсолютно никакъв смисъл

# 74
Няма абсолютно никакъв смисъл
Кое няма смисъл ?

Общи условия

Активация на акаунт