Звездни компромати - 391

• 86 643
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
Не мога да заспя и гледам повторение на Преди обед, Венци Венц и Павел гостуват.
Та Венци разправя за детето си, бестито била родила в алтернативна/домашна обстановка, щото раждането в болница се превърнало в бизнес, а те искали да се абстрахират от това, рязал пъпна връв, давал сили на майката, искал да кръщава детето Бендида ама решил да е Агуая.

Имам чувството, че някои хора са издухали тотално..от разни неща.

# 556
  • Countryside
Ами то тревицата и наркотиците хич не са разни неща и не прощават. За Агуая от сега ми е мъчно, дано в общината я запишат Аглая. Май е добре да върнат списъците с разрешените имена...

# 557
Там не вярвам за Агуайчето и свекървата да се е месила. Щото аз познавам една Пенка-Луиза след подобна намеса. Била Луиза и свека отсекла, че ще е Пенка, иначе вън младите. Баси и гаврата е и с двете имена.

# 558
На Нова година загледахме по телевизията някакъв концерт от лятото. Направи ми впечатление поведението на сцената на тоя Венци, ми държеше се като примат, дори се покатери по констукцията на сцената. А за Тото няма да ви казвам в какво състояние беше на сцената. Вече не знам какво е по-добре да слушат тийновете, това или омразната чалга.

# 559
шофьорската история на Тамара Георгиева
Скрит текст:

# 560
На мен Батинкова много ми харесва.

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 01:45 от Анонимен

# 561
И на мен Батинкова ми харесва. Много хубаво перде е облякла.

# 562
  • София
Батинкови са симпатяги. Важното е да се обичат, пък снимките ще се преживеят.

# 563
Батинков прилича на един бидон в костюм. А до жена си стои като придворен бидон. Като го гледам се чудя откъде е извадил интелект да бъде директор на болница, защото не ми прави впечатление на интелигентен от тези снимки.

# 564
А какво се случи с Бередин  ?
А онзи с майонезата на Елен Колева,
нещо залезе и той .

Май актуален е само Сираков с новата си съпруга.
Grinning

# 565
Бередин май прекарва бая време в България.

# 566
От това, което съм виждала във ФБ на Бередин, мисля, че той много тежко преживя раздялата си с Антония.

# 567
  • София
Номинациите са били отворени за гласуване, доколкото се ориентирам. Някъде видях в топ 9 Дж. Момоа, ама ей на изпреварила го е Stuck Out Tongue Winking Eye
Повечето номинирани някакви безполови корейци. Не мога да разбера, кога станаха толкова харесвани.
Батинков хич не ми харесва, не обичам трътлести и космати мъже. А по зачестилите фотосесии съдя, че не е и особено интелигентен, щом се връзва на глупостите на жена си. То бива бива любов, но трябва да има граници.

# 568
Струва ми се, че целта на настоящите фотосесии е да засенчат, а по възможност и да заличат предишния брак. Онова не се е случило, ТОВА е голямата и истинска любов.

# 569
А какво работи мъжът на това недоразумение? Лекар ли е?

Общи условия

Активация на акаунт