Звездни компромати - 391

• 86 662
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
😀

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 01:39 от Анонимен

# 586
Мернах в тубата интеевю от Блаткови при Гала.Сгодени са и ми е чудно колко ще просъществува брака им.Макар,че са един за друг.Трябва някой да му предложи на Благо да приеме исляма,поне ще си спести разходи по разводи,и издръжки,а и това с набожноста ми идва в повече и чак пошло.

# 587
  • на пистата
Бередин има деца,показвал ги е във фейса

# 588
  • София
Носът на тамара изглежда същия. Освен да си е повдигнала върха, друго не виждам да е правила.

# 589
  • Разпиляна във въображението
Не съм фен на Кристина Агилера, но на тази снимка е без грим и ми харесва
Скрит текст:

# 590
Снощи гледах "Аквамен" и съм абсолютно и безвъзвратно покорена Simple SmileИ преди го харесвах,но сега..и  е обявен за най-красивият мъж на 2018 Kissing Heart(завид на Лиза,и тя е красива,но не е за него Stuck Out Tongue Winking Eye) Такава сила и мощ струи от него-машина..във филма,де.
Скрит текст:
,,
ПС.А пък гласът му колко е въздействащ..

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 18:27 от *Амбър*

# 591
Само дето на тази снимка е Кристина Агилера, толкова колкото и наша Андреа е Андреа на снимки. Joy
Сериозно ли някой вярва, че Агилера изглежда така? Всъщност може да е изглеждала така като е била към 14-15 годишна...

# 592
На мен ми изглежда мръсен, мазен и нечистоплътен Joy Ако застане такъв до мен, инстинктивно ще се отдръпна Simple Smile

# 593
На мен ми изглежда мръсен, мазен и нечистоплътен Joy Ако застане такъв до мен, инстинктивно ще се отдръпна Simple Smile
Той в мечтите ми е винаги изкъпан Simple SmileПък и във филма беше почти постоянно във вода Joy

# 594
Заинтригува ме с този филм Grinning Като го изгледам, ще си дам отново мнението Grinning

# 595
  • София
Снощи гледах "Аквамен" и съм абсолютно и безвъзвратно покорена Simple SmileИ преди го харесвах,но сега..и  е обявен за най-красивият мъж на 2108 Kissing Heart(завид на Лиза,и тя е красива,но не е за него Stuck Out Tongue Winking Eye) Такава сила и мощ струи от него-машина..във филма,де.
Скрит текст:
,,
На един плакат, рекламиращ филма в метрото, минавайки с периферното си зрение, видях сякаш...Благо Джизъса на тоя билборд, честно. Реших, че някой най-накрая е оценил таланта му и са го поканили да снима. hahaha Joy

# 596
  • София
Мадона на Нова година в клуб със сина си Дейвид. Напъхала си е някакви подплънки в задните части. Ако са постоянни, то тя трябва да е напълно откачила.  Rolling Eyes

Скрит текст:

# 597
Те и непостоянни не я правят по адекватна.

# 598
  • София
Може да е пародийно...но както и "оригинала" изглежда нелепо.

# 599
  • Countryside
Те и непостоянни не я правят по адекватна.
Аш баш! Нещо не я слуша главата МадонКа откак остаря...ама хич, старост нерадост...

Момоа хич не е мой тип, ама хич. Огромно мъжище два метра, с мазна дълга коса, бляк. Тоя филм "Аквамен" има ли някаква сносна фабула или само Момоа се вее насам натам да пръска чар?

Общи условия

Активация на акаунт