За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори - Коледно-новогодишна :)

• 43 752
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Рецепта за пилешки дробчета, по възможност за готвене във фурна и да не са с домати. Търся нещо с уау ефект.

Ястие на пластове с пилешки дробчета

# 676
  • Sofia
Моля за нещо вкусно и бързо с варени картофи сготвено на котлон?

# 677
  • София

Кое е по хубавото Маскарпоне ?

# 678
  • София
...............Кое е по хубавото Маскарпоне ?
[/quote]
Всички стават

# 679
  • София
Моля за нещо вкусно и бързо с варени картофи сготвено на котлон?

Фритата с пушена сьомга и грах

Шницели от праз лук

# 680
  • София
missence, щом ги оформя с ръце на топче с големина на орех, не ще да е кой знае колко течно/рядко тестото. Според мен ги изпечи.
Забравих да споделя, че станаха много меки и приятни. За нашия вкус бяха малко сладки, но другият път ще намаля количеството захар.

Благодаря за мнението на labrex, marchеva14 и Anyyyone.

# 681
  • София
Мога ли да замразявам суров свински дроб? По магазините съм виждала да се продават замразени само пилешки дробчета.

# 682
  • WonderLand
Аз и свински съм виждала замразен, та не мисля, че би било проблем.

# 683
  • София
Мога ли да замразявам суров свински дроб? По магазините съм виждала да се продават замразени само пилешки дробчета.

Най редовно замръзявам. Нищо му няма.

# 684
Има ли такова нещо като зелен карфиол? Изглежда си ОК, но вътрешността на розичките леко зеленее. Чудя се дали е зелен още или е почнал нещо да се разваля отвътре. На мен ми изглежда на първото ама да питам за всеки случай преди да го изям Simple Smile

# 685
  • Буркина Фасо
Има ли такова нещо като зелен карфиол? Изглежда си ОК, но вътрешността на розичките леко зеленее. Чудя се дали е зелен още или е почнал нещо да се разваля отвътре. На мен ми изглежда на първото ама да питам за всеки случай преди да го изям Simple Smile
попитай гугъл и ще видиш и други цветове  Laughing

# 686
Хах, ама той си е обикновен бял на външен вид, само в сърцевината на розичките леко зеленее и се зачудих дали е обран прекалено зелен или нещо почва да сдава багажа Grinning и дали мога да го ям! Simple Smile

# 687
  • Буркина Фасо
тогава съм пас.

пп. пробвай го и ако не пишеш до ден-два  ще знаем резултата.  hahaha

# 688
Ами нямам друг избор, никой не отговори Simple Smile ще се жертвам.

# 689
Рецепта за пилешки дробчета, по възможност за готвене във фурна и да не са с домати. Търся нещо с уау ефект.

Аз правя дробчета с ориз, поне у нас се харесват.
Запържвам в тиган лук на полумесеци (2-3 глави), добавям измитите дробчета и като се позапържат ги прехвърлям в тава, добавям 1 чаша ориз, две чаши вода и джоджен. Слагам във фурната на 180 за 15-20 минути. Сервирам с кисело мляко

Общи условия

Активация на акаунт