Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да използвам сладко за залепване на отпечатани снимки върху вафлена хартия върху маслени бисквити и меденки?
Мога ли да използвам желе или гъст захарен сироп за залепване на отпечатани снимки върху вафлена хартия?
Как мога да приготвя сирене без пържене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да използвам сладко за залепване на отпечатани снимки върху вафлена хартия върху маслени бисквити и меденки?
-
Мога ли да използвам желе или гъст захарен сироп за залепване на отпечатани снимки върху вафлена хартия?
-
Как мога да приготвя сирене без пържене?
-
Как да премахна оранжевия цвят от хайвера?
-
Как да направя боба на фурна по-вкусен от предишния път?
Значи докато го срежа на две и да речем отида до баня или боклук да хвърля или нещо друго из нас да правя и е почерняло. Оня ден направих като крем, уж ще шприцовам върху сварени белтъци. Еми черно стана, излагация. Добре, че за нас го правих, не за пред хора. Чудна работа. Абе гледам ви аз разядките и твоята майонеза гледах, но такова нещо не мога да докарам на цвят. Моето за 15-20 мин става все едно от изгнили авокадота съм мачкала. А толкова много неща има с авокадо. Може и от сорта да е. Аз до сега от калпавия сорт съм нацелвала. Но пък гладки не съм виждала.