Звездни компромати - 391

• 85 538
  • 762
  •   1
Отговори
# 735
  • Оптимист по принуда
леле наталия симеонова изяла света. като е бидон що се показва
Ако навлече чул по-спокойно ли ще ти е?

# 736
Не бе, наистина изглежда много възрастен мъжа на Деси, на колко е? Моят баща е много младолик, реално може да му се дадат 65 на живо.

# 737
Ако навлече чул по-спокойно ли ще ти е?

неспокоен ли ви се виждам ? имах предвид по телевизора

# 738
Не че нещо, ама баща ми, който е на 70+ години, изглежда по-млад в лице от мъжа на Деси на тази снимка.
Ама има ли яхта с простир?

# 739
Толкова време мина от раздялата им, Наталия все още намесва Дениз. Така му се залепи тази жена, че не го остави на мира този човек. Не знам това дали е нейният начин на отмъщение, но си бие малко на психария подобно залепване за някого.  Преди време в предавания даже гордо обясняваше, че с Дениз си споделят всичко, той й споделял за приятелките си и прочие... Оттогава нещо не ми е приятна Наталия.

# 740
Добре де, на колко е този човек, изгората на Деси? Нека си има други достойнства - ама млад не може да е? Simple Smile

# 741

А ти като си неграмотен, защо пишеш?

# 742
Как е възможно бившият ти мъж да ти споделя за гаджетата си? Ако мъжът ми стане бивш и посмее да сподели за гаджето си едно изречение само, ще му разбия главата. За мен това е извратено и жестоко.

# 743
Възможно е, ако го чакаш на 4 очи да ти разкаже, с надежда всяка от новите да се издъни скоро Sad

# 744
просто наталка е една подлога/килимче и е готова всичко да 'изтръскат' върху нея

# 745
Толкова време мина от раздялата им, Наталия все още намесва Дениз.

Зачудих се коя е тази ДенѝЗ. Grinning Че само във вариант женско име съм го срещала със “з” накрая. ДениС е бившият ѝ мъж.

Нещо нездраво има в отношенията им и от двете страни.

# 746
  • Пловдив
Кара -вара все за него, около него, до него,...толкова не го прежали този Денис/з

# 747
Аз не знам как го изтърпя Наталия да ходят заедно по негови шоута, където се вихреше някаква девойка негова изгора, а Наталия гледаше мъдро отстрани. Просто недоумявам как не го изрита с шут и да си гледа детето и живота.

# 748
ахахахахах с кви пари ше си гледа детето и живота

# 749
Денис Ризов винаги ми е бил неприятен- арогантен, безапелационен, със самочувствие без покритие.
Може би затова ми е мъчно за Наталия, този я е смазал психиически, според мен.
Това не значи, че тя не може да се вземе в ръце.
Ужасно е да изглежда чак така. Пожелавам и успех, макар, че тя от години се бори с тези килограми, но май не и достига мотивация.

Общи условия

Активация на акаунт