На кърма или на адапте, АПРИЛчето сладко расте ли расте!

• 11 185
  • 333
  •   1
Отговори
# 330
Ааа Таничка, то наистина 100 евро нищо не са, ама ние последно като си ходихме ни излезе по $1200 на човек, а разбрах че за деца намаления не правят, та затова ти казвам че ако може на аванта. А за този вариянт дето ти го казвам, да трябва да не е пълен самолета. Иначе естествено сигурноста на бебето преди всичко, но съм вийдала тук ги слагат родителите с бебета на първа седалка и там на стената закачаха басинети и така не им трябва седалка. Обаче си е до компания. При всички положения обаче ви желая успешно пътуване, а кога пътувате?

Дея, браво за килцата. Абе Мимка не бяха ли вече кумуве там или аз грешно разбрах. Не беше ли казала наскоро, че са ходили или аз пропуснах нещо?

# 331
Дея, браво бе муцка!!!
И аз цяла нощ снощи я четох страничката и да не забележа че ти се я редактирала Embarassed
Разкайвам се и си посипвам главата с пепел /сори няма такъв емотикон/
Другия път като даваш линк по-внимателно ще чета обещавам.

# 332
Аз до колкото си спомням, Мимка кумуваше сега през уикенда! Трябваше да заминат за Варна в петък!? newsm78

# 333
Аз до колкото си спомням, Мимка кумуваше сега през уикенда! Трябваше да заминат за Варна в петък!? newsm78

Мимка трябва да са кумове сега на 1-ви юли ,така поне ми каза,понеже ми искаше за съвет (нали се занимавам със сватби) реч на кума и едни там други неща,знам със сигурност защото  щяха да идват във Варна и чакам сега на 2-ри или 3-ти да ми звънне да се видим сега ще и пратя смс или ще и звънна и ще ви пиша Grinning

Дея, браво за килцата.

Мерси ама не е съвсем браво,че имам и от преди бременността,но влезнах да раждам около 107-110  Blush Blush Blush Blush (174 съм висока),като родих бях 87 кг ,заех се сериозно със диета,която нарушавах системно около 10-ти май и до този момент съм около 70 кг ,но имам още до 63 и до края на юли съм се навила,че ще съм отново на линия  Grinning

Цачи там пише Даниела Тодорова редактор,а ти си ме знаеш Дея Laughing затова Simple Smile

A относно мерките да се добавят всеки месец,мисля,че няма смисъл -това си е доста трудоемко,а и ние наистина не си състезаваме децата,всички са различни,знам,че омръзна страницата по този начин,но обещавам следващаат тема която отворя да е много по различна и интересна  Flutter Намислила съм нещо  Party
Благодаря на Цачи за помоща  Hug
Решете все пак ако искате ще я направя с мерки и да ги сменяме,понякога се пишат неща тук във темата и аз не виждам нещо и не добавям и после има сърдите затова винаги съм молила да ми се пише на ЛС ,а камо ли за мерките ще е ужас,това значи всеки ден,но няма проблем наистина ако всички искат ,ще подредя така темата,имам идея вече,но си решете всички!

Последна редакция: вт, 27 юни 2006, 22:16 от Дея

Общи условия

Активация на акаунт