ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 475
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Честита Нова Година, Фемирки!

Пожелавам здраве на вас и всички които обичате! Много красиви мигове с любимите хора, вълнуващи спомени от незабравими преживявания и много обич от вас и към вас!

Благодарности и за двата музикални поздрава.
Красивата музика създава настроение за специални моменти. А с вас и в нафталина усещането е винаги специално. Благодаря ви, че сте тук - в нашата темичка - и в делник, и в празник.

# 91
  • Варненска клюкарка

Някои погрешно смятат че кадъра е от постелната сцена с Айча, а той всъщност е с каката от първа серия, а другия е от четенето на сценария т.е. репетиция, а не реални снимки Peace

На мен този кадър най ми харесва. Чудех се на каква поддръжка ми прилича гащеризончето, кабелджия или водопроводчик, но сега го асоциирах с един кадър от Ичерде, Сарп като разносвач на пици та и тука  има прилики  Wink

Ето този Peace

ПП Не правя баница с късмети, освен това, така сме преяли по празниците, които са започнали от Бъдни вечер, а на НГ най, че на никой не му се поглежда ядене през първия ден на НГ. Случвало се е да купувам по един куп лотарийни билети и да подарявам на децата заедно с другите неща, разпервам едно ветрило и им давам да си избират- брои се за късмети, даже повече се радват Peace

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 18:21 от Беллора

# 92
За много години мили мои hug hug виртуални дружки.
Гледам освен Патрончетата ни Heart Eyes Heart Eyes и снААта, Laughing и зетя Laughing са на хоризонта.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Феми, да, правих домашна баница с късмети. Party Party Party
Ивче, ние за Коледа подарихме на най-близките ни лотарийни билети, стана ни като семейна традиция от години.
 Laughing Laughing Laughing
http://teammy.ru/2019/01/01/5112/

# 93
  • в подножието на планината

Здравейте, мили момичета! Hug Heart Eyes

# 94

Здравейте, мили момичета! Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Eeeeeee, не вярвам на очите си Звездееееее, hug я кажи гледа ли Защитника, въобще гледаш ли турски сериали и ако е да, кои!?

# 95
  • Варненска клюкарка
Наде,  как без зетя и снаата hahaha Аз мишо съм го признала, още когато никой не вярваше че го има, пък Дуда и тя вече толкова  време я спрягаме, още повече че и Ча я спомена наскоро като севгили - индиректно, но неофициялния му говорител официално и каза името, няма смисъл да си кривим душите и да се правим че тези хора не съществуват в живота на любимците ни.

ПП А традициите се променят, отдавна не са това което бяха. Моя син е събрал и той сигурно десетина билета, даже не знам кой му е подарил, днес ги видях на бюрото му с купчината шоколади, знам че и в училище си подаряваха, заедно с другите подаръци и томболите.... Интересното е че си подаряват и билети за кино - по два Laughing

Илде, честита и на теб Hug

# 96
  • в подножието на планината

Наде, Hug Heart Eyes нищо турско не гледам в момента... почивам си от сериали.Laughing

Белл, Hug Heart Eyes

# 97
  • I Love You 3000
Честита Нова Година! Да сте живи и здрави вие и всичките ви близки и тази година да бъде по - добра от предишната! И все така готини да си останете  Heart Eyes Heart Eyes

# 98

Цитат
Ако беше сложил фото къде  празнува нямаше се чудим   .  От снимката със стюардесата се вижда малко
сложииии  фото    разгеле . Празнувал е с роднините  . Дали заедно със съкровищетУ или отделно  кой ти казва ?  Където и да е летял се е върнал.

ново или старо  ?  В Истанбул  в момента ги е затрупало със сняг  .    Казват че януари ще е студен и снежен  при нас .

Приемаме   хората около любимците ни , но тая ме нерви колкото и да искам да я аресам  неприятна ми е  Не му подхожда ! Twisted Evil    Не се въздържам да  напиша  се отървем от нея следващата година  .
  Неформалният му говорител за всички Чачови гаджета ще се изказва . Дали Ча ги е представил като севгили    или Онур така го е написал  не сме били там да чуем  и видим .  Ще каЙ човек голЕма либов с тая от племето Чероки   tooth     Везните си гледат кариерата  и  за любов не мислят . Така съм чела .  Те си знаят отношенията . Тука си драскаме на клавиатурата  да отбиваме време .

Онур да каже   след Протектора накъде ?  Трябва се видят с Ча на по чашка  при Лабумски   иначе нема му снесе клюката  hahaha   За тия неща отговарят мениджърите не този и онзи . Енгин  мълчи или ни кара да разгадаваме гатанки   .

Като заговорихме затова   се отплеснах да коментирам един хбер от източници на рускините .  

Новината е Чачи , и Арас подготвят проект за 2020 година  по Холивудски стандарти .  В него ще участва  турска известна актриса  за която не се споменава име .  Но се подразбира че може да е Хазалинда  . Тя нито отрече , нито потвърди   за съвместен проект .  Отдавна съм ви казала ,че един ден ще ги съберат .  
 Хабера може да е партенка   ,кво ли не съчиняват .

[quoteНякои погрешно смятат че кадъра е от постелната сцена с Айча, а той всъщност е с каката от първа серия, а другия е от четенето на сценария т.е. репетиция, а не реални снимки][/quote]
 Кой е казал че е Айчата то се вижда, че е  онази от първи епизод с килима .  

Ети, Рори , Илде и  на вас  Hug Hug  Heart Eyes
  Рори  добре  си го изразила и написала  bouquet

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 23:03 от femmi2

# 99
Ети Grinning и на теб за много години.
Феми,  която и да се появи до Ча няма да я харесаш.  Joy
Ивче, лично аз и зетя, и снаата приех отдаааавна, те ща са и това е, Laughing особено зетя. Mr. Green
И малко клю-клю. Laughing
Скрит текст:
Ох беееееее, hahaha егати булката. Joy
Това е бившата на Фуркан Палалъ(Бурджу Карата с която бе през лятото, а вчера се е омъжила за бившия си годеник, който заряза преди години. Браво на момата, Mr. Green добре че Фуркан я разкара навреме, Peace че за 1 година четирима смени, Stop че даже се и омъжи Mr. Green).
https://vk.com/palalifurkan?z=video-150607445_456239685%2F1f56d7 … _-150607445_35774

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 20:49 от Neidjal

# 100
  • Варненска клюкарка
Наде, видях я булката- толкова за демонстрациите с държане на ръце- 3 месеца и са дотам- примери бол....

Чачослав бая мощен ми се вижда пак ooooh!
Фемо, относно зодиите, мисля че Ча е стъпил с по един крак и в Девата и във везните...

Дуда е със семейството си и са нови- онова бежовото нещо на главата и е същото като на снимката която метнах някъде по-нагоре в скрит текст Peace

Това с евентуалния проект Ча, Арас и Хазал е обикновена клюка.

Жената има прилики с майка му.

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 21:30 от Беллора

# 101
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Илде  Hug, за много години!  Wink
Наде  Hug, Маргарелче  Hug, Ети  Hug, Рори  Hug

Баницата с късмети и тортата при мен са задължителни за Нова година.  Grinning Peace

# 102
  • Варненска клюкарка
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 103
Скрит текст:
Наде, видях я булката- толкова за демонстрациите с държане на ръце- 3 месеца и са дотам- примери бол....

Чачослав бая мощен ми се вижда пак ooooh!
Фемо, относно зодиите, мисля че Ча е стъпил с по един крак и в Девата и във везните...

Дуда е със семейството си и са нови- онова бежовото нещо на главата и е същото като на снимката която метнах някъде по-нагоре в скрит текст Peace

Това с евентуалния проект Ча, Арас и Хазал е обикновена клюка.

Жената има прилики с майка му.

Скрит текст:

Здравейтеееееее. Hug..........Hug
Ивче, да, рускините са написали под снимката, че е леля му по майчина линия.
Да се допълня с новинкаааааа. Mr. Green
Преди дни публикувахме тази им фотка и изказахме предположения на база написаното в пресата им, че Хазал, ще се евлендикне Laughing за Мишо.
Преди малко прочетох, че именно тази им снимка е от годежът им(чак сега забелязах пръстенът на дясната й ръка).

Иииииииииии.........любовта е сляпа, Whistling нооооо такава е любовта. Laughing
Скрит текст:
✔ Знакомство с родителями!
Актриса Хазар Эргючлю познакомила своих родителей с их будущим зятем.
Актриса и режиссёр Онур Юнлю встречаются достаточно долго времени не смотря на большую разницу в возрасте (19лет).
Близкий друг Хазар Эргючлю сообщил репортерам о том,что пара планирует поженится этим летом.
Aykosh Usenbaeva

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 14:49 от Neidjal

# 104
  Здравейтеее  Simple Smile

Joy Joy Joy  почитателите  дето се разтапят му нарисували  целувки и червило

Flutter Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ямур  с кученце  Heart Eyes

Хазал ще се  бракува  вече се сгодила .  Колегата Ча няма начин да не присъства на  сватбата .

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 14:34 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт