Разваляне на магии.Тема номер 2

• 56 069
  • 175
  •   1
Отговори
# 165
Е, никакво чудо не се случи след посещението ми и молитвата ми в църквата Св. Димитър в Солун, уви.

# 166
Е, никакво чудо не се случи след посещението ми и молитвата ми в църквата Св. Димитър в Солун, уви.
Съжалявам...
Ь

# 167
Материалния свят има директно проявление. В нематериалния нещата се случват по друг начин и закони. Молиш се в църква, пред икона да молбите се чуват! Висшите сили ще помогнат, чули са желанията и молбите, но как и до каква степен и кога зависи от много фактори. Времето е линейно в нашия материал свят. Вярвайте и се молете! Молбите ви ще бъдат чути.

# 168
От години търся начин да се изчистят от негативна енергия/ магия. Казвали са ми, че е направено " Да съм като прокажена" за другите и да е трудна за откриване и разваляне ...
Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Вече незнам къде да търся помощ...опитвах с куршуми, с молитви, на енергийни места, с радиестезия, с рейки. ...Моля за съвет..

# 169
От години търся начин да се изчистят от негативна енергия/ магия. Казвали са ми, че е направено " Да съм като прокажена" за другите и да е трудна за откриване и разваляне ...
Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Вече незнам къде да търся помощ...опитвах с куршуми, с молитви, на енергийни места, с радиестезия, с рейки. ...Моля за съвет..
И аз така. Направо усещам как колегите ме.заобикалят като прокажена. А съм.на тяхната възраст. За партньор пък да не говорим....тъкмо мислех да опитам.с рейки....

# 170
Здравейте! На някой случва ли му се да изчезват пари от вкъщи и от вашите близки?
( не говоря да са откраднати от човек) Това наистина се случва при нас и не знаем при кой да отидем и как ще ни помогне? При нас има проблем и със зъл дух или джин, който ни тормози и се вселява в приятеля ми!! Ходили сме при много хора, но или не могат да помогнат, или са измамници или пък не ни вярват…. Също така се пише по стените 666-ци, кръстове, рисува се, тропа се, тормози и други наши близки, също и детето ни плаши, то е малко и всичко вижда. Има и свидетели на това, което е ставало. С всичкия сме си!!! Някой хора смятат или сигурно ще кажат глупости не е вярно, но не им е стигнало до главите, за да видят, че наистина е така и става всичкото това нещо.. Някой ако се е сблъсквал с подобни неща и знае човек, който може да помогне. Нека ми пише и сподели контакти с този човек! Също така и са казвали, че има магия дали от това не се е получила тази напаст не знам или, че някой я е изпратил директно?

# 171
Хора,спешно ми е .Надежден за разваляне ,защото нещата отиват към най-лошото.Усещам го и немога да го преборя.
Нужна е спешна помощ.
Magdalena Minkovska пощата е пълна,немога да върна отговор.
писах ти!

може ли информация?

# 172
Здравейте! На някой случва ли му се да изчезват пари от вкъщи и от вашите близки?
( не говоря да са откраднати от човек) Това наистина се случва при нас и не знаем при кой да отидем и как ще ни помогне? При нас има проблем и със зъл дух или джин, който ни тормози и се вселява в приятеля ми!! Ходили сме при много хора, но или не могат да помогнат, или са измамници или пък не ни вярват…. Също така се пише по стените 666-ци, кръстове, рисува се, тропа се, тормози и други наши близки, също и детето ни плаши, то е малко и всичко вижда. Има и свидетели на това, което е ставало. С всичкия сме си!!! Някой хора смятат или сигурно ще кажат глупости не е вярно, но не им е стигнало до главите, за да видят, че наистина е така и става всичкото това нещо.. Някой ако се е сблъсквал с подобни неща и знае човек, който може да помогне. Нека ми пише и сподели контакти с този човек! Също така и са казвали, че има магия дали от това не се е получила тази напаст не знам или, че някой я е изпратил директно?
Аз ти вярвам. Това.са реалне неща и се случват. На мен.пари.не са ми изчезвали,.но бившата.свекърва.изпраща.джинове.

# 173
Хора,спешно ми е .Надежден за разваляне ,защото нещата отиват към най-лошото.Усещам го и немога да го преборя.
Нужна е спешна помощ.
Magdalena Minkovska пощата е пълна,немога да върна отговор.
писах ти!

може ли информация?
Моля, бихте ли споделили повече информация и с нас, които също търсим помощ и начини за справяне с проблема...

# 174
  • София
В началото на 90 -те у нас започнаха да се случват странни и необясними неща . Да не изпадам в подробности , най - фрапантните случаи , които съм запомнил бяха , преместена маса от вътрешната страна на лятната кухня , която затискаше бравата  на входната врата от вътре , накрая се разби прозореца за да се отвори . Обърнати  в мазана 20 литрови туби без капачки с течността в тях , имам и спомен за неща които сякаш се хвърляха в стаята  както седим на дивана и от някъде някоя чехла или терлик сякаш се мяташе. И в един момент всичко престана . Като малък бях много хилав и слаб  .  в града в който живее леля ми се беше появила някаква лечителка , не помня вече какво правеше и дали беше шарлатанка , но ме заведоха при нея и няма да забравя каза на нашите , че у нас е имало полтъргайст и понеже не е успял да ни оплаши си е заминал или поне така си го обясних . Та минаха години тоя случай беше отдавна забравен , понякога се майтапехме с него , но -  наскоро бащата сподели една подробност . Та баща ми работеше по-  това време директор в една областна малка печатница , която печаташе и местния  вестник  и точно тогава в пресата се появили много статии за полтъргайсти и тем подобни създания , и бащата често се подигравал на тия глупави писания . Та факт или не според него това е провокирало полтъргайста . Та опитът ми с полтъргайсти  ме е довел до два извода . Явно се храни от страха на околните , ако не те  уплаши ще изчезне и за да се появи значи е бил накърнен с нещо и иска да си отмъсти , върнете лентата на зад и се сетете за нещо свързано с полтъргайст , което би го провокирало да търси мъст .

# 175
Аз ти вярвам. Това.са реалне неща и се случват. На мен.пари.не са ми изчезвали,.но бившата.свекърва.изпраща.джинове.
[/quote]

А знаете ли как да се махнат от хората, или маха ли ги или някой който да го махне ?

Общи условия

Активация на акаунт