Рори, досега не си качвала снимки в темата, благодаря ти, че си се сетила точно за мен.

Бел, тази в черно-бяло знам, че ти е сред любимите. На мен също.

Кога пак успя да се раздуе така, на последната снимка от село бузите му едва се побират в кадър, само преди месец на фотосесията с онова Айше беше наполовина
Опъването на нашите нерви също
Но се питам освен един Ча останалите дали ще успеят да ги привлекат, някои вече си намериха нова работа и ако го бъде сериалът дали ще има нещо общо с предишните части
Опъването на нашите нерви също
Но се питам освен един Ча останалите дали ще успеят да ги привлекат, някои вече си намериха нова работа и ако го бъде сериалът дали ще има нещо общо с предишните части 

Но от друга страна като го знам колко му вървят на него главните роли и особено тези на Хандето, сигурно няма да е задълго ангажиран 
Това при условие че в брътвежите на Бирсен има процент истина, че напоследък всички турски писачи лягат и стават разтягайки Защитника - една лъжа повече или по-малко голяма работа
.......
от сто години насам,
дай Боже още. 
и семейството ти много да те радва.

здрави
и все така любящи слънчицата,
и аз да съм жива,
и здрава
за да им се радвам. 

да са живи и здрави и твоите момчета и много да те радват 
Успехът на сериала е осезаем, Ча беше казал че бюджетът им бил нисък, най-малкото за нищо пари, направиха нещо, не може да не ги радва резултата и сигурно искат още от същото. Друг е въпросът възможно ли е, при положение че целия главен каст се разлетя по разни проекти. Никой не знае дали и Ча няма нещо друго на ход, пред подписване за нов проект и т.н....В едно от интервютата или репортажите с него долових някакъв лек нюанс, сякаш очакваше нещо но не било сигурно още, или било рано... нещо такова....
Ча и личния му живот отдавна е любимата дъвка за жълтурите, а отскоро любимото им име е Нетфликс и има да го спрягат още дълго
, и от мен да са ти живи и здрави момчетата! Все така заедно и с много любов да вървите напред!
, че така ми е най-лесно да дам какво да гледате. 
вчера си мислех, че празнуващите около теб са двама.
Аз пък днес и реално, и виртуално поздравих хората още по тъмно 

Рори, вече го ползвам за тапет.

И местата на главната тройка актьори сред 10 млн. актьори в базата на сайта

беше сложил едно пиле заедно с найлона в печката...Тогава се чудех бива ли да е толкова залюхан, ама явно не е единствения такъв образ 
Засекли я на летището заедно с децата и и на въпрос за къде ще летят им отговорила да пишат каквото си искат, направо ги пратила на...
Знае жената че каквото и да им каже, пак ще си напишат каквото са решили
Профче,
Марги,
благодаря Ви, да Ви се връща в пъти умножено.
предвид първоначалната ми нагласа, но щом загледах и исторически турски сериали значи всичко бих могла да гледам ако ме привлече към екрана. 
От един сериал не мога да кажа че съм станала фен на работата на Нетфликс, но ми хареса какво са направили- е от второ гледане, първото го минах с мишката, няколко дни след първото го подкарах по-спокойно 

Дотук бяха Гизема, Бенсу, Айча, Лидийка, пък онзи ден мярнах на някаква снимка онзи със Сера, не обърнах внимание за какво се отнасяше, но явно работят заедно. 

Сигурно направо ще убият всичко деЦко у зрителите ама ...

Препоръчани теми