Отговори
# 375
  • София
Антиоксидантите причиняват тези проблеми. Форсираме организмът да се изчисти от токсините, той обаче не смогва и за това се появява безсънието, потенето. Аз имах същия проблем след взимането на антиоксидантите. Сега ми е по-добре сънят, но също е прекъснат. Това с антиоксидантите доста ме изтощи, надбъбречните ми жлези буквално изнемогваха. Аз не можех да заспя дори след мелатонин. Недей да форсираш толкова организмът, щом така реагираш, явно ти дава знак, че не може да се справи с детоксикацията.

# 376
Здравейте, доста нови коментари в темата Simple Smile а аз пък не съм я зачитала скоро. Аз ви разбирам напълно как се чувствате. Бях в същото положение, но понеже се минаха 5 години от както се натрових и около 3 години от както вече не чувствам никакви неща от натравянето, та вече даже позабравих какво точно беше първите седмици, даже и месеци. При мен също имаше проблеми със  съня, но отначалото (преди да разбера какво ми е) се чувствах като пребита, ставах в 8-9 часа оправях се, закусвах и към 11 ми се спеше и пак лягах и спях по цял ден. След това започнах да не мога да спя, будех се, потях се, въртях се по цели нощи, наред и с другите неща-болки, замайване и т.н. Относно добавките, пак казвам те тябва да се взимат в разумни граници, все пак всичко минава през черния дроб и дори да са витамини не е редно да го товарим изличшно. Понеже тогава посетих много невролози и обсъждах точни Милгамата с тях, защото си мислех, че е по-добрия вариант пред Уримил или Невробекс, защото има повече милиграми, но се оказа, че не е така. Беше ми обяснено, че много лесно мога да я предозирам с едно хапче, камо ли по 3 на ден. Същото така, ми казаха, че на организма му е нужно по-малко милиграми Б12 за да функционира правилно (аз също пих милагам доста време и б12 ми беше висок, след това редувах невробекс с уримил). що се отнася за антиоксидантите, не знам, според мен надали имат нещо общо с някакво състояние. НАК е полезен, изписват го заедно с карсил за хора с черндорбни проблеми, добре пречиства, но също трябва да е в разумни граници-дават го по 2 таблетки на ден, аз съм го пила по една на ден. Вит Д и Ц съм пила много малко като време, може би два месец и след това ги спрях. Най-дълго време пих магнезии, като го комбинирах с НАк и Кю10, но тях съм ги взимала може би около 3-4 месеца.  Същото е и за пробиотика. Аз имах такова горене не само по ръцете, а по цялото тяло, и то ми продължи доста време може би година. особено в легнало положение, като реша да заспя, все едно горях цялата, първо си мсилих температура и посред нощите съм си мерила Т, която също беше нормална. Въпреки, че през деня подържах около 37 градуса пак от АБ-то. Но и аз бях така, тъпчех се с добавки месеци наред, след което спрях и с времето нещата отшумяха (нали с времето, но дълго време ). А и тогава бях откачила, защото нямаше така информация, пък камо ли други хора с които човек да обмени опит. така, че намалете малко добавките-един магнезии, НАК (за пет дни, после след  месец пак за 5 дни) и едни вит Б (не миллагама) са достатъчни според мен.

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 22:34 от anastasja2

# 377
здравейте,

благодарско за съветите. намалих доста неща и до вчера имашр ефект. имах 6 часа непрекъснат сън даже.. до снощи когато влезнах е нова фаза. както си заспиеах се завъртях по рязко и получих страхотна вистибуларна криза. добре че  и преди съм имал и знаех какво е. спах седнал за 3 часа общо. сутринта се изстрелях към отоневролозите.. срещу 140лв решиха че е позиционно вертиго и направихме специалните упражнения.. сега съм по добре но вече очаквам всичко... шашкам се че тая отрова е навсякъде в мен. но ми се иска да вярвам че може и да е съвпадение.. поредното Wink
единственото което ми остана е да вярвам че тялото ми ще се пребори.. заради прекрасната ми жена и хубавото ми момиченце ще се боря докрай.. да видим кой кого !!!

# 378
  • София
О, и аз го минах това с вертигото и отоневролога. Изписа ми лекарства, включително и антибиотик, не го взех, разбира се. Вече си имам обица на ухото с техните лекарства. На мен ми мина вертигото след приема на антиоксидантите. Не веднага, малко след като ги спрях. Така че безсънието не беше напразно. Хубаво е, че си запазил оптимизъм. При мен има моменти, в които дори и мисълта за детенцето и подкрепата на мъжа ми, не ми помагат. Разбирам те напълно и с многото добавки. Аз толкова нямам търпение да се оправя, че съм склонна да прекаля на моменти и да загубя здрав разсъдък. То и за това им се вързах и взех 4 антибиотика. А пък тук ключово за възстановяването явно е времето и търпението. Anastasja2 беше препоръчала ашваганда, на мен ми помага за успокояването.

# 379
Здравейте! Преди около 2 месеца пих АБ, малко след спирането му имах дискомфорт в корема, който бързо отшумя. Преди месец се появиха болки под и около пъпа, които продължи ха 3-4 дни, но оттогава насам изпражненията ми придобиха жълт цвят, често са меки и неоформени. От време на време имам болка ниско долу, преминаваща в кръста. Последните 2 дни имам болки високо между стомаха и дясното ребро. Гастроентеролог ми е изписал някои лекарства(Еманера, турмирин) каза, че ако след 2 седмици нямам подобрение ще ми направят ендоскопия. Много съм притеснена, не знам раздразнено дебело черво, дисбактериоза или нещо по-сериозно е. Моля за някакво мнение.

# 380
Здравейте! Преди около 2 месеца пих АБ, малко след спирането му имах дискомфорт в корема, който бързо отшумя. Преди месец се появиха болки под и около пъпа, които продължи ха 3-4 дни, но оттогава насам изпражненията ми придобиха жълт цвят, често са меки и неоформени. От време на време имам болка ниско долу, преминаваща в кръста. Последните 2 дни имам болки високо между стомаха и дясното ребро. Гастроентеролог ми е изписал някои лекарства(Еманера, турмирин) каза, че ако след 2 седмици нямам подобрение ще ми направят ендоскопия. Много съм притеснена, не знам раздразнено дебело черво, дисбактериоза или нещо по-сериозно е. Моля за някакво мнение.

Да не би да си лепнала гъбички,ей така и аз след година,че и повече  моя доктор ми направи изследване и се оказа,че имам гъбички в много голямо количество.

# 381

Да не би да си лепнала гъбички,ей така и аз след година,че и повече  моя доктор ми направи изследване и се оказа,че имам гъбички в много голямо количество.
Не знам, единственото изследване, което ми пусна беше за ХП-отрицателно. Вашите оплаквания с изпражненията като моите ли са били?

# 382

Не знам, единственото изследване, което ми пусна беше за ХП-отрицателно. Вашите оплаквания с изпражненията като моите ли са били?
Да

# 383
  • София
Здравейте. Аз съм по-добре след една маса добавки. Вкъщи е като дрогерия. Но от няколко дни имам нов симптом. В началото имах размазано зрение, сега обаче се появи едно трепкане, изключително много ме дразни изкуствена светлина. Чудя се дали мога да добавя някакви витамини за зрението. Някой дали е имал такъв симптом и какво е взимал за него? То моето зрение по принцип е доста зле, представям си ако стане още по-зле благодарение на антибиотика. Направо се плаша.

# 384
И аз не се чувствам добре...пия го за бактерии в пикочен мехур уж, изписаха ми го без урина стерилно...изписаха в София. С какво ли мога да го заменя, за да не ходя при лекар пак в тази пандемия...? А Дормиплант е добър, на билковата основа е.

# 385
Еmma1, на антибиограмата по повод изследваната стерилна урина и откритите бактерии, е посочено към кой антибиотик са устойчиви и към кой не са съответния вид бактери. На мен пак искаха да ми изпишат Левокса или Аугментин, при положение, че на антибиограмата пише, че съм резистентна към Левофлоксацин и към Амоксицилин.

# 386
Еmma1, на антибиограмата по повод изследваната стерилна урина и откритите бактерии, е посочено към кой антибиотик са устойчиви и към кой не са съответния вид бактери. На мен пак искаха да ми изпишат Левокса или Аугментин, при положение, че на антибиограмата пише, че съм резистентна към Левофлоксацин и към Амоксицилин.
За жалост не са ми дали и направлението за стерилна урина...просто предполагат, че това е уроинфекцията...Аз пих 2 дни Левокса, след колко мога да дам стерилна урина за изследването? Повече не искам да го пия без да знам, какво ми е!

# 387
Една седмица след последния прием.

# 388
А колко дни се пие този антибиотик? В упаковката 7 хапчета. Значи 7 дни? Пия от 500 мг.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт