ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 481
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Варненска клюкарка
Няма как да кажа че ме изненадва новината, като не ме изненадва, знаете, аз още за изминалото лято имах такива очаквания Peace, Както коментирах и онзи ден, мишо отдавна се е кротнал и движи само с приятелите на Хазал, отдавна не съм го виждала с неговите алкохолизирани стачоци. И не само това, ами видимо е приел цялата домашна менажерия на Хазалинда, че даже и кучета на ръце носи hahaha Болестта на майка и беше огромно изпитание за отношенията им, по време на терапиите тя живееше при тях, аз очаквах че ако преодолеят това ще се вземат. Може би не стана през лятото, защото той се снима в два филма, а тя беше почти 2 месеца в САЩ... Но ето, дано много да я слуша и обича.

# 106
   Нерде сте ?  Да не изтрезнявате от празниците  Joy Като ви знам не сте по пиенето   особено баджаначката  . Ще я научим да пие  ликьорчета   , коктейлчета  Crazy

като индианка   с  перата ама не мой се сравнява с истинската шаманка Дуда  Naughty Sick

щО не се загаджиха с Тарзан   всеки ще е доволен  Joy как ще изпусне шанса с ЧУ  . Известен и красив .

Скрит текст:
Mr. Green Mr. Green

тази не знам дали е известна но е от хубавите индианки

Аталай с приятелки  . Едната се казвала Дуйгу  ако добре съм запомнила от рускините .  Това име няма отърване от него ама за Аталай ми е все тая  с коя ходи  и как се казва  hahaha

През февруари щели да пуснат  вторият сезон .     По света добре се приема  и пресата  го  отразява.
 Феврари е сватбата на нащА     .
Ча  рядко ходи  на сватби ,но  първата колежка ща я уважи  предполагам .

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 18:45 от femmi2

# 107
 wavey

Таман се засилих да публикувам индианката Хазал. Mr. Green Laughing
И аз четох, че уж втория сезон на Защитника щял да стартира през Февруари, но в Гечето има статия, в която пише за лятото както преди време се пишеше.

# 108
  • Варненска клюкарка
Мен такъв мързел ме е обхванал, направо апатия ooooh!

Фемо, Ча от много време не ходи по никакви сватби...

Мисля че за пускането на втория сезон на Защитника кога ще се случи знаят само Нетфликс, всичко друго си е някаква говорилня от рода тука има тука нЕма. Не им познавам принципа на работа на платформата, но не ми се вижда логично втория сезон да го пуснат толкова бързо след първия, докато първия все още е тренд. Според мен когато намалее гледането на първия, тогава ще пуснат втория. Но както казах не ги  знам как работят по принцип.

И какво сега, вярно ли 3 седмици без никакви сериали? И кой ще окапе и кой ще остане newsm78

Графиката на популярността на Ча в  IMDB през годините- сравнително стабилна с известен спад - вижда се в кои години и какъв скок наскоро Crazy

# 109
И мен ме мързи  и ми е скапано  . Гледам се разсейвам . Няма хабери освен Хазалината сватба .
Бел Ча не ходи но имайки предвид ,че са приятели ходят си на гости и на премиерата отиде . Това ме кара си мисля ,че   Ча ще е сред гостите . Ще разберем след месец .
Мишо  го дялкаме но излезе човек . Подкрепят се в трудни моменти .  Мъжа на Вахиде я остави идиота .
Аз пък си мисля ,че Нетфликс е възможно да не бави вторият сезон Rolling Eyes Сега е в тренда на гребена на вълната и ще използват да засилят интереса и успеха . 
Продуцентите единствено знаят.  Ранини  или Бирсен от достоверните да подскажат нещо .

Интервюто кога ще излезе  ?  Не стане пак суша след това . Медиите го спрягат ,че ще заминава за ЛА при Гинчо . Няма как да знаят  ,но това му е традиция ще  познаят .  Там се подготвя за роли и релаксира .
Айча Туран е подписала за нов проект  не с  Нетфликс  доколкото разбрах  .  

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 19:39 от femmi2

# 110
  • Варненска клюкарка
Може и да е заминал вече.
Странно че никъде не го видях интервюто 33uu

Фатю първо дрънка глупости пък сега официалния акаунт на компанията пуснал това, има още да се сеща ама ... hahaha

# 111
 Намерих  не интервюто а нещо като ретроспекция , въведение .
https://vk.com/cagaulusoy?w=wall-128333062_154647
  Общо взето нищо ново . В ЛА  се зарежда с енергия и се среща с хора    за работата си .  

Човек не  е може да бъде фантастичен герой всеки ден . Това той го казва .   Много усиля са положили за проекта и разговори .
 Избрах тази професия не за популярност и известност . Добавя , че е щастлив и  разделя своя успех  със зрителите и  неговите фенове  .

Цитат
Красивый  актер  Чагатай Улусой в очередной раз завоевал благодарность своей семьи. За работу в первом турецком сериале Нетфликса #Защитник, где он исполнил главную роль, он получал 30 тыс. лир за серию. И вот актер, заработав много денег, не забыл свою семью, которая имеет большую долю в его успехе. Чагатай Улусой оказался хорошим сыном, он сделал щедрый подарок своим родителям Айлину и Рафие Улусой. Он купил дом в Мармарисе за 500 тыс. тур. лир. Последний месяц был занят подготовкой и переездом семьи в Мармарис. В доме 4 спальни и гостиная, и сад.
Вместо шумных роскошных новогодних вечеринок Улусой предпочел провести время с родными. Он навестил тетю и своих кузенов.
 Синчето купил къща на родителите си в Мармарис  като подарък . Има възможнаст и пари  що да не купи.  .  Те са скромни хора живеят на  село .    
 Рускините коментират че на са били заедно с Дунашя   .    Ако запраши за Щатите как издържа връзката  ?   След всяко връщане си  я прибира .  

https://vk.com/cagaulusoy?w=wall-128333062_154549
 Дела  си е купила списанието от Станбула

новата фотосесия на Хазар  .  с червената рокля   ми  допадна

# 112
  • Варненска клюкарка
Тъкмо идвах да го сложа и аз, но ще го сложа не като линк, а направо в скрит текст защото понякога тази група се заключва  ooooh!
Скрит текст:
#cagaulusoy_интервью

РЕПОРТАЖ В ЯНВАРСКОМ ВЫПУСКЕ ЖУРНАЛА #ELLETURKIYE 2019

МИСТИЧЕСКИЙ ГЕРОЙ ЧАГАТАЙ

Мистический герой — обычный человек, который однажды узнает, что должен спасти Стамбул. Представляем нашего героя Чагатая Улусоя, который исполнил роль #Защитника.

Одним из самых больших преимуществ журналистской работы является то, что вам заранее доступны многие вещи. "The Protector "(Hakan: Muhafiz) был загружен в мою учетную запись Netflix, чтобы я могла заранее посмотреть первые шесть эпизодов, пока они не вышли в эфир. Я думала, что смогу понять, если я немного посмотрю первую серию, чтобы подготовиться к интервью. В конце концов, у кого есть время смотреть сериал, особенно в самый интенсивный период журнала. Мои ожидания были не высоки. Я открыла первый эпизод, думала по-быстрому пробегусь. После того, как я пойму основную идею, я полагала, что буду готова заняться делом. Но в первые же минуты мои подозрения не подтвердились, я будто смотрела фильм, а не сериал. Невероятно захватывающий, причудливый. Сюжетная линия, съемка, актерская игра - все потрясающее. И я поняла один из недостатков журналистики, когда я закончила все это за полтора дня: получила заранее и быстро посмотрела. Я отчаянно пыталась рассказать о шоу и сказать, насколько сериал хорош. Не с кем было поговорить, потому что никто еще не смотрел. За исключением Чагатая Улусоя.

"Когда оживляешь персонажа, получаешь невероятный опыт и возможность понять людей и себя, задать себе вопросы, о которых не задумывался", - говорит Çağatay понимая, что сыгранный им персонаж не является обычным, скучным человеком. Турецкий сериал Netflix #TheProtector (Hakan: muhafiz) - история супергероя по имени Хакан. Это и стало одной из причин нашей встречи с Чагатаем. И хотя история о спасении Стамбула, мы встречались с ним в Лос-Анджелесе, который он считает вторым домом. "Главная цель моей поездки в Лос-Анджелес — это развивать себя и встречаться с людьми, которые занимаются бизнесом по всему миру, налаживать контакты", - говорит он. Кроме этого, в ЛА он заряжается энергией и надеждой. Я спрашиваю о Стамбуле. В конце концов в сериале герой выполняет очень важную задачу - он защитник города. «Стамбул - один из самых важных городов мира. Я люблю его, я здесь родился. Я вырос здесь. Особенно люблю бывать на историческом полуострове, тот старый дух, который чувствуется, когда бываешь там, всегда действует на меня хорошо". Хакан, персонаж, которого изображает Чагатай, любит рисковать, постоянно хочет что - то делать и стоит на своих ногах. "Ты такой же?" - спрашиваю, - "Такой же. Когда Хакан узнал, что ему поручено спасти Стамбул, он сначала сопротивляется, но потом очень интересно наблюдать, как он адаптируется к этому всему. Непросто, когда обычный человек внезапно становится самым важным человеком в городе. Это напоминает еще раз, что жизнь полна чудес. Положение людей может внезапно измениться, им надо будет на себя взять обязанности, которые они не планировали. Мне нравится, что Хакан - настоящий человек в этом фантастическом мире. Человек не может быть фантастическим героем каждый день.
Поскольку он в проект был включен с самого начала, времени для подготовки было достаточно. Разговоры о персонаже и сериале, множество встреч с режиссерами и обсуждений. Для сериала он брал уроки обращения с оружием и уроки рукопашного боя, это облегчило его работу, особенно для сцен драк. "У меня всегда в жизни есть спорт. Поэтому мне было легко. Тем более мы решили, что после обретения особых способностей персонажем, он не будет меняться в одно мгновение, поэтому мне было легко подготовиться к моей роли". Каковы мечты об этой работе? Неужели человек надеется, что это будет глобальная работа, когда он оживляет такого персонажа?
"Конечно, это была работа, которую мы создавали , прежде всего, нацеливаясь на турецкую аудиторию, но мы работали по стандартам global. Мы все знаем, что турецкие сериалы хорошо продаются за рубеж и получают положительные отзывы. Но тот факт, что the protector (Hakan: muhafiz) будет транслироваться одновременно во всем мире, увеличивает вероятность того, что он привлечет больше внимания за границей. Мы очень тщательно отнеслись к истории, к актерскому составу, к съемке. Все сделали всё возможное, и те кто перед камерой, и те кто за камерой. Независимо от результата, мы сделали хороший проект. Это делалось впервые и много усилий было
потрачено. Поэтому я могу сказать, что я доволен".
Очевидно, что он сейчас переживает волнующий период. Находясь в одном из лучших мест, которое может быть, он говорит о том, что его мысли и чувства очень ясны. "Я чувствую, что я узнал себя намного лучше, я вырос".
Мне также интересно, я знаю, что есть несколько сценариев, которые он написал, когда он думает воплотить их в жизнь? И вот ответ, который я получаю: "Когда придет подходящее время". О не торопится. Он скромный и зрелый. Чтобы найти гармонию с собой он проводит время на природе. У него есть медитативные увлечения, такие как рыбалка, стрельба из лука и им он посвещает свободное время. "Это питает мою душу и успокаивает меня, я нахожу много интересного в природе. Меня это расслабояет как умственно, так и физически." Но это невидимая часть айсберга. Видимая часть — популярность, не совсем для него. "Я просто пытаюсь сделать то, что требует моя работа. Я делаю это, потому что мне это очень нравится. Я выбрал свою профессию не для популярности. Она приходит сама собой. Работа, которую вы делаете, контролируется поклонниками, и вы каким-то образом известны, но что мне нравится в моей работе - и возможность трогать сердца людей". Он добавляет, что чувствует себя счастливым, потому что разделяет свой успех с людьми вокруг него и поклонниками, а стремится к мирной и счастливой жизни. "Если я получу это, это будет для меня успехом".

КОПИРОВАНИЕ ЗАПРЕЩЕНО!
РЕПОСТ ПРИВЕТСТВУЕТСЯ!
ПЕРЕВОДЕНО СПЕЦИАЛЬНО ДЛЯ ГРУППЫ https://vk.com/cagaulusoy

Като коментар ще кажа просто че нищо ново и да бях и да не бях го прочела все тая....

Фемо, хора всякакви, а и връзката им не е от снощи, 2 години са това и едва ли имат нужда да си висят по вратовете 24/7 Щом ги устройват такива раздели, значи отношенията са улегнали и спокойни, а може и самите те като хора да са такива, ние всъщност нищо не знаем за Ча, само толкова колкото той позволява, а то е съвсем съвсем малко. Но някак винаги съм смятала за него че няма връзка която да му е по-важна от кариерата и според мен на тези му години това е най-правилното поведение, така че ще си Фърчи насам-натам.
Онова с гостито при роднините не знаем дали е било баш на самия празник, малко преди това излезе снимка с родителите му на маса и също пишеше че е от НГ, но нито Ча нито леля му бяха там-всъщност не си спомням дали видях чичото там newsm78  Може да е наминал да види родата, не знаем и дали вече не е заминал за щатите и ако е, кога го е направил 33uu А и онази снимка със стюардесата откога е, пишеше че била правена преди 2 дни, а беше публикувана в първия ден на новата година т.е. е направена може би на 30.12...може би и новата годена да е посрещнал... къде? Нищо не знаем всъщност 33uu

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 21:18 от Беллора

# 113
Опасно красив и загадъчен .
Попаднах на интересна статия  за тази година . Годината на Глигана - Свинята  според китайците . Ще е добра година . Усмихни се защото звездите ти се усмихват .  
  Не помня всичко ще видя ще намеря ли пак статията.

Като ми бръмнете мухата в главата  и  ще си напъна клетките Joy
С родата излязоха снимките на НГ  но е възможно да е минал преди празниците да ги види и да е отлетял . Може би си е в родината Rolling Eyes

Знаем това ,което ни позволява .  В една връзка трябва свобода .   Моя  приятел е почивал сам и не съм била с него .    
 Непрекъснато ли като Фърчи   и се връща севгилито  ще го чака . Така мога да откарат  ехееее.... Виртуално на шега не моЙш го опази .

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 22:58 от femmi2

# 114
  • Варненска клюкарка
Някои са като скачени съдове, лепнати един за друг, други си искат повече свобода... Пък в техните среди съвсем си нямаме на идея и какво ги притиска, защото професията им е свързана с много емоции и може би в реала прегарят много бързо, не знаем и доколко е имал връзки, а не просто някакви си там жени преминаващи през живота му, пази Боже да не е друго Rolling Eyes Когато все още беше откровен беше казал че държи на лоялността в отношенията, прозвуча ми странно, но пък явно така ги усеща нещата Crazy Но то си личи- на който любовта му е по-важна обикновено кариерата му е в застой, смятам че на Ча нищо друго не му е по важно от работата.
А може все още да си е в родината и утре да цъфне на някой зимен риболов, днес видях Киво с някаква риба Crazy

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 22:46 от Беллора

# 115
   коментирахме къде е аджеба    в    Турция е някъде на отдих .  Отпрал е бузки .   Обичам храната .  Ще ям колкото си искам   кво от това че не ме харесват пълен .  Така каза пред Айшето .

щипкаш по бузките  Crazy

първият момент не го познах   на кой ми прилича  newsm78 newsm78

Цитат
Телеканал "Романтичное" представляет турецкий сериал Внутри / Içerde. Показ сериала начнется с 9 января в 18:05. Будут показаны две серии по 50 минут с повтором на следующий день утром.

При нас кога ще го   излъчат ?  След Искрите какво ще дават  ?

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 19:29 от femmi2

# 116
  • Варненска клюкарка
Фемо каква си скромна, бузки имал, та те едва се побират в кадър, кога успя да ги извърти такива  Rolling Eyes
Бил в Чанаккале явно при мама и тати, а това ще е родата сигурно... или селската ловна дружинка Mr. Green И се е намъкнал в онова грозно вишнево яке с което преди 5-6 години го снимаха по моловете , а сега е разбрал че става само за ходене на село hahaha

Аз пък на снимката с жените се чудя защо са го намазали така с гел, леко рошнат си беше много добре. И хубаво го хвалех че е с нормални дънки, а на снимката пак се намъкнал в някакво клинче, ах бе Илке как лошо го научи ooooh!

# 117
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
А може все още да си е в родината и утре да цъфне на някой зимен риболов, днес видях Киво с някаква риба Crazy
Joy Joy Joy Ама как позна!  hahaha
Душица плюшена сладка  Heart Eyes Laughing !

Феми, нямам никаква идея какво ще дават след Искрите. Не го гледам, че по това време у нас се гледат други неща. Ако почне нещо интересно, ще трябва да ходя да го гледам в детската  Rolling Eyes .

Щях да питам за НИ, но май някъде напред сте писали, че при комшиите в момента няколко седмици /?колко/ нямало да излъчват сериали  newsm78. И какво дават тогава?  Thinking

# 118
Hug

Много сладък бузю Ча.

# 119
  • Варненска клюкарка
Ама вярно че познах- наистина цъфна на следващия ден Laughing

Общи условия

Активация на акаунт