На кърма или на адапте, АПРИЛчето сладко расте ли расте!

• 11 213
  • 333
  •   1
Отговори
# 315
Цвети, аz съм 4ела някъде 4е гъби zа баня не са подходяЩи zа бебета от хигиени4на гледна то4ка, това е място zа микроби и бактерии понеже не могат да се иzперат  Wink

Миz, на ли има плуване zа бебета в обЩественни басейни, та не би трябвало да е проблем, но 4естно каzано и аz не бих рискувала.

Уффф, много zадуШно тук. Ходих на гимнастика таzи сутрин, голям кеф а и малката се държа добре, против вси4ки мои о4аквания, понеже сноЩи беШе много трудна, 3 4аса не можах да я приспя и после се събуди след 4 4аса..... Сега спи, явно си наваксва от сноЩи, нека  Whistling
Ина4е съм zаета с предстояЩото пътуване и преместване, трябва да купя друго стол4е zа кола което може да се фиксира на седалката в самолета, 4е така е най беzопасно zа бебката.

И аz съм против това, да се вклю4ат актуалните мерки в темата, който смята zа нужно да се похвали с тях, нека иzполzва подписа. А и не вси4ки ходят всеки месец на консултация  Wink

# 316
Извинете, че ви се бъркам в темата, но някоя от вас чувала ли се е с Мимка? Rolling Eyes Няма я няколко дни, в смисъл не е влизала във форума, а това не е особено типично за нея?! Thinking Днес до колкото помня Анжела трябваше да е на ваксина?! newsm78

# 317
Е, благодаря за бързите отговори мами. Аз също не съм привърженик на обществени басейни поради гореспоменатите причини и от много време не посещавам, но татко и много се е навил. Има един колега дето ходи и му казал че било пълно с бебета, та да сме заведели и нашата. Там незнам дали ще отидем, но понеже плануваме да идем някъде на почивка та затова. Басейнче иска да и вземе, ама на него мерака най-вече му е да я държи в едно такова като пояс ама с чадърче от горе, само краката и са натопени във водата. Видя го в едно списание и така го иска ще кажеш той ще го ползва.

Юлче, твоята теория за "упоението" ми хареса ще я приема и ще се успокоя тогава. Може би наистина да е оглеждала цял ден, те ми казаха хората, че е "гледала" доста телевизия, което хич не ми се понрави, ама хайде нали сме само за две седмици и то не всеки ден, нама да правя проблем.

Цвети, аз гъба не ползвам. В началото ползвах малки хавлийки, тук такива ползват всички, ама вече и това не правя.
Карам само с ръце хем и масаж и правя така иначе недава.

Таня, вие отделен билет ли купувате за бебата за самолета?

# 318
  • София
Ок, съгласна съм с идеята на Юлче - съзнавах, че товае много работа!

# 319
  • София
Аз нещо съвсем се обърках с тея захранки. Лекарката ми каза, че след соковете са кашите и после пюрета...   А вие вече давате пюренца ...  newsm78 #Crazy То не, че е толкова фатално кое кога; майка ми даже разказваше как дала на брат ми пасирана супа в края на 1-я месец и от тогава взел да се цупи на млякото, та от 2-я вече бил вече на разни манджички.

Филипа, и аз съм с кърмачески сутиен и много са ми гадни тея дебели презрамки, ама си перкам с потници, нищо, че е грозно. А другите сутиени не са ми удобни, сплескват ми зърната, ама като тряба да ходя на някое по-така мероприятие, ги търпя.

Вие ползвате ли гъба когато къпете бебо?[/b]И...защо аз немога да намеря У цяло село #Cussing out
Аз не ползвам, ама гледах, че някои коритца се продават в комплект с гъба, така че не би трябвало да е проблем да ползваш. Аз съм виждала в бебешките магазини, а и в нашата аптека има щанд за бебешорски работи и там има няколко вида -  веднъж се зазяпах по тях, щото имаше едни много весели на животинчета, а аптекарката ми препоръча една кафява, естествена гъба и аз веднага си представих как си е пораснала на някоя ливадка  newsm62

Мама Меца май е на кърмаческа сбирка днес, ако не се лъжа.

# 320
мами искам да споделя нещо и вие ще ми кажете дали не е смешно newsm78
Напълних коритото на малчо с вода на терасата с идеята да се поплицука малко.Да ,ама то си стана цяло къпане.Сложих чадър да не му пече и реших да си взема шампоанче hahahaТа лошото е ,че отсреща има 5 етажен блок с 4ри входа.Дали не са ми се смяли хората? newsm78

# 321
Цвети, знаеш ли аз откога го мисля това, не е смешно хич Peace

# 322
Таня, вие отделен билет ли купувате за бебата за самолета?

Да. Таzи авиокомпания, с която Ще летим, не предлага baby basinets а да я държа в ръцете си преz цялото време е не само иzморително, а най ве4е опасно. Има 4 модела стол4ета zа кола, които могат да фиксират на седалката.
Ина4е мога да пътувам с друга авиокомпания която предлага бейби бесинет но тогава пък няма да летя директно  Rolling Eyes

# 323
е,ако са се посмяли,поне съм развеселила нечие еждневие Joy

# 324
Ех, Танче, тя вашата много сложна. Аз се глася първия път като се прибираме да не и взимаме билет, че и намаления не дават и ми настръхва косата. Викам си поне веднъж на аванта да минем. Ама знам че ще е много трудно, че полета толкоз ни е дълъг. Една приятелка ме светна ( те не купуват) като си взимат 2 билета ги взимат през място, така че да остане едно празно по между им. В повечето случаи каза, че никой не я иска тази седалка и така си имат и седалка за бебето.

Цвети, нашия татко затова се гласи и той за детско басейнче, че да можем да я плацикаме там поне. Едни познати си взеха на скоро и той много запален. Начето корито много плитко, а и не съм го ползвала от 2 месеца. Малката нали все пищеше в него, скоро не съм я пробвала да видя дали все още има страх в него.

# 325
момичета тук съм, ама много зор напоследък, даже и на сбирката днес не съм ходила - само надникнах за пет минути как сте. при нас тази седмица - вихър, наште си продадоха апартамента и се нанесоха под наем докато купят нещо друго и ние помагахме. Утрепаха им кучето старите съседи, ей гадове беее, а беше такова ангелче, и тях заплашваха.... и така, все разни такива неща тъжни и разни екшъни и затова не съм писала. Иначе с бебка сме добре. целувки на бебоците, а тези дни пак ще се включа.

# 326
Ееее мамо меца, много гадно това с ку4ето  Cry  Как може да има такива zли хора?

Миz, ами виж, аz пътувам с low cost carrier (само те летят директно по тоzи марШрут) и билета zа бебка, макар и беz никакво намаление, иzлиzа под 100? в едната посока, приемливо е. Ако имаШе бесинет, Щях и аz да пътувам на аванта но така не ми се рискува и предпо4итам да бръкна малко в джоба и да ми е спокойно. Представи си, не дай Боже, ако стане неЩо....никога няма да си простя 4е не съм давала тия пари zа детето си.
Хммм, тоz номер с реzервацията минава само ако самолета не е пълен  Thinking Това трябва да се провери най добре. Виж, мъжът ми в неделя летя zа 4икаго (от Франкфурт) с Луфтханzа в биzнес класа. И какво стана, неговата седалка раzвалена, нито мониторът ба4каШе, нито можеШе да се променя положението на седалката  ooooh!  4овекът до него го сложили в първа класа, но това било последното място (биzнес класата съЩо беШе фул) и мъжът ми увисна  Sad  Дано дове4ера, като пътува обратно, има пове4е късмет  Wink

Бяхте писали zа вдигането на главата, zабравих да пиШа 4е Милена много дълги я държи, с минути, и си я върти в вси4ки посоки (беz да я пуска). Ве4е се обръЩа и от корем по гръб.
А днес се слу4и неЩо много смеШно. Сложих я на рамото си zа да се уригне и се раzходихме малко иz квартирата и се спряхме пред едно огледало. Тя погледна, видя се, и по4на да се смее. Гледа отражението си в огледалото, вижда как "другото бебе" се смее и хайде, пак огромна усмивка  Grinning

# 327
мамо мецанке, дано всичко да се оправи по-бързо и да забравят за тези лоши преживявания. Ама как може да има такива хора, лелееее настръхнах направо като прочетох #Crazy

Аз гъба за баня не ползвам поне засега

Татянче, на каква гимнастика ходиш?

# 328
Ще ме извините, ама аз пак се чудя, къде и защо изчезнаха всички онези мамчета, които през бременността бяха активни?Къде сбъркахме? newsm78

Aз съм тук  Grinning,по често ви чета от колкото да пиша,едно че понякога е от настроението друг път зарди друго,но не си ви оставям  Wink

Какво да ви кажа при нас-ми започна малката да се обръща вече  Grinning Водихме я вече на плаж  Grinning

За памперсите-ние сме на Молфикс и съм доволна повече,Памперс ми пропускат  Confused

За хапването малката е на 5 хранения (по собствено желание) хапва от 120-140 най много и то вечер  Wink Прави от 6 до 7 часови паузи за спинкане вечер.

Има един кучешки зъб който ми се е показало връхчето,но сигурно само с толкова ще остане понеже знам,че първо избиват предните  Thinking

Мога да се похваля вече със килограмите си,че от както е родена Дея-Мария съм свалила почти всичко,остана още,но се надявам до края на другият месец вече да съм в крак  Grinning Започвам от другата седмица отново тай бо  Grinning за да стягам,че плажа ми е наблизо и само килцата ме притесняват и те са причина да не ходим по често Confused 

Извинете, че ви се бъркам в темата, но някоя от вас чувала ли се е с Мимка? Rolling Eyes Няма я няколко дни, в смисъл не е влизала във форума, а това не е особено типично за нея?! Thinking Днес до колкото помня Анжела трябваше да е на ваксина?! newsm78

Ами тя предполагам ,че се приготвя за сватбата на която ще идват,нали ще са кумове  Grinning
Ама ще и пратя един смс да видим какво става с нея  Grinning

Ааа забравих да ви се похваля с www.bebe.start.bg има още за добавяне,но надявам се да е полезна  Hug

# 329
Дея, моля те пиши какво ти е отговорила. Ако искаш тук, или на ЛС, или на Кю-то!

Мерси!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт