Частни училища - информативна тема 23

• 67 745
  • 781
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Благодаря, insane!
Късмет и на Вас, и аз ще пиша как е протекло, макар че има още 20 дена.
Знам, че и това училище има кусури, но не мога да си причиня още 7 години ДУ, особено дупката 5-7клас.
В сайта на Питагор профила ни излиза, че детето ми е прието. Но още не вярвам аз, някак рано ми се вижда, може да е грешка
Честито!
Защо да е грешка. Пише си го до три работни дни го обявяват.
Аз мислех, че като минат всички деца. Някак се бях настроила, че няма да го бъде и ми дойде като гръм от ясно небе. 

# 691
Незнам къде е локацията ви . Томас Едисън също имат ДГ, ПУК и училище. Сега са малко опънали сградата по шевовете, но говорят за новата някъде в Княжево да е.

Стига си писала това "не знам" слято, две отделни думи са. Ти и Хоуп все така го пишете. И аз пиша през тел., ама не го пиша така.

Insane, честито! Щом в сайта пише, нямай съмнение, че сте приети.
Ще си взема забележка!
Често пиша на светофари и не го чета за проверка...но вече ще следя стриктно Simple Smile
https://m.facebook.com/notes/смехът-е-заразен-бъди-преносител/правопис-синдромът-незнам/157635340963101/

# 692
  • София
Честито, insane. До няколко дни се обявява приемът, а не след като всички минат. Няма грешка. А защо се беше настроила, че няма да го бъде Simple Smile?

# 693
  • София
Благодаря. Заради многото кандидати. Все пак ги преброих 140 за 18 места. А миналата година остана резерва, при все, че беше много по -напред от връстниците си и аз бях убедена, че ще го приемат още тогава.

# 694
  • София
Браво на детето Simple Smile

# 695
  • в страната на чудесата
Браво на детето инсейн!
Пожелавам много късмет! Училището абс си заслужава. Дано попадне на добри приятели.

# 696
  • София
Благодаря. Заради многото кандидати. Все пак ги преброих 140 за 18 места. А миналата година остана резерва, при все, че беше много по -напред от връстниците си и аз бях убедена, че ще го приемат още тогава.

Първо да кажа честито! И после да питам - тези 140 са били за втория кръг за първи клас ли?
И последно колко дни след изпита ви излезе резултата? Благодаря

# 697
  • София
Благодаря отново на всички. 140 ги броих за първи клас в деня на писмения изпит, това от разпределението на таблото. Вчера ни беше събеседването , днес в профила му излезе, че е приет.

# 698
  • София
Явно и в Питагор като в СС бързо дават положителен отговор на добре представилите се дечица. Още веднъж честито 🙂

# 699
Честито, Insane!
И аз като теб имах доста притеснения, но тази година разбрах защо психолозите казват, че понякога трудно можем да преценим за собствените си деца. Миналата година и аз не познах, а тази малкият шемет ме изненада приятно. 😊
Успех на всички!

# 700
  • гр. София
Не знам къде е локацията ви . Томас Едисън също имат ДГ, ПУК и училище. Сега са малко опънали сградата по шевовете, но говорят за новата някъде в Княжево да е.

В момента живеем срещу Интерпред, точно до Жолио Кюри, но сме "малко на гости" Grinning, иначе другото ни жилище е пак до метростанция (К. Величков), така че всяко нещо, което НЕ Е  примерно Горна Баня, си е плюс.
От моментната ни локация днес установих, че Little steps/АЗБУКИ и Светлина база Симеоново (училището) и база Лозенец са ни почти бижу, то така или иначе в момента St George ни е ем близо, ем под ъгъл и ако не си с кола си е смяна на 2 автобуса и 40 мин път или пеша 30 мин през парка, но не и сутрин с полузаспало дете Grinning

Томас Едисън виждам, че е с математическа насоченост, моят дребчо обожава числа, но не се е занимавал с нищо кой знае какво специално в тази насока, че още борим чистото проговаряне (пътувахме почти постоянно в различни държави и сменяхме езици и омешахме детето, та сега подреждаме българския и английския малко по малко Grinning). Като цяло ми се искаше нещо по - Монтесорско и лежерно, ако може изцяло на английски или билингуално, за да изчистим едно по едно нещата, пък "голямото учене" така или иначе ще си дойде след време, когато той си избере точно какво ще иска, затова уж Светлина и Азбуки гледаме, но да видим дали изобщо в Бг ще има нещо за нас Grinning

# 701
  • София
Браво!
Честито, insane!
Дано да станат съученици

# 702
Климент Охридски ви е на две крачки, Deny6.

# 703
  • гр. София
Климент Охридски ви е на две крачки, Deny6.

Така е, Ежко, на сегашната ни локация е близо, но е от ПУК и насетне, а моят е още на 4г. сега навършени и ми се иска да го държа в ДГ поне още година, а това няма как да стане в КО.
Затова принципно оглеждам опции с ДГ и училище в едно, които евентуално да имат водещ или поне силно застъпен английски език или монтесори елемент (за второто обаче мисля, че в Бг просто НЕ съществува, след като прочетох в темите и наскоро лично ми казаха, че ЧОУ "Д-р Мария Монтесори" в далечната Горна Баня НЯМА грам Монтесори в него.)

# 704
Трудно ми е да помогна - не знам за такова училище/ДГ по-наблизо до Вас от Св.Георги , а ПУК е от 5 годишна възраст.

Общи условия

Активация на акаунт