ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 579
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Какъв годеж по Нова година като годежната халка беше на пръста ѝ още преди рождения ѝ ден!   Peace

# 136
  • Варненска клюкарка
Проф, знам, даже сме го коментирали в темата, но те може да са си носили халки, много двойки го правят Peace Но излязоха снимки и писаха че това е годеж- официални, щастливи и тя сложила ръка на гърдите му където хубаво да се види пръстена Peace Даже ако не се лъжа вървеше и с някакъв надпис насочващ към събитието Peace

# 137
  • Пришълец
Ча е на 23 място в класацията за 100-те най-красиви лица  за 2018 г. Heart Eyes

Ето ги и останалите
https://m.youtube.com/watch?v=KOpy23FafQE

Гледайки и мъжете пък и жените за пореден път се убеждавам, че красотата е твърде относително понятие Laughing

# 138
  • Варненска клюкарка
А една в Звездните беше коментирала че първото място Джейсън Момоа и е мръсен, мазен и нечистоплътен и ако такъв застанел до нея, би хукнала през глава hahaha То сигурно и аз, ама поне не е някой корейски с неразпознаваем пол hahaha

С това се смях преди малко Мишо, Баръш Делибалски, Хазал-Марал и Дуда. Видео от Али ав, голям майтап hahaha
https://vk.com/teammy?z=video461868951_456243145%2F1a4b3f034c9f2 … _-58199741_858873

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 20:12 от Беллора

# 139
  • I Love You 3000
Евала Чачо от 37/33 миналата година сега на 23-то място Hug
Само той и онзи с чипия нос ..... Б.... Маркуч ... някой си Laughing
А аааз питам Джан Бей нерде newsm78 newsm78

За Чачо съм съгласна, но Маркуч, някой си се отличава от корейчетата само по една брада. Те затова са го и избрали явно ooooh!

Джейсън , защото баш накрая на годината избухна със зверския филм затова е първи. Но хиляди пъти го предпочитам пред 50 % от участниците. Те даже не си личат дали са мъже ooooh!

Кой ги е избирал тез? 14 годишни тийнове ли?

/Разписвам се набързо , че да видя как ми стоят новите дрехи Simple Smile /

# 140
  • Пришълец
Ети, това ти ли си, че предния път като се появи изцяло пременена не те познахме Joy

Бел, не че е важно, ама струва ми се, че си имала предвид Азра. Laughing /за клипчето на Али Ав/

И на мен тоя на първа позиция ми е нечистоплътен и гнусен.
Пък ако ме питат специално в тази класация от нашето по -'убаво нЕма, Mr. Green но да беше с друга снимка обаче. Дрънкам ги всякакви, но факт е, че красотата всеки я възприема различно...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Феми, къде се губиш бе, момиче? Hug Тези дни не те мяркам нещо, а редовно чета. Всъщност си е нещо нормално да не сме тук всеки ден или пък просто да не ни се пише, но дано всичко е наред...
Темата в известна степен пооправя настроението на човек, действа разтоварващо.

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 23:39 от Маргарита Н.

# 141
  • I Love You 3000
Аз съм , аз съм  Laughing Laughing Laughing Забравих да се представя Simple Smile Ама се надявах , че ще ме познаете по смяната на мъжа Simple Smile На 6 месеца се случва , тъй че да знаете , че съм аз.  Laughing Laughing

Абе, аз сега малко харесвам ХенрЮ повече от Чачо,ама тихо да не чуе  Laughing Laughing Laughing Най - накрая си намерих мъж , който да харесам с мустак и избръснат Joy Joy dance dance dance

Но сред събратята си Чачо е Нумеро Уно. Само ако малко повече се грижи за себе си и не прави такива драстични промени в теглото ще съм още по-доволна. Слаби ангели има момчето към храната какво да се прави Simple Smile

# 142
  • Пришълец
А как му се радвах, че се поддържаше във форма за Протектора, че и след него. Никак не ми хареса на последната снимка с тия огромни бузи, дано е от снимането, ама едва ли.ooooh!  Каквото стояло, такова излязло. Mr. Green

# 143
  • I Love You 3000
Та Хазалка ще се жени на 14.02  Laughing Не можаха ли да измислят по - оригинална дата  newsm78

Това значи ли , че НИ-то най - накрая ще свърши? След тази голяма почивка според мене ще изпокапят като круши. Хората ще забравят какво са гледали и ще им писне бързо.

Дано и Джан Бей не окапе Praynig

Профи , докъде стигна с Птичката? Simple Smile

# 144
Не на 14-ти, Ети, а на 6-ти. Peace
С Птичката не съм помръднала щот трябваше да се грижа за личните си гарджета по празниците и още не съм влязла в нормален ритъм. hahaha

# 145
  • Пришълец
Бел Hug Heart Eyes Честит имен ден! Да си жива и здрава и много щастлива!

Вместо китки Laughing

Heart Eyes

Heart Eyes

Ох днес е  cold

# 146
Това пък не спало да поздравява  Joy Joy  thumbsup
Хайде и от мен  love001  Hug и Честит имен ден, Белл!  love001 love001 love001
И една кофа китки  Wink Laughing.

+

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 08:19 от profi_1

# 147
Честит имен ден, Белл!

Много да сте здрави ти и семейството и много радости и мигове на щастие да си създавате!
Весел празник!

# 148

Успях най-после да прикача маргаритките. Марги, за теб са.

Извинявам се за последователните постове, но ми беше трудно с прикачването и затова.

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 09:56 от Рори72

# 149
  • Варненска клюкарка
Бел Hug Heart Eyes Честит имен ден! Да си жива и здрава и много щастлива!

Вместо китки Laughing

Heart Eyes

Heart Eyes

Ох днес е  cold

Ехаа, благодаря Марги, Профче, Рори Hug

Пък това винаги ми е най Heart Eyes
Цитат

Ами сега newsm53 пише се за нови 2 сезона на Протектора, мен ме знаете, аз винаги се съмнявам, но дано да е вярно, най-малкото заради това че Ча отново ще работи с Нетфликс

Евала Чачо от 37/33 миналата година сега на 23-то място Hug
Само той и онзи с чипия нос ..... Б.... Маркуч ... някой си Laughing
А аааз питам Джан Бей нерде newsm78 newsm78

За Чачо съм съгласна, но Маркуч, някой си се отличава от корейчетата само по една брада. Те затова са го и избрали явно ooooh!

Джейсън , защото баш накрая на годината избухна със зверския филм затова е първи. Но хиляди пъти го предпочитам пред 50 % от участниците. Те даже не си личат дали са мъже ooooh!

Кой ги е избирал тез? 14 годишни тийнове ли?

/Разписвам се набързо , че да видя как ми стоят новите дрехи Simple Smile /
Ох кое по-напред да ти цитирам rotfImbo За Маркуча ли, за Джан бей ли hahaha Ети шЪ знаЙш малко са го мокрили, още е трябвало hahaha Новия ти мъж е по-Убав от стария Laughing
Аз Момоа-та го помня от някакъв глупав сериал отпреди двадесетина години където звИздитИ бяха други и си казах че от него ще излезе нещо, не че можеше да играе ама има провокираща външност. И тогава ходеше полугол, играеше хавайски плажен барман. Не е мой тип, даже ми е анти...

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 10:52 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт