ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 564
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Пришълец
 wavey
Щях да питам за НИ, но май някъде напред сте писали, че при комшиите в момента няколко седмици /?колко/ нямало да излъчват сериали  newsm78. И какво дават тогава?  Thinking
Профи, по Фокс в четвъртък (предполагам на мястото на НИ)  са давали филм с Киво (Давай сине или Хайде бе, сине - не знам как е правилно).
Направи ми впечатление, че е с приличен рейтинг - 5,24.

Феми, след Искрите на отмъщението не съм сигурна какво ще излъчват. Миналият месец мисля ми беше попаднало инфо, че щели по БТВ вечерта да повтарят Майка с Джансу Дере и нашата Вахиде. Но досега не се е случвало премиерен за БТВ Лейди сериал да го пуснат в праймтайма по БТВ. Ще видим... Иначе ги наглеждам Искрите, но онова, което всъщност следя с по-голям интерес е Протектора. Докато пуснат втория сезон, тъкмо ще съм привършила първия. Laughing

# 121
  • Варненска клюкарка
Аз пък преди 2-3 вечери видях някакъв филм или сериал със Сечо и се канех да ви питам сериала с Киво да не е свършил, така и не разбрах какво беше онова което показваха, не че го гледах повече от 5 минути 33uu Сечо ми е неприятен.

В Четвъртък по държавната тв по която се излъчва Ертугрула, показваха Осадата на Ел-Кут, който от 2-3 % рейтинг вече цяла година, мина над 5 % вероятно защото друго нямаше за гледане. Сериали излъчва единствено държавната тв, защото там не зависят от рейтиги и реклами. Мисля че ваканцията щеше да продължи до 21.01.

Иначе отвсякъде вали инфо какъв успешен сериал е Защитника, което е супер, много се радвам за Ча Party Видях че е на първо място в листите на Нетфликс за страни от ЛА- Аржентина и Бразилия, също е водещ и в Европа- Германия и Франция. На първо място по гледаемост на платформата е и за Израел, обаче все още няма данни за баш най -важните зрители- американските.
Знаете как ме беше страх след толкова изприказвани приказки да не се окаже някой провал, слава Богу успешен проект е Party

# 122
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Американците много-много не му налитат. Съдя по броя щатски юзъри дали оценката си в Imdb.

# 123
  • Варненска клюкарка
Проф, те американците си държат на собственото производство, т.е. изцяло американски продукциии, докато тук в Европа сме свикнали на повече американски и други, т.е. всякакви чужди... Латино страните разчитаха и те предимно на собствено производство, но от няколко години турските сериали им обърнаха схемата и вече станаха всеядни и те. Така или иначе щом има държави в които сериалът е водещ, значи нещата са направо супер за евтин сериал при това турски.

Ох нИмоА #Crazy То линия, то десен doh Бих го купила само ако го продаваха заедно с Чачослав hahaha

# 124
  • Пришълец
Поредната акция в Туитър Laughing На 14.01. пишат, че се навършват осем години от началото на АФК и дотогава всеки ден ще споделят кадри от епизодите, вчера и днес са онагледили първите 13...

Ах, тоя нафталин. Mr. Green  При подобни инициативи обаче събират много красота на едно място. Heart Eyes

# 125
  • Варненска клюкарка
Мишо ще прави Хазалинда почтена жена- това което пише  че събитието писали са го коктейл ще е на  6.02. И що беше това криене, преди няма и месец говореха че можело, някой ден..бла бла... Че и през февруари, то от сериала не остана, странно че не изчакват финала, бързат ли Thinking Беше ясно че ще е той, ама пет години заедно и сега се разбързали, странна работа, дано майка и да е добре и да не е свързано с нея  ooooh!

Преди няколко дни рускините бяха писали че имало шаштаг Хазал не се омъжвай Joy Нали се оспахме пак, забравих да го коментирам...

Марги, то на 14.01. осмата годишнина от АФК и един месец от излизането на Защитника, може и него да отбележат Crazy

Ами тоя кой ли е hahaha

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 11:22 от Беллора

# 126
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много сладка Хазал на тия снимки.  Heart Eyes
Значи 6-ти  Rolling Eyes . Добре, че не е на Свети Валентин, че щеше да е нетипично лигаво и за двамата. И какво са го замръчкали мястото на събитието, като че ли до няколко дни феновете няма да го разберат! Crossing Arms

# 127
  • Пришълец
Значи не на 14.02. (което наистина е доста лигаво), а още по-скоро, на шести Laughing То беше ясно, че някой ден  това ще стане. Имали са предостатъчно време да се опознаят и са сигурни в избора си, дано са много щастливи.

Бел, вярно, може и месец от началото на Защитника да отбележат Laughing

Heart Eyes Heart Eyes

Такова е, оспахме се леко...

# 128
  • Варненска клюкарка
Проф то и мястото вече се знае. Пишеше го тези дни кой е хотелът, но не запомних ooooh!

Сега поразгледах 19:30 коктейл, 21ч сватба и 21:30 вечеря.

Марги, със сигурност някои ще отбелязват Защитника, други и двете неща... абе не е като да липсват поводи. И да няма, латините добре се справят и без тях hahaha

Цитат
Heart Eyes

Трендовете в момента:

А моминската вечер защо е месец преди сватбата newsm78
Чак сега забелязах че на коронката пише брайд Crazy И Илка е била там, тя е пуснала снимката на Хазал с Руткай в сторито си.

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 12:10 от Беллора

# 129
# 130
  • Варненска клюкарка
Чудя се тази до Хазал коя е, прилича ми на Несрин, но дали е тя newsm78

# 131
  • Пришълец
Пишеше, че името й е Ханде Йълмаз.

С Нур Фетахоолу и Йълдъз Чааръ Атиксой

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 14:56 от Маргарита Н.

# 132
Хелоуууууу. Grinning
Вярно се оказа, изгоря Хазалка, хи, хи.

# 133
  • Пришълец
Хелоуууууу. Grinning
Вярно се оказа, изгоря Хазалка, хи, хи.
Joy Joy Joy
Дурсун да му мисли, по-скоро той ще си вземе беля на главата Joy

# 134
  • Варненска клюкарка
Наде, аз още преди седмица писах че след онези снимки на Хазал в сватбен/булчински салон заедно с майка и и Руткай не съм се съмнявала в новината. Но въпросът който се върти из мрежите е какво става, защо сега, можело е през ваканцията, сериалът е на финалната права, можело е след финала му, годеж по НГ, сватбата след няма и 40 дни, при отношения продължаващи 5 години това изглежда сякяш някак като голямо бързане newsm78 Хората се женят по разни красиви места извън града, а тя баналното- в някакъв хотел в Истанбул и то през седмицата, сякаш първия възможен свободен ден който са им подхвърлили newsm09 Масово се питат защо сега, защо по този начин, защо е такова бързане... то и аз де 33uu Да е бременна, ама я как се е понесла с чашата, леко е тръгнала по черешата даже hahaha Пък напоследък е отслабнала Wink

Я, каката Диренч, отдавна не бях я виждала Crazy

Марги, той мисля отдавна си я е взел- колкото е дребна на ръст, толкова е голяма феминистка, ама за 5 години трябва да и е свикнал tooth Ясен е вече щом и кучетата взе да разнася на ръце, спря да се мъкне с алкохолизираните си приятели и е кандисал за сватба.... hahaha

Хората обичайно държат храната с 2-3 пръста, а той с 10 hahaha

Бре, Русия започва излъчването на Ичерде, а нащи кО се мотат още  ooooh!

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 16:21 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт