Отговори
# 495
Губя всичко в живота си , имам само негативни мисли , губя човека до себе си и съм в най-лошата дупка в живота си и не знам какво да направя и то въобще.....
Щерката се оправи с търпение,салати,без мляко в менюто и магнезий-сутрин и вечер по едно хапче-в продължение на 5/6 месеца(та и досега понякога взима по едно хапче на ден)
В никакъв случай не вземайте успокоителни към които се привиква(използайте хомеопатични такива).И огромна и ежедневна подкрепа от близките.
При нас това помогна много

# 496
  • София
Губя всичко в живота си , имам само негативни мисли , губя човека до себе си и съм в най-лошата дупка в живота си и не знам какво да направя и то въобще.....
Много съжалявам, че преминавате през това. И аз се присъединявам към мнението да избягвате на всяка цена успокоителни. След прочетено за тях това с антибиотика ми се струва като по-малко зло. Потърсете във фейсбук групата за пострадалите от тези антибиотици. Ще знаете какво да избягвате, за да не влошите положението още повече. Началото наистина е най-страшно, но с времето нещата се подобряват. Дори и да не взимате добавки.

# 497
Сега съм на този антибиотик, писах горе пак някога, когато го пих. Пия го за ентерококи, уринарни инфекции. Много ми помага и панцеф също ми помага. Нямам никакви странични реакции.

# 498
Блазе им на всичко,  които нямат никакви отклонения ! Пожелавам никой да не изпитва това,  което изпитвам аз и другите хора от флоксирането,  ужасно е ! Не знам от къде да търся сили вече и да се преборя , изморително е ,че с месеци се случва,  изморително е мислите , които навлизат в ума ти и не изчезват , изморително е да ти казват : споко здрав си , нищо ти няма и спри да се филмираш вече ! Е Сори спри , спри ама ела на мое място .... това е ужас,  който и в най-големия ми кошмар не съм го сънувал !

# 499
Аз се дерях от рев, на моменти отново имам някакви стресови преживявания и все още ми се появяват симптоми сякаш умирам, днес след работа, ме накараха да изляза да се пораздвижа малко и понеже наобяд нямам време на работа за почивка за ядене или не знам, ми стана лошо, изшпитах голяма доза страх и нямам сили да вървя. Дали е от слънцето, дали е от нещо друго, всеки път става като се раздвижвам навън. Отделно съм с постоянни киселини, които не се повлияват от нищо. Но последиците си остават, минават с времето симптомите, наистина се изисква търпениуе, защото поне не сте пили друг освен един аб. Ако бяхте пили и други, със сигурност щяхте да сте по-зле. Химията буквално се нагнездва в кръвта и клетките и пречи на функциите на органите и смущава целия биологичен баланс.

# 500
Аз пих наравно с Левофлоксацина и Азитромицин за 3 дни ! И на мен ми е така , вместо позитивният човек , който бях сега само негативни мисли и не ме напускат , поне да имаше дни в които съм себе си както преди,  но не няма ... въпросът ми всеки ден е , дали ще се оправя някога отново ?

# 501
Първите дни не спях, ревях като луда, тресях се, бях наистина като психично болна, тия симптоми си излизаха, не можех да контролирам нищо. Не трябва човек да се поддава на тях, каквото и да изпитваш спокойствие е нужно, така само предизвикваш повече време да не се оправиш. Нужно е спорт, отвличане на вниманието и като усетиш страх, както при мен се нагнездва изневиделица, просто спираш изчакваш малко , или пиеш вода, и запазваш спокойствие. С този стрес, ще си докараш мн отслабен имунитет и ще станеш магнит за всякакви болести.  Аз имунна система нямам отдавна, отделно имам мн проблеми, които със сигурност не бжи искал да си докараш,

# 502
Аз се дерях от рев, на моменти отново имам някакви стресови преживявания и все още ми се появяват симптоми сякаш умирам, днес след работа, ме накараха да изляза да се пораздвижа малко и понеже наобяд нямам време на работа за почивка за ядене или не знам, ми стана лошо, изшпитах голяма доза страх и нямам сили да вървя. Дали е от слънцето, дали е от нещо друго, всеки път става като се раздвижвам навън. Отделно съм с постоянни киселини, които не се повлияват от нищо. Но последиците си остават, минават с времето симптомите, наистина се изисква търпениуе, защото поне не сте пили друг освен един аб. Ако бяхте пили и други, със сигурност щяхте да сте по-зле. Химията буквално се нагнездва в кръвта и клетките и пречи на функциите на органите и смущава целия биологичен баланс.
Онзи ден, докато чаках пред кабинета на лекуващия ме гастроентеролог, чух две жени да си говорят за рефлукса (връщането на стомашни киселини по хранопровода) и за това, че едната е много доволна от сиропа Гастротус. Бил й помогнал, а преди това била пробвала какво ли не. Според мен, направете консултация с гастроентеролог за този сироп и ако е ОК не пречи да се пробва. Аз, лично, слава богу нямам такива проблеми. То в моята ситуация и само това ми липсва де...

# 503
Чета в момента в групата във Фейсбук и нещата са ... не трябва повече алкохол , никакви цигари , стрес всячески да се избягва и диетата е важна , трябва да се яде свежа храна и въобще да се промени живота!

# 504
волята е нещо трудно изпълнимо от опит го казвам, ама понякога се случва

# 505
Сигурно всички ни мислят за луди и си казват ,че нещо не сме наред и че сме филмари , защото в крайна сметка и никой доктор не казва официално,че от този АБ има такива последствия и какво излиза на края , че ние сами си даваме диагноза и медицински не е доказано и такова нещо според тях няма , нали така ?

# 506
Хорското мнение  не е важно , щом искат да мислят така, нека,. техен избор е, аз нито мисля вече да съдя някого за изказано мнение , критика или обида, всеки има право да си подбира хората, с които да общува, или просто отсява

# 507
Въпроса е друг и защо лекарите го отричат и ни въртят в този завъртян кръг и ходим на хиляди изследвания,  хабим време , хабим пари и най-вече нерви , които са ни нужни в този момент. Поне да кажат ей от АБ е това , има страничен ефект и за съжаление не при всички ама при вас е станало. Аз ходя , чудя се , не намирам утеха в нищо,  мисля си ,че съм онкоболен и всякакви филми и те ме отпращат от прегледи по 50 лв и нагоре и здрав си като Бик....е то и на изследванията наистина така излиза , кръв , урина,  фецес,  кръвни картини,  туморни маркери , скенер и всичко това притеснения , време и пари и всички споко , хипохондрик си ...апффдд

# 508
В началото и на мен изследванията ми бяха така, но в последствие ...просто не ги посещавай толкова често

# 509
При мен имаше страшни киселини. Изписаха ми нексиум  - 2 *1 таб . Пих го около месец. Помогна, сега се опитвам да спра цигарите. Не пуша, алкохол пия по една чаша бира. Един път ,пих няколко чаши и киселините се върнаха. Иначе имах ужасни болки в краката, безсъние и сърцебиене. Направих две кардиограми, наред съм. Но още след сън ми бие много силно. Другите неща утихнаха. Краката рядко ме болят , масажирам ги. Пия 2 литра вода на ден. Пих магнезий , и витамини.  Сега пия само лекарствата за бъбреците и пик. пътища , но те са билкови.

Общи условия

Активация на акаунт