На кърма или на адапте, АПРИЛчето сладко расте ли расте!

• 11 180
  • 333
  •   1
Отговори
# 300
За мерките и теглилките - много работа туй чудо бре. Нека и Дея да се изкаже ама според мен един само трябва да седи и да актуализира щото всеки ден някой си сменя мерките и става на 3 месеца или ходи на консултация пък и да не сме на състезание всяко дете расте различно ако толкова държите на това мисля че както някои са го сложили в подписа дава информация. И освен това ако някой има за корекция да пише на лични че иначе в общата тема може и да не го видим.
Още повече забелязали ли сте че някои мами не са писали много отдавна това не означава обаче че техните дечица си седят по на 3 кила.
За спането - ами не спя и като е нощна смяна мъжо какво да правя.
За червените точици - от претоплянето са - жега какво да се прави. Само да не станат с бели връхчета че това означава инфекция.

# 301
Мацки, сигурно скоро ще ни заключат Rolling Eyes
А някоя от вас има ли идея къде изчезна Ивка newsm78 откакто родихме съвсем малко се е отчитала.
И мама меца я няма тези дни... Thinking

# 302
Филипче, тъкмо и аз се чудех де е мама меца newsm78

Танина, какви пюрета даваш - като марка?

# 303
Ще ме извините, ама аз пак се чудя, къде и защо изчезнаха всички онези мамчета, които през бременността бяха активни?Къде сбъркахме? newsm78

# 304
Може би просто си гледат децата сами, или нямат нет, или само четат, или вече са на работа, кой зн какви проблеми са ги налегнали хората да не ставаме мнителни. Според мен това не е лично отношение

# 305
ООооо, ама аз далеч не съм си мислила, че лично отношение, напротив GrinningПросто в един момент ми се стори, че тук сме все едни и същи "обичайни заподозрени" след раждането и ми стана тъжно за отминалите дни, когато бяхме доста повече...

# 306
в тази връзка - на изчезването - се чудя къде се губи рожденичката от вчера - мимка newsm78 надявам се изчезването й няма нищо общо със свекърва й Crazy (бъзикам се ей)...да разкаже какви подаръци е получила и как си е изкарала Hug

# 307
се чудя къде се губи рожденичката от вчера - мимка newsm78 надявам се изчезването й няма нищо общо със свекърва й Crazy
Joy Joy Joy

# 308
Според мен на мерките и теглилките най-добре да са в подписите, а за да не заемат много място в подписите, може да са само от последното мерене (както в моя подпис примерно съм дала колко е роден, колко е изписан и колко е бил Иво на последната консултация).

Laughing Ха де? Май бебетата ни дойдоха в повече?

Оу, да ви се похваля за нощния сън - Иво спи от 22.00 до 5.00-5.30!!

# 309
И аз съм на мнението на Цачи и Юлче, че ще е много работа за модераторите. Който иска да си ги сложи в подписа.

Искам да се похваля, че първият ден на Алекса при гледачка ( гледач) е минал успешно. Похвалиха я за добро държание, ама тя една тиха беше чак докато си влязохме в къщи. Дали нещо се е шокирала, че е била на ново място незнам, казаха че не е плакала. Но ми направи впечатление, че заспа като се прибахме и трябваше да я будим за баня един час след обичайното и време, което е много нетипично. Веднага ме споходиха мисли дали пък не е упоена с нещо. Май голяма параноичка се извъдих, ама като слушам за какви ли не работи по новините така е. Татко и каза "ще наблюдаваме дали всеки ден е така и ще разберем".

Имам въпросче днес: Мислим да идем някъде за кратка ваканция след 1-2 месеца и се чудихме дали е подходящо да топим малката в обществени басейни? Как мислите дали е добра идея, може ли да прихване нещо ( нали уж има хлор и незнам там какво още) от друга страна пък няма ли точно хлора да и навреди?

# 310
МисЗ-според мен не е добре толкова малко дете да се плицука с микробите на други хора.То за нас е опасно пък камоли за нея.Още повече че е момиче.Защо не и вземете едно надуваемо басейнче newsm78

# 311
Не е упоена, а уморена от впечатления  Simple Smile  Бебетата осъзнават света чрез сън, затова когато са на познато място спят по-малко, а когато са навън, където всичко е непознато, спят повече и после и вкъщи спят повече. Това е моя теория, обаче, да знаете.
Иначе за плацикането в обществени басейни - аз на таквиз места не влизам, щото съм необщителна и не желая да си споделям микрофлората с други хора. Важи и за бебето ми. Не мисля, че е безопасно, не заради хлора, а заради хламидията, гъбичките и др. тем подобни.

# 312

Е Юлче Утепа ме бе душо с тези изречения.А това 
щото съм необщителна и не желая да си споделям микрофлората с други хора. Важи и за бебето ми. Не мисля, че е безопасно, не заради хлора, а заради хламидията, гъбичките и др. тем подобни.

Вие ползвате ли гъба когато къпете бебо?
И...защо аз немога да намеря У цяло село #Cussing out

# 313
Оу, да ви се похваля за нощния сън - Иво спи от 22.00 до 5.00-5.30!!

пу-пу Hug

missZ, идеята на Цвети за басейнче е супер Peace аз също не си топвам дупето в обществени басейни Naughty

Филипче, наистина много хора се губят, но може би нямат време..знам ли Rolling Eyes

Цвети, аз не ползвам засега, че сме много бели и чувствителни и малко даже да понатисна или той да се одере дори и без нокти - остават следи, така че с гъба засега е немислимо, а ще е много удобно

Последна редакция: вт, 27 юни 2006, 15:36 от sminscho

# 314
Цачи-аз не съм прегледала  адресите ,които си сложила в загланава страница,но мисля че ще са полезни.сега ще ги видя даже Peace.нека има и линкове към други сайтове(полезни)

Общи условия

Активация на акаунт