Разваляне на магии.Тема номер 2

• 56 122
  • 175
  •   1
Отговори
# 135
Привет!
От чист интерес искам да попитам за един "подарък" който ни оставиха не много отдавна.

Общо взето жената на брат ми беше дошла на гости на моята половинка.
Спипаха я да пъха нещо под стола, още като дошла си го въртяла по пръстите. Става въпрос за някакви конци/връв подобно на мартеница гривна само че не бяло и червено. Да кажем някакво вързопче.

Писаха й веднага да дойде да си го получи обратно, тя се върнала побеляла като платно. Не й се вярвало. После се правеше на ударена, защото снимката и беше пратена на чат но игнорирана.

Смисъл, не намирам за логично да си въртиш неща по ръцете и да ги пъхнеш под възглавничката на стола. Нормално е да си играеш с нещо и да го забравиш на маса, земята но не и така да е скрито..
Благодаря предварително!

# 136
Момичета, здравейте!
Имам нужда от Вашата помощ и съвет.
Тази сутрин намерих на терасата си малка черна торбичка от плат тип "органза" и в нея имаше нещо като хапка от жито с брашно. Не мога да определя какво е точно.
Да сте чували за нещо подобно?
Живея на седми етаж от десет и ми е много странно как е попаднало при мен.
Въобще какво е това чудо...
За първи път срещам подобно нещо, но явно съм ядосала някой сериозно.
Благодаря предварително.

# 137
Здравейте! Искам да попитам някой дали може да ми препоръча наистина надежден човек който може да разваля магии и да прави защита от Варна или наоколо .. чувствам се зле и имам нужда от такава помощ.. вече незнам как да се отърва от това зло. Магиите които ми правят са Вуду може би и наистина са силни😞

# 138
Здравейте! Искам да попитам някой дали може да ми препоръча наистина надежден човек който може да разваля магии и да прави защита от Варна или наоколо .. чувствам се зле и имам нужда от такава помощ.. вече незнам как да се отърва от това зло. Магиите които ми правят са Вуду може би и наистина са силни😞
За съжаление тези, които можеха и наистина помагаха отдавна не са между нас. Аз до момента не съм открил, а не е като да не съм търсил и ходил.

# 139
Lan _7  ,Здравей ! Не ,не е тайна ,жената се казва Даниела от гр. София е и приема само там , като в  събота и неделя приема хора от провинцията

Здравейте,
Може ли да напишете телефон за връзка с тази жена? Благодаря!

# 140
Lan _7  ,Здравей ! Не ,не е тайна ,жената се казва Даниела от гр. София е и приема само там , като в  събота и неделя приема хора от провинцията

Здравейте,
Може ли да напишете телефон за връзка с тази жена? Благодаря!

Здравейте,

може ли да ми дадете телефон на Даниела - аз съм от София.

# 141
Хора, човекът, написал това не е активен в сайта, няма как да ви даде какъвто и да е било номер.

# 142
Здравейте! Ето нещо като като помощ за всички, които смятат, че им е направена магия.Съберете се, почистете в къщи, обиколете стаите започвайки от входната врата със запалена свещ и отче наш. Молете се, молитвата помага, Кипрянови, Василиевич, сура- Ал Фалак. Има талисмани за защита, късмет. Правят ги някои хора, магове, рейки мастери и др. Дори сами да вземете зодиакалния си камък или планински кристал, подържите в ръцете си и се помолите да действа в името на висшето благо и добро за всички, които са в досег с него, ще го заредите с положителна енергия. Помолете се на водачите си, Архангел Михаил и всички ангели за помощ! Вярвайте, че всичко ще е наред. Направете петохлебие за здраве в черква! Правете това често! Всеки енергиен заряд , енерго информационна структора отслабва с времето. Дори уж силни магии. Бъдете благословени! Честит 8 март дами!

# 143
Здравейте! Има ли начин да разбера дали на мой близък има направена магия? Имам съмнения, че има, даже имам предположение от кого, но мога ли някак да разбера наистина дали има? И вече да се опитам някак да разваля, ако е възможно..  Благодаря на отзовалите се!

# 144
Спешно търся човек за разваляне на Черна магия или поне насоки как се чисти.. Благодаря Ви!

# 145
Здравейте. Търся човек, които може да вижда има ли направена магия и които е надежден да я развали. Напоследък се съмнявам много. Може и на лично. Благодаря.

# 146
Здравейте,

прегледах темите за ясновидци/ходжи и подобни, но не намерих информация за един човек когото търся от известно време. Познати са ходили при човек на име Сашо, за съжаление не желаят да споделят контакти. Сашо работи с пръст и восък и ако има направена магия казва къде е заровена ако е предмет, и ако не може да го намерите, той идва и го намира. Намира се в района на Кюстендил/Дупница. Дали сте чували за този човек и имате ли негови контакти?

Благодаря предварително.

# 147
  • София
Сашо ще ви намира магии докато имате пари в джоба.

# 148
Чух подобно нещо за ходжата от Момчилград т.е казвал с точност ако има направена магия и кой я е направил. Няма телефон за връзка,но е бил на мястото си и приемал хора от 8ч интересно ми е има ли други в Северна България, които ще свършат същата работа? Зачетох се и гледам много ходжи, много нещо, но на кой да се довери човек?

# 149
Има ли някой да знае ходжа около Пловдив   посещавала сън гледачки но само ми вземат пари моля някой да му каже човек който му е помогнал ?

Общи условия

Активация на акаунт