Отговори
# 510
не понасям инхибитори, а гастроентеролозите дават само такива, затова използвам алтернативни начини, ще видя с този сироп,

# 511
  • София
О, безсънието, според мен, е най - кошмарно. Аз имах няколко нощи, в които изобщо не можех да мигна. Тогава се подведох по разните му билки и чайове за безсъние и стрес.  Все пак за бебе имах да се грижа. Сега не пия нищо, сънувам супер много и се будя поне по 2 пъти през нощта. Но поне спя.

# 512
Сърцебиенето и аз си го имам , а колкото до съня , явно вече спя , но този сън не е каквото трябва да бъде и като се събудя , цял ден се прозявам и мн ме дразни това , а за енергията няма да ви обяснявам ,че е много долу от преди и стомаха ми никак не е добре !

# 513
И аз имам съвсем различен начин на възприемане на света след пиене на антибиотици преди няколко години. След това ми предписаха неуролакс, минах и през няколко антидепресанта без ефект- и неуролакса е опасен боклук с много страшни странични ефекти, като например парене в стомаха и хранопровода и язви.

За АД да не говоря, деанксит, който у нас се предписва и дори понякога го дават без рецепта в много държави е забранен! Вече няколко пъти оцелявам след свръх рязко вдигане на серотонина от АД (серотонинов синдром), излиза, че тази уж депресия не се дължи на никаква липса на серотонин, дори ми е висок. Дължи се на тровене с антибиотици и последвалото тровене с антидепресанти.

# 514
На мен ми бяха предписали Атаракс....ужас е това , сутрин като се събудя ми трябваха 2 или 3 часа , за да стана леглото. Значи не препоръчвате Деанксид , не се чувствате добре от него.

# 515
Според мен тая "депресия", както я нарече един от докторите, при които бях, не се лекува с успокоителни, антидепресанти и т.н. Реших да посетя психотерапевт, просто защото искам да поговоря с някого за това, през което минавам, но твърдо отказвам да приемам медикаменти (все още не съм посетила такъв, защото останах почти без средства от ходене по лекари, правене на хиляди изследвания и купуване на лекарства и добавки). Според мен антидепресантите не само, че няма да помогнат, но и ще навредят допълнително на и без това разклатеното ми психично здраве. А бях толкова весел и жизнерадостен човек, който обича живота...

# 516
На мен ми бяха предписали Атаракс....ужас е това , сутрин като се събудя ми трябваха 2 или 3 часа , за да стана леглото. Значи не препоръчвате Деанксид , не се чувствате добре от него.
Само като прочете човек, че освен АД в него има и антипсихотик и... по-добре не се тровете!
При мен депресията и тревожността може да са от малко повишения хормон на щитовидната. Но и антибиотиците и АД допринесоха за това да се чувствам странно. След като пих един антибиотик дори по-дълго от колкото трябва получих бъбречна криза и последваха няколко месеца високо кръвно. Надявам се след време да може да се детоксикира човек от тези боклуци.

# 517
Аз се надявам на същото и да се върна към стария си живот!

# 518
Прочетете за опашката след антибиотици на д-р Михайлов

# 519
Тия рани като одрасквания, бях обещала да ги покажа. Отново излезнаха, появяват се когато поискат, без да се удрям или нещо друго, излизат за няколко часа и почват да болят като удраскано, след дни се махат.
Ето и сините капиляри по ръцете

По пръстите и цялата длан са така, което изобщо до преди година и половина нямах
Здравей. За драскотините не знам, ама за сините капиляри, и моите са така. И винаги са били така. Няма никакъв проблем със самите капиляри. Просто кожата е по тънка и прозират отдолу. При по пълни хора обикновено не се забелязват, докато при по слаби и с тънка кожа се виждат. Особено при по възрастните, при които естествено от възрастта кожата изтънява. При физическо натоварване на ръцете, може да забележиш че и изпъкват малко. По глезените при натоварване на краката също.

# 520
Снощи на дясната ръка от вътрешната страна и малко над китката имах драскотини под формата на Т и то голямо Т и след това изчезна!

# 521
Такива неща странни излизат постоянно, май така се чисти

# 522
Къде да прочетем?

# 523
Къде да прочетем?
https://ga3ll.wordpress.com/2014/01/10/%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%88% … 0%B8%D1%86%D0%B8/

Ето тук я има, но като чета различни мнения, стигнах до извода, че трябва консултация с хомеопат, защото дозировката била различна, според състоянието на болния, телосложение и т.н. и че приема на стандартна схема даже могъл да бъде и опасен. Не съм специалист - хомеопат, казвам само какви мнения прочетох.

# 524
Къде да прочетем?
https://ga3ll.wordpress.com/2014/01/10/%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%88% … 0%B8%D1%86%D0%B8/

Ето тук я има, но като чета различни мнения, стигнах до извода, че трябва консултация с хомеопат, защото дозировката била различна, според състоянието на болния, телосложение и т.н. и че приема на стандартна схема даже могъл да бъде и опасен. Не съм специалист - хомеопат, казвам само какви мнения прочетох.
Давала съм на детето си по тази схема
huya 15 CH- вт- четв- събота по 5 зрънца
Monilia albicans 15 CH- пон- ср- петък по 5 зрънца
Enterosan/Lactoflor- 3 х 1 табл. (всеки ден)
Вместо ентеросан давах Лактофлор, купувах голяма опаковка - шише с много капсули беше около 12 лв, държат се в хладилник като се отвори. На него му подейства много добре, беше стигнал до сериозна дисбактриоза след стомашен вирус и антибиотик и имаше болки  коремчето 2 месеца, алергизиране и слуз в акото, беше на 4 годинки. Оправи се с нея.
По принцип съм много доволна от комбинациите на д-р Михйлов, синът ми се повлия след първи прием на очанка (еуфразия) и пумон хистамин от няколкомсечни проблеми с мигане и дразнене на очичките, откриха изразена фоликулярна реакция (алергия) и далекогледство, никакви капки не помагаха до първия прием на тази комбинация вечерта. На сутринта нямаше проблем, просто изчезна, продължи да взимам няколко дни. За съжаление Часът на мама е в някакъв архивен вид в интернет, но още може горе-долу да се разглежда.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 10:24 от Sparkles

Общи условия

Активация на акаунт