Звездни компромати - 391

• 86 713
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
Ласкин има две деца. И именно заради тях се надявам да се пребори.

# 316
Аз мисля, че ако е имало опция за трансплантация е щяла да бъде направена на по- ранен етап. Дори да имаше донор, състоянието му не го позволява.
Дано стане чудото, защото тя не го заслужава.

# 317
  • София
Едно старо готино видео с Бионсе, танцува със студенти в Ню Йорк, вместо запис чак на 22 страница Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=XoX9qXBP0Bs

# 318
Едно старо готино видео с Бионсе, танцува със студенти в Ню Йорк, вместо запис чак на 22 страница Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=XoX9qXBP0Bs

Голяма е сладурана тук, още не се е повредила.

# 319
Стига с това не го заслужава. Да, нито Александра, нито децата им го заслужават. Но това се отнася и за близките на хиляди болни в тази държава. Не е изключение семейството на Ласкин. А е поредното.
Да уточня - никой не заслужава да страда.

# 320
  • където ми харесва
Ами то е така, никой не го заслужава. Нито той, нито близките му, нито всички, чакащи за трансплантация.
Надявам се искрено, Ласкин да се възстанови, и още по-искрено се надявам, след това да спре да пие, за да може да се радва на децата си.

# 321
Емилия
Скрит текст:

# 322
  • Sofia
Марияна Векилска, в "Тази сутрин" днес. Колегите я изпращаха,заминава за Брюксел,сякаш така каза...напуска ТВ след 18 години...някой подробности знае ли? А със Симеон разделиха ли се?  newsm78
Пак е напълняла  Thinking.

# 323
Да, каза че заминава за Брюксел. Няма да работи за телевизията. За личния си живот нищо не каза

# 324
  • Sofia
Да, каза че заминава за Брюксел. Няма да работи за телевизията. За личния си живот нищо не каза
Peace

# 325
Няма лошо, нека поработи и нещо друго Мариана.  Серията мазни напудрени интервюта с посланици, които тя направи, е едно от най-неприятните и унизителни неща, които съм гледала.

Пулев днес по Нова каза, че вече иска деца и че времето притиска Андреа.  Дано скоро си народят малки  Кубратчета и се кротнат всички.

# 326
И аз гледах Пулев, но не мога да преценя дали е наистина мъдър или говореше заучени фрази.
Надявам се това да е първото и последното съвместно интервю на Мон Дьо и Ива, защото тя определено не става за негов партньор. Той се справя отлично и сам.

# 327
Мариана и Симо се разделиха преди време, не съм чула да са се събирали.

# 328
Нещо към Европейската комисия ще работи - някой писа във ФБ, но не обърнах внимание.

# 329
Lady Gaga
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт