Звездни компромати - 391

• 86 648
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
Чудно защо изобщо медиите й обръщат внимание на Антония, след онази измислена PR простотия с отвличането. Няма как да забравим, простотиите й с Евгений Минчев. Тогава в този цирк се замеси и Бередин. И той, както сега Батинков влизаше в безкрайните луди филми на Антония. Нека си живее щастливо, но трябва да изпитва неудобство от тези циркове през годините и да предпочете тишината на щастието си, а не инатливо да убеждава народ, който не я прие като Мис, че е Мис.

# 571
Ужасна новина за Иван Ласкин.
Много ми харесва начина, по който говори за Александра.
Малко жени чуват такива суперлативи за себе си.
Жалко, че любовта им е помрачена от този ужасен порок.

# 572
Christina Aguilera
Скрит текст:

# 573
Има ли новини за Ласкин?
Сърцето ми се сви.

# 574
Антонията е тотално куку, недоумявам как мъжа и се връзва на тия нагласени 18737057203 снимки до елхата, под елхата, зад елхата, отпред, отзад... Тази женичка е жадна за слава.

Молдованката и аз я следя във ФБ, много е красива, но тази разлика в годините ми е ужасяваща. Баща ми е по-млад от мъжа и.

За Ласкин знае ли се нещо?

# 575
Колкото и богат и поддържан да е този възрастен човек, стои си като гаден чичка до Ксения. Като му видях и косматите чичковски ръце, още повече се отвратих. Такива двойки ми излъчват нечистотия и гаден вайб.

# 576
  • София
А на мен ужасна меркантилност. И двамата са ми много отблъскващи. Поне Венсан и Тина изглеждат свежи и луди, макар и да не одобравям и тяхната разлика.

# 577
Кимката
https://www.instagram.com/p/BsJsNcOnFDP/?utm_source=ig_share_she … hid=1gt4j1jm22bw3

Май намалила значително размера на... неудобно ми е да го напиша. 🤣

# 578
Вярно е, че чакат 4-то от сурогатна майка ...вчера TMZ потвърдиха

# 579
  • София
шофьорската история на Тамара Георгиева
Скрит текст:

Това носът след операцията ли е? Flushed

# 580
Бередин на Антония деца от предишен брак има ли? Четох, че имал дъщеря, която се оженила.

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 01:41 от Анонимен

# 581
  • Viena
Не не, тя го е казвала. Няма бивши жени и деца от тях,редактирам се... аз за Батинков имам предвид.

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 13:22 от janaa777

# 582
Две големи дъщери има, от предишен брак. Пък тя какво е казвала...

# 583
Много е симпатична Тамара Георгиева на живо.

# 584
Антония дебело подчерта, че Батинков няма предишен брак и деца, понеже имаше в началото спекулации, че го е отмъкнала от жена му.
За Бередин не е казвала подобно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт