ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 628
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Пришълец
Проф,  Laughing вярно съм подранила тази сутрин, но не знаех ще мога ли да се включа пак днес...
Рори, досега не си качвала снимки в темата, благодаря ти, че си се сетила точно за мен. Hug
Бел, тази в черно-бяло знам, че ти е сред любимите. На мен също. Wink

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 11:57 от Маргарита Н.

# 151
  • Варненска клюкарка
Нещо не ми се получи редакцията на предното мнение, та си я дописвам тука....

Марги и аз много му се радвах че такава хубава форма беше сдобил, особено лятната му, там горе първата китка каква тънка талия Heart Eyes Кога пак успя да се раздуе така, на последната снимка от село бузите му едва се побират в кадър, само преди месец на фотосесията с онова Айше беше наполовина Rolling Eyes

Ако е вярно че ще има трети и четвърти сезон на защитника, смятайте че пак започва отначало каста за колежка Joy Joy Joy Опъването на нашите нерви също hahaha Но се питам освен един Ча останалите дали ще успеят да ги привлекат, някои вече си намериха нова работа и ако го бъде сериалът дали ще има нещо общо с предишните части ooooh!

# 152
  • Пришълец

Ако е вярно че ще има трети и четвърти сезон на защитника, смятайте че пак започва отначало каста за колежка Joy Joy Joy Опъването на нашите нерви също hahaha Но се питам освен един Ча останалите дали ще успеят да ги привлекат, някои вече си намериха нова работа и ако го бъде сериалът дали ще има нещо общо с предишните части ooooh!
Ей това е лошото, че има ли още сезони ще има сигурно и разминавания с предишните ooooh!
Интересно ми е например откъде ще се появи във втори сезон братът на Хакан, след като вече се спомена, че той и близначката му са мъртви или нещо пак не съм разбрала....

# 153
  • Варненска клюкарка
Аз не съм много сигурна какво точно рабрах за брата, но в ролята нали е Енгин, а той се появява втория сезон. Появява се и очевидно ще си остане до втория сезон, защото Енгин Йозтюрк влиза в нов сериал с Ханде Доандемир Peace Но от друга страна като го знам колко му вървят на него главните роли и особено тези на Хандето, сигурно няма да е задълго ангажиран Whistling
Хич не си падам по продълженията, защото веднага започват някакви изсмукани кръпки с които да свържат новата със старата история.
Ако Айча се смята за толкова успешна, предвид че никоя турска актриса не е била отразявана като нея стигайки 42-ро място в IMDb даже и Ча не е стигал тази позиция като нея от 10 млн. актьори в тази база, но в едно продължение няма да я има... Е все пак това не са турски локуми, не е любовна история, а доста по-стегнати серии и ще са писани предварително, но си е риск според мен, ако каста е изцяло подменен newsm78 Това при условие че в брътвежите на Бирсен има процент истина, че напоследък всички турски писачи лягат и стават разтягайки Защитника - една лъжа повече или по-малко голяма работа hahaha

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 11:37 от Беллора

# 154
Здравейте мили мои виртуални дружки hug.......hug от сто години насам, Party дай Боже още. Praynig
Ивченцееееее,
Скрит текст:
със здраве да си носиш още дъъъълги години прекрасното име love001 и семейството ти много да те радва.
Скрит текст:
Вчера синът ми бе,
Скрит текст:

а днес мъжът ми е именик.
Скрит текст:

Да са ми живи, Praynig здрави Praynig и все така любящи слънчицата, Praynig и аз да съм жива, Praynig и здрава Praynig за да им се радвам. Party

И Бирсен написа, че Netflix и 03Medya са потвърдили за трети и за четвърти сезон на Протектора, а където се излъчва навсякъде трепе с рейтинг. Party

Срещнах и инфо, че Айча няма да участва, защото вече е подписала договор с друга продукция, иииииииии нека търсенето на Чачова партньорка Laughing започне сега. Joy

# 155
  • Варненска клюкарка
Наде, благодаря и на теб Hug да са живи и здрави и твоите момчета и много да те радват Hug

Аз на Бирсен много не и вярвам, нищо че няколко пъти е уцелвала, ама то от н-тия път, явно просто изчерпвайки вариантите hahaha Успехът на сериала е осезаем, Ча беше казал че бюджетът им бил нисък, най-малкото за нищо пари, направиха нещо, не може да не ги радва резултата и сигурно искат още от същото. Друг е въпросът възможно ли е, при положение че целия главен каст се разлетя по разни проекти. Никой не знае дали и Ча няма нещо друго на ход, пред подписване за нов проект и т.н....В едно от интервютата или репортажите с него долових някакъв лек нюанс, сякаш очакваше нещо но не било сигурно още, или било рано... нещо такова....
Ще чакам потвърждение от по-сигурно място, че сега жълтурите като подхванат на Бирсенката писанията ще стане...  ooooh!Ча и личния му живот отдавна е любимата дъвка за жълтурите, а отскоро любимото им име е Нетфликс и има да го спрягат още дълго tooth

# 156
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Наде  Hug, и от мен да са ти живи и здрави момчетата! Все така заедно и с много любов да вървите напред!  Peace

Я, малко да се посмеете, от една друга тема, този пост и следващия след него  Wink, че така ми е най-лесно да дам какво да гледате.
http://old.bg-mamma.com/?topic=993824.msg38001788#msg38001788

# 157
  • Пришълец
Наде, да са ти живи и здрави, да си им жива и здрава и ти, за се обичате и подкрепяте взаимно. Hug
Значи не съм запомнила правилно Joy вчера си мислех, че празнуващите около теб са двама.
Хубави поводи. Heart Eyes Аз пък днес и реално, и виртуално поздравих хората още по тъмно tooth

Последната ни към момента колежка Laughing Докато са около Ча са ми интересни, после не...

Там, докъдето съм стигнала с Протектора ми се струва, че общите сцени на Ча с Хазар са колкото тези с Айча, ако не и повече Laughing

Не е по темата, но това да си го пренеса и на тази страница Heart Eyes Рори, вече го ползвам за тапет.
Цитат

# 158
  • Варненска клюкарка
Марги и аз така... Като им видя физиономиите тук там ги споменавам колежките- едни с добро, други не толкоз hahaha

Рейтинга от днес 3 седмици след излизането на Протектора е 7,7 от 10 Wink И местата  на главната тройка актьори сред 10 млн. актьори в базата на сайта Wink  
1.Ayça Ayşin Turan / 169 imdb
2.Çağatay Ulusoy  / 746 imdb
3.Hazar Ergüçlü / 1086 imdb
Напомням че най-добрата позиция от турските актьори беше на Айча, първата седмица след пускането на сериала- 42-ро място Peace

Преди 2 седмици някъде, един английски блогър беше писал че сериалът не е нищо особено предвид ефектите на които са свикнали зрителите на платформата, историята била банална на границата със скучна, но нещо актьорите ли какво било, но сериалът оставял следа, впечатлявал Laughing Казах си ние ли не знаем кой впечатлява там... толкова години вече ни държи най-впечатляващия Crazy

ПП Проф, тези истории от линка ми напомнят как преди двадесетина години мъжът на зълва ми, която тогава още не ми беше официално такава Crazy беше сложил едно пиле заедно с найлона в печката...Тогава се чудех бива ли да е толкова залюхан, ама явно не е единствения такъв образ hahaha

Обаче Туба много "обича" журналята hahaha Засекли я на летището заедно с децата и и на въпрос за къде ще летят им отговорила да пишат каквото си искат, направо ги пратила на... hahaha Знае жената че каквото и да им каже, пак ще си напишат каквото са решили hahaha

# 159
Ивче, Hug Профче, Hug Марги, Hug благодаря Ви, да Ви се връща в пъти умножено.
И аз съм тъй относно партньорките на Ча, даже някои и докато си партнират с него са ми безинтересни, безлични, че и неприятни дори, само Хазалче е по-по-най. Laughing
Изгледах всички серии на Защитника и съм впечатлена, очаквам следващия сезон с нетърпение. Чак не мога да повярвам, че аз пиша тези слова Joy предвид първоначалната ми нагласа, но щом загледах и исторически турски сериали значи всичко бих могла да гледам ако ме привлече към екрана.

# 160
  • Варненска клюкарка
Наде и моята първоначална нагласа беше като твоята. Бързо се промени обаче когато видях че това само се води някакво фентъзи, а е повече приключенски сериал с малко фантастични елементи. Даже макар и доста пресилен пример, но дадох за такъв Индиана Джоунс- него никой не го нарича фентъзи, а приключменски- говоря за първите 3 филма, следващите  не ми се коментират ooooh!
А Ча много ми хареса, както и каста- всеки си беше на точното място, очаквах да видя нещо лигаво в Хазар- спомен от Мъпет шоу, но и тя ме изненада много приятно. Абе всичко е точнУ а най ми хареса че сериите са кратки и няма нищо разтегнато до степен да забравиш какво гледаш Peace От един сериал не мога да кажа че съм станала фен на работата на Нетфликс, но ми хареса какво са направили- е от второ гледане, първото го минах с мишката, няколко дни след първото го подкарах по-спокойно Laughing

# 161
  • Пришълец
Защитника го загледах  от едното любопитство основно заради Ча, даже не мислех и че ще го довърша, ама малко по малко точно натам съм се насочила - към финала на първи сезон, остават ми три епизода. Този път явно се зарибих. Laughing
Обикновено хвърлям по някое око на сериали по нашите телевизии, или пък един епизод видя три пропусна,  нямам желание за повече, а Защитника макар и през няколко дни го гледам от-до. Историята не ме отегчава, епизодите са достатъчно кратки, актьорите са убедителни, даже от злодея Мазхар ли е, Мазкар ли, тръпки ме полазиха в един момент, ама това е отделен въпрос Joy
А Ча не е за вярване, че през цялото време успя да се опази във форма, знаем как беше при предишните му сериали, а тук освен, че играе добре, изглежда страхотно. Peace
На Хазар й отива ролята на мъжко момиче, че даже и прическата й я намирам за подходяща Laughing
Айча ми хареса как стои до Ча, и други преди нея ми допаднаха, но тази ни колежка според мен не е скована Whistling

По въпроса с колежките - безразлични са ми, ама имам странния навик да отброявам колко от тях са общи за Ча и Шукрю Йозйълдъз Joy Дотук бяха Гизема, Бенсу, Айча, Лидийка, пък онзи ден мярнах на някаква снимка онзи със Сера, не обърнах внимание за какво се отнасяше, но явно работят заедно. Laughing

Хазал със Сонгюл Йоден, или както Феми я нарича Сончето Laughing

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 23:12 от Маргарита Н.

# 162
  • Варненска клюкарка
Кукличка Heart Eyes

Марги аз все се смея с тези колежки които са едни и същи за Ча и за Шукрю- както казваш то Айча, то Гизем,  Бенсу сега и Сера. Сера и Шукрю всъщност няма да са във филм или сериал, а в мюзикъл - Алиса в страната на чудесата Peace Сигурно направо ще убият всичко деЦко у зрителите ама ...
Наскоро и рускините загряха че Ча и Шукрю редовно си разменят колежките и се питаха коя ще е следващата за Ча, и имаше нещо ала пази Боже да не е оная настъпана жаба Серен Шекерджи, ако правилно съм запомнила името ...

Не знам колко още ще го бъде НИ, но конкуренцията в лицето на Керо и Ибо с други думи Великолепната двойка отива във вторник. Смениха му режисьора ама с тоя рейтинг просто не го виждам... Между другото новият им режисьор е помощникът на Баръш Йош по времето на АФК- Баръш Ерчетин Peace

Дали е ново, Ех Хазал, ХазаР... Втората наскоро го показа на близките си и там май вземат нещата сериозен обрат Shocked
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 09:41 от Беллора

# 163
  • Пришълец
Ооо не, само онази да не му натресат на Ча, Селин ли е, Ширин ли, ама е изключително неприятна ooooh!
Иначе общите колежки на Ча и Шукрю като броим и Лейля Лидия са пет. С рускините в случая мислим почти еднакво Joy

Бел, може и нова да е. Добре, че нашият зет е тоя вдясно tooth

Не ги излъчваха миналата седмица, а пак ги обсъждат newsm78

# 164
Привет. Hug
Снимката е нова, а нашия зет е слънчице пред чичака, хи, хи.

Общи условия

Активация на акаунт