На кърма или на адапте, АПРИЛчето сладко расте ли расте!

• 11 183
  • 333
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Днес ми е едно приповдигната ностронието заради концерта, ама по-късно ще ми се развали, защото няма да отида  Sad защо е толкова жесток живота  smile3516
Виииижте ми линийката  Mr. Green с бай ви Ст сме вече 6 години заедно! На тази дата преди 6 год. се запознахме и сме непрекъснато заедно, най-дългата ни раздяла е когато бях в Шейново. Лелее, 6 год  Shocked май е време вече за подмяна, а?  Mr. Green Черпя с по една ледено студена, голяяямааа, светлокехлибарено-златиста, изпотена халба бираааа  beer2 Бебетата, ако обичат да ме прощават ама и ние сме хора, днес ще пийнат бирена кърма, а тези на адапте - ами мамитата ви да ви сипят и на вас !  Mr. Green

# 31
Ца4и, дай да вклю4ваме кака Маги, zнам 4е е родена на 19.3. но мерките не ги zнам, тя Бабъл4е Ще каже като се върне  Wink
Готово - намерих я в старите бременски теми Peace
Мацки, пуснах 2-3 полезни линка най-отдолу на темата - има от пиле мляко дето се вика

# 32
Честита годишнина на Данчето и благовреният й!  bouquet
Много здраве, разбирателство и поне още едно сладко бебче
baby_neutral
И повече да те слуша, ей

# 33
Данче честитооо  baloni smile3525 cheers

# 34
  • Русе
Ooooo, честита ви годишнина Данче!  cheers newsm51
Рано ви е още за подмяна, 7-мата година е критична  smile3533! Как ме сецна с тая бира само..., аз тамън си цоках кротко бозица пред компа..., а сега се оглеждам за бирено мезе...
 eat
Цачи, ти колко още таланта криеш бе, мила? - БРАВОС!  bouquet
BTW, може да ме "състариш" с една година (от февруари съм на 32)

Оф, и аз взех да се притеснявам за тази ваксина вече (другата седмица ще я правим)..., и тук майките в квартала ми казват, че тази последната партида била някаква гадна и децата масово вдигали висока Т (това при втори и трети прием, при положение, че от старата партида не са вдигали)...
За риванола, хмммм...много интересно  newsm78, аз никога не съм слагала, въпреки че педито всеки път ми напомняше, и ето че съм била на прав път...Благодарско за информацията!

# 35

Оф, и аз взех да се притеснявам за тази ваксина вече (другата седмица ще я правим)..., и тук майките в квартала ми казват, че тази последната партида била някаква гадна и децата масово вдигали висока Т (това при втори и трети прием, при положение, че от старата партида не са вдигали)...

Не искам да те шашкам, ама и моето педи така ми каза, когато й се обадих миналата седмица заради Т на Преси, партидата била кофти #2gunfire

# 36
  • София
Янче, чак сега прочитам  Shocked как ще си останеш вкъщи  Naughty, нищо такова, да не идвам да те набутам на стадиона  Mr. Green Ех, дано не си излезнала вече - изцеди се хубаво, слагай в сутиена подплънки и се забавлявай и за мен. Аз така направих като бях на сватба преди 2 седмици, само където накрая неможех вече да рипкам на хорцата, защото млекоцентралките ми се бяха препълнили  Mr. Green ако така тежи на щастливките с големи цици, оооо добре, че природата ме е ощетила. Та, Янче, поздрави на другаря певец и да му кажеш скоро пак да дойде  Mr. Green

За риванола - така все става, че неслагам компрес, но и незнам защо всъщност да го правя  newsm78 Боцканото място си е спокойно, чисто...

# 37
  • Русе
Да му ева и късмета гаден! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Само с Панадол, оправят ли се работите?

# 38
Здравейте и от нас с Християн!

Ние вчера бяхме на имунизация, да - вдигна Т но не много висока така че се справихме с Панадол, а днес вече си е жизнен! Не слагаме риванол а само студена вода (по препоръка на лекарката) и сега на мястото на боцването има само лека червенина!
За месец сме наддали 1300 и сме поласнали с 5 см (т.е. вече сме 5050 кг и 55 см).

За соковете - аз давам сок от ябълка и морков , но смятам да пробвам в скоро време и череша!

За хълцането - и моя чопър много хълца, но лекарката ни каза че това било нормално! newsm78

За климатика - аз го пускам не да изстудява а просто да проветрява (макар че според мен си е едно и също - в стаята става хладно), защото сме изщяло с южно изложение и сме краен апартамент и е някакъв ад в къщи.

Някой си беше купил овлажнител за въздуха - може ли да ми каже от къде, т. като където и да питам по детските магазини всички ми казват че нямало  внос newsm78!

Чао за сега и лек ден на всички!

# 39
BTW, може да ме "състариш" с една година (от февруари съм на 32)!
То при нас близнаците е така - много народ сме даже аз не знам с какъв номер ще изскоча след малко Joy
готово дърта си вече Peace

# 40
  • София
Здравейте, мами. За трети път започвам да пиша за последните 3-4 дни и все не успявам да свърша докрай.
Има ли ранобудни мами от Младост /София/? Аз бебето го разхождам рано сутрин от 7-8 часа /зависи кога се приготвя/ до към 11-11.30 часа. Сутрин е много приятно - хем не е станало още жега, хем си е топличко към 20 градуса, а и въздуха е по-чист. Но като изляза никакви мами с колички не срещам, повечето май излизат към 10 часа. Ако има желаещи, живеещи в района може да се разберем нещо.

Благодаря за инфото за хотелите.
Момичета, я кажете за морето! Ще ходите ли и кога?
Ние мислим да го водим и бебо на море и ще го извеждаме рано сутрин или късно вечер.

Ех,тази нощ се наспах като хората. Бебо спа от 23.00 до 5 часа без да се буди и без да мрънка, което си е цяло постижение. Даже аз сама се събудих в 4 часа наспала се. Дано отсега нататък все така да е Praynig.  Други мами, с които бях в болницата, като ми казваха как техните бебета спели по 8-9 часа и направо им завиждах, защото ние с татито на смени ставаме нощем да го залъгваме, докато заспи.

Аз още не съм го захранила моя бебо, мисля като почнат пресните ябълки тогава. Всички ли сте ги захранили вече? Не е ли по-добре по-късното захранване?

А за този преглед при ортопед, уж бил много важен да се направи, но като заведохме Иван на ортопед в 25 п-ка, той го погледна на ехограф набързо, разтвори крачетата настрани и не помня дали друго гледа, ама много измислен ми се стори прегледа. При д-р Драганов как протича прегледа, по-обстоен ли е?

Нашата педиатърка за петвалентната ваксина ни каза, че иска да изчака бебо да стане на три месеца и чак тогава да му я сложи, ама те така ще се изместят всички ваксини. Но може и така да е по-добре ще видим.

Бебо се беше подсякъл и една аптекарка ми препоръча крем против подсичане Павлодерм и съм много доволна. Съдържа невен, лайка, вит А и Д и много добре му подейства. То дупето му беше станало направо на ранички, защото му е много чувствителна кожата, а сега от една седмица мазане се оправи напълно.

Слагате ли бебета вече в кенгура? Аз вчера си купих кенгуро, но се чудех дали за момченцата не е опасно като им се притискат топките. newsm78
Целувки на всички.  Two Hearts

# 41
Иленке, при нас не знам дали от Панадола или от самосебе си мина Т ConfusedДадох му след като се прибрахме, преди да легне пак и на сутринта, и без това пише, че за 24 часа се допускат 3, нааай-много 4 приема.

# 42
  • Русе
Благодаря Филипче! Щото тука ми говорят за компреси с оцет и други дивотии, понеже със стандартните средства не минавало...

BTW, може да ме "състариш" с една година (от февруари съм на 32)!
То при нас близнаците е така - много народ сме даже аз не знам с какъв номер ще изскоча след малко Joy
готово дърта си вече Peace
Аааа, Цачи, много сте си готЕни близнаците - вярно, лудница става, ама е интересно... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 43
  • София
фИЛИПЧЕ ИЛЕНКА, за партидата на коя ваксина става въпрос 5валентната или тази по здравна????

# 44
Все ще пише и все забравям newsm78,Цачи момчетата на мама Надя са Христо и Юлиан.
Данче,честита ви годишнина!И по-вече да те слуша ей!!!
Сминшо,то голям град,че и район ще определяме ама иначе съм на центъра т.е. на  15 мин. до най-далечната точка на града hahaha JoyМного бих се радвала да се видим а и вече 8 години не живея там и си нямам приятели за разходка почти SadСамо свирни като си там /ние мислим първата половина на месеца да си ходим/ и съм на линия Hug

Общи условия

Активация на акаунт