КГБ = Клуб на Готините Баби - 193.

• 54 793
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Малиии, туй с пенсиите много сложно. Айша, айде залавяй се и ти да обясняваш.
Рапортувам, че днес живях относително спокойно. Не може да бъде! Щерчица май изгайлети баира на грипа, можело било и без илачи. Не мога да повярвам. Това дете ще преобърне представите ми за света. Всичките доктори от рода сега се въртят като центрофуги в гробовете.
Срещата се премества в другия Дон Домат: на попа, до нотариата, неделя 14.30. Нъл тъй? Благодарим ти, Кари, че овреме ни отвори очите! Не СЛЕД като "са ни сервирали" сметката. Какво стана с корнфлейкс-пиленцата? Дай рецепта, че звучи много примамливо.
Ихичка, така ти се радвам! Ха дано ти върви важната и загадъчна работа като по мед и масло. Ще дойдеш и ще разправяш за празници, за прощъпулник, снимки ще показваш, бабооо. Още не мога да те възприема като баба. Айшинката май също. Я що баби "забабихме" в темата. Спомням си "забабването" на Борянка - ау, какво вълнение беше! Слушай, Борянка, само затуй дето така сме преживявали заедно с теб М+М си длъжна пак да ни пишеш. Всеки терлик, всеки елек сме плели заедно с теб.
Хайде сладки дънища!

# 481
  Е,как така? Нали се отпуска пенсия за месеца на смъртта-януари и добавката през февруари./тя е за януари/
                   Тука вече минахте на черен хумор! Yum Ако си се гътнал след 7 число на месеца наследниците ти няма да получат пенсия в следващия месец,но ще получат интеграционните  ,защото те са за месеца ,в който сте се гътнали.Smiling Imp

# 482
  • София
    Дидиа,нещо не те разбитам.Ако ритна камбаната на 8 януари,смятам,че за януари ще изплатят пенсия.Поне така беше преди.

# 483
  • София
  Е,как така? Нали се отпуска пенсия за месеца на смъртта-януари и добавката през февруари./тя е за януари/
                   Тука вече минахте на черен хумор! Yum Ако си се гътнал след 7 число на месеца наследниците ти няма да получат пенсия в следващия месец,но ще получат интеграционните  ,защото те са за месеца ,в който сте се гътнали.Smiling Imp

Точно за интеграционните говорех.

# 484
Егати и бабешкия разговор.  Shocked
 Абе вие на главите си ли сте паднали. newsm78
 Затревожили се за пенсия след гътването. newsm12
 Както казват в турските сериали "'Алах алах" smile3506

# 485
Аиде да се посмеете малко

В началото Бог сътвори небето и земята.
Земята бе покрита с броколи, карфиол и спанак, и плодове най-различни: червени, жълти, оранжеви и всякакви, и животът на Адам и Ева бе здрав и дълъг.
И сътвори Сатаната сладоледа „Делта” и кашкавала.
И попита Сатаната Адам: „Искаш ли да си хапнеш?”
И Адам му отговори: „Да!”
И добави Ева: „И аз искам! Два сладоледа!”
...И наддадоха Адам и Ева всеки по 3 килограма.
И сътвори Бог киселото мляко, за да съхрани Ева фигурата си такава, каквато я харесва Адам.
И сътвори Сатаната бялото брашно, маята и захарта, и ги смеси.
И Ева мина от размер 42 на 50.

И каза Бог: „ Яж с апетит тази зелена салата от моята райска градина!”
И каза Сатаната: „ И добави дресинг с майонеза и синьо сирене, хапвай чеснови питки и пий Coca-Cola.”И след вечерята Адам и Ева отпуснаха коланите.

И каза Бог: „Давам ви свежи зеленчуци за здраво сърце и зехтин студено пресован.”
И сложи Сатаната на масата капама, печено прасе и панирано пиле.
И подскочи холестерина на Адам и Ева до небесата.

И сътвори Бог картофи, запечени без масло, с повишено съдържание на калий и други полезни ингредиенти.
И обели Сатаната картофи, наряза ги на тънки резенчета, изпържи ги в маслена баня, посоли ги щедро и ги нарече „чипс”.
И качи още килограми Адам, а Ева получи целулит.

И сътвори Бог маратонките и ги даде на децата си, за да стопят излишните килограми.
И даде Сатаната на Адам и Ева кабелна телевизия с дистанционно, за да не се напрягат като превключват програмите.
И Адам и Ева се смееха и плачеха срещу светещият екран, и си обуха анцузи с ластик на корема.

И даде Бог на Адам и Ева постното месо, диетичните продукти, и кълновете, за да не приемат много калории.
И сътвори Сатаната McDonald's, и бургери Big Mac.
И попита Сатаната Адам: „ Искаш ли и пържени картофи, и бира?”
„Да ! – отговори Адам – Голяма порция! И няколко бири!”
И получиха Адам и Ева инфаркт!

И въздъхна Бог, и създаде байпаса.
И усмихна се Сатаната, и създаде здравната каса.

# 486
  • София
   Както каза Айша,всичко може да се прочете в нета.Така и аз си отговорих на въпроса.Само трябва да внимавам с датата,та да не връщам пари,че не знам как са банките при св.Петър. hahaha
   Фло,снощи прочетох всичко.Браво! Много си добра.Момичета ,прочетох курсовите работи на Фло.Беше ми много интересно и полезно.

# 487
  • София
Аааа, слушайте, какви са тези теми? Типични бабички! Я хайде да си говорим за мъже. Която има нещо да казва, да го каже, докато не го е забравила Mr. Green. Да напомня - ключова дума "мъже"  Wink Ако ли няма какво да разказвате, напускам седянката и отивам да спя. smile3507
В неделя няма да мога да дойда. Приятна ви сбирка.

ГРАДСКО, разсмя ме Hug
КАРИ, и ти  Hug

# 488
Кари, аз съм на етапа -анцуг с ластик. Други панталони не ми се закопчават. Поли и рокли не нося и затова си седя у дома. Местя се от дивана на стола, на леглото и после в обратен ред, с надеждата, че няма да стигна до последния етап.

# 489
  • Кубрат/ Пишурка

Кари, разсмя ме рано, рано Joy

# 490
Добро утрооо!
Пия кафето на Янето и бързам да почерпя!

Днес малката щерка порасна с още една година!
Да ни е здрава и все такава слънчева и обичлива!❤❤
Черпя за нейно здраве!

Да са здрави и честити всички Татянки и Танчета в къщичката ни!

Ние бяхме за 4-5 дни в Пампорово.
Нарадвах се на любимия си сняг.
Красотата на планината и огромните снежинки-немога да опиша с думи.
Снощи се прибрахме.Снимков матриал във фейса😎
Когато отсъстваме от къщи не се отбелязваме и не публикуваме снимки уж с цел сигурност.
То в тия смутни времена най-добре да не се знае,че не си в къщи.
Та вчера на път от там пуснах снимките.

Ставам да готвя,че довечера се каним да празнуваме.

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 10:21 от Gabkata

# 491
  • София

Гъбче, чистито на дъщеричката ти! Да е здрава, обичана и успешна Дама!

# 492
  • Кубрат/ Пишурка

Да ти е жива и здрава щерката, Гъбче! И ха дано някоя те направи баба \ крайно време е!\.

# 493
  • тук, на мястото си
Гъбке, честита рожденичка! Желая и здраве,  щастие и късмет!

Честит Татянинден! Живи и здрави да са всички именнички!

Гъбке, в кой хотел бяхте?

# 494
  • София
ГЪБКЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!. ДА ЖИВЕЕ И ДА КРАСИВЕЕ ВАШЕТО СЛЪНЧЕВО МОМИЧЕ! НАЗДРАВЕ.

Добре сте си дошли от Родопа планина. Вярвам, че здраво си заредила батериите.

НА ВСИЧКИ ТАНЧЕТА, ТАНИТИ И ТАНУТА - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ДА ГИ ПОКРОВИТЕЛСТВА СВ. ТАТЯНА, А ТЕ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО ГОРДО И С БОДРА СТЪПКА. НАЗДРАВЕ, КРАСАВИЦИ!!!

Момичета, от вчера пак се "обработвам" с Нишадър. Гърлото отново ме драска. Хич, ама хич не ми е време за такива неща. Гърло не ме е боляло от 100 години, та сега от Нова година - два пъти. Шъ съ упраим, ама защо да е така?
Утре силно се надявам ,ако съм читава да дойда на срещата. Много съм стриктна в такива ситуации - кашляща и сополива няма да дойда.

ГРАДСКО, па да ти се ожалим. Требе да отзебнА. ИчЕра ми беше млого студенО. Секаш брубинци ми лазеа по гърбинуту. И се разтрЕсо даже. Арно, дека ченето ми не изпАде, та да станем за посмешище. Цивки ми тръгнаа, буам ко дърта магарица, а глАва ме цепи, като да съм препила. Оно да бе, та да не ядуем, ама не съм  помирисАла от Божич насам. Айде, остАни си със здравье. Я че одим да се омОтам у църгьете, па белким ми мине, оти гледам, ютре че има седенькя...Що че кажеш, да сгреем ли вино, па да се церим или апчета да пием?

Момичета, довечера ще гледаме красотите в Пловдив. Ние на топло, пред телевизорите, а ЛУСИ навярно ще бъде на площада. Предполагам, че ще бъде красиво...
Хайде сега пак да подхващам книжките Simple Smile До после, момичета wavey

Общи условия

Активация на акаунт