11 дневно закъснение на МЦ след АБ?

• 2 262
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Да, направи ли втори уринарен тест?

# 16
  • София
Да, направи ли втори уринарен тест?
Не, защото от снощи имам нещо като много слаб цикъл.
Утре сутрин съм на преглед при една гинеколожка, която е била завеждаща АГ отделението в Окръжна болница. Дано всичко да е наред и всичко  това да е от поредицата АБ и стрес последно време.

# 17
Хайде, стискам палци! Всичко ще се нареди.  Peace

# 18
  • София
Хайде, стискам палци! Всичко ще се нареди.  Peace
Благодаря ти от сърце, мила Дорис!

# 19
А какво стана днес? Как си?

# 20
  • София
Привет,
Вчера на вагиналния ЕХО преглед не се видя нищо - 42ри ден от последмия МЦ. Докторката каза, че според нея съм бременна, защото матката ми е доста уголемена и мека(не съм сигурна дали точно тези термини използва). За кървенето каза, че при някои жени се случва и ми предписа Но-шпа 3х1 и Утрогестан 2х1.
Пусна ми изследвания - вагинален секрет и ЧХГ. За сега ЧХГто е готово и е 40.930UI/L(направен е в Цибалаб).
Доки каза да отида на 3ти и тогава трябва вече да имаме и визуален резултат.
За сега нямам болки, но този розово-червен рядък секрет си тече от време на време, нямам болко по-силни или по-различни от менструалните. Дано всичко да е наред!

# 21
  • София
ЧХГ-то какво показва според референтните стойности на лабораторията- има ли бременност?

# 22
  • София
ЧХГ-то какво показва според референтните стойности на лабораторията- има ли бременност?
Привет Marleen,
Според мен-да.

Референтни стойности: Жени в репродуктивна възраст небременни до 1 IU/L; постменопауза до 7 IU/L
Моят резултат: 40.920 IU/L

Смятам в Събота отново да си направя ЧХГ за да видя дали и как нараства.

# 23
При 11 дневно закъсние, би трябвало да сте в 6-та г.с., за нея стойностите са: 1 080 – 56 500 mIU/ml.
Възможно ли е да сте объркали сметките с датата на последната редовна менструация?

# 24
  • София
При 11 дневно закъсние, би трябвало да сте в 6-та г.с., за нея стойностите са: 1 080 – 56 500 mIU/ml.
Възможно ли е да сте объркали сметките с датата на последната редовна менструация?
Не, миналият месец ми дойде на 16ти. И аз това забелязах, че стойността е по-ниска, но пък пише, че под 1 не е бременност. Не съм много наясно с тези стойности.

# 25
ДА, да си пуснете в събота пак ЧХГ е добра идея Simple Smile

# 26
  • София
Май се случва лощото...
От един час започнах да имам менструални болки и вече ми тече като при цикъл.
Чух се с докторката, тя каза, че може да правя ранен аборт Sad Посъвета ме след 2 часа да изпия 2 но-шпа и да се чуем, евентуално да ми каже да потърся спешен кабинет.
Жената каза, че по симптоми и в следствие на прегледа не би трябвало бременността да е извънматочна.
Тъкмо се поуспокоих и... Sad

# 27
Спокойно, случват се такива неща. Полежи си и прецени кога да се видиш с лекар.

# 28
  • София
Вчера отидох на спешен кабинет в Шейново тъй като имах доста обилно кървене и менструални болки. Точно като при МЦ. Прегледаха ме. Пуснаха ми уринен тест за бременност. Излезе отрицателен. Докторката каза, че няма смисъл да ме приемат за кюретаж и че може да е имало бременност, но да е приключила преди някакво време, явно без да разбера, защото освен зацапванията не съм имала болки. Би ми една инжекция за намаляване на кръвотечението и каза, че трябва да го смятам като първи ден на МЦ.
Искам все пак да попитам има ли смисъл да правя отново ЧХГ?

# 29
Искам все пак да попитам има ли смисъл да правя отново ЧХГ?
Според мен не.
Лежи, почивай, поглези се и - нова година, нов късмет Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт