ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 254
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Варненска клюкарка
Всеки момент я очаквах фотосесията Crazy Ама забелязвате ли какъв е слабичък Crazy И някак ретро. А онова с пъченето какво е hahaha
Heart Eyes

Heart Eyes

И още

Heart Eyes

Обаче от тоя кадър ще имам кошмари hahaha

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 16:47 от Беллора

# 46
  • Пришълец
Феми Joy

Слабичък е, тук много ми харесва Heart Eyes

Мехметджан Минджинозлу (Пинокио от НИ) и съпругата му ще посрещат новата година в Берлин, а тези на снимката с тях - Бурак Дениз Деде  Joy май и те са двойка Mr. Green

# 47

в началато на  Ичардето  

няма кой знае каква разлика от есента когато беше в Америка и сега .  Отпрал е бузи  не е изненада .

от сесията за Хюриет

тази не сме я слагали . Дали ще има снимки край брега на ЛА   . Що не бях там  нащракам плажна фотосесия  Crazy  Crossing Arms  сесията е ретро такава е идеята  .

тук изобщо не ми аресва , като призрак  е излязъл .

тези двете са ми фаворит  засега . Безупречен  Heart Eyes  

Гинчо - свикнахме да му казваме   така Марги го измисли  .В Щатите  е за празниците .  Това  от което се страхувах може да стане Дуда и Ча   в Щатите  . Нямат проекти колко му е да заминат .

Маргиии на кое се хилиш  , щото    се лигавих мноУ

стайлинга е кошмарен на тая снимка  ooooh!   стилиста не е Илка  . От списанието така са го налузили
Цитат

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 18:35 от femmi2

# 48
  • Пришълец
Феми, на повечето неща се смях, особено за налазването Joy

Всякакви имена им мислим, чудя се тези, които ни четат дали ни разбират или не винаги успяват Crazy
Гинчо, Дуда Crazy

# 49
  Разсмивам ви  весело да става . Марги  на тревата до колата го   опвам   ти като не искаш  Mr. Green
Сесията е ретро но ми се иска плажна на Калифорнийския бряг .

Дуда , Дуня , Муня  . Идеално и лепва шаманката  . Аз го измислих .   Фейса е такъв , кожа , чЕло .  Sick Толгахановата и викат така  и рима има алабама и шамана . Алабамата е женага на Толга . Нали има една песен Алабама  . Те не искат тези  да са до тях но живота си е техен !   Само  не го излъже се пръкнат шаманчета  .

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 19:43 от femmi2

# 50
  • Варненска клюкарка
Много важно, ние нали си се разбираме hahaha

Бурак и Дениз вече не се крият, финалът наистина е близо. В началото на годината на рождения му ден когато тя го поздрави за РД заедно с Хазал, оплетоха имената им като "Бурак Дениз Деде", а то имало резон hahaha Между другото тази жена бая снимки имаше навремето с Ча, даже на Профа доста съмнителна и се видя, хем че и рядко грозна...
Четох някъде че за миналата или пък по-миналата нова година и Бюшра водил в Берлин... Пък докато го спрягаха с Несрин, админката на една от руските групи беше писала че от нейни източници знае че не е Несрин, а Дениз и че журналята още не са надушили клюката и излезе права Crazy

ПП Споко бре, никоя няма да го излъже скоро, ще поживее с една, с друга, години ще минат и не знам дали още ще ни пука за него когато реши да се зажени, ако въобще му мине такава мисъл...

На мен фотосесията ми е мноооого ретро и точно като за някой евтин мотел, но има 3-4 кадъра които много ми харесват Wink По-горе зад стъклото май ми е най Peace
Наречи ги стилисти и повече не ги обиждай, какви са тези балтони обувки #Puppy dog doh Tired

Или по-скоро тази ми е най Wink

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 18:40 от Беллора

# 51
  • I Love You 3000
Аха , финал Naughty Те май вкараха нов Каптан, ние финал чакаме Laughing Laughing

Не знам какви им са плановете , но ще "доят кравата докато не пусне кръв"  ми се струва:)

Очевидно и самите актьори не знаят бройката на сериите. Играят серия за серия и явно си имат и други планове. Киразката много често взе да липсва, Зейна и тя не можа да си износи бебето и ще си ходи барабар с ТиТ, Мехметя (който според мен изнася последните серии) и той пак ще хваща пътя явно newsm78 newsm78
Може би се е предвиждало да свършва скоро, но бай Фатю не пуска кокала, да не е вчерашен.

Обаче не знам за вас, но причоса на Чачи много ми харесва. Може би от ерата на Емко 2.3 не е имал такава хубава прическа:) Ама фотосесията тип Елвис на токчета нещо не ми е по вкуса -стилово. Кой го е облякъл пак?

# 52
  • Варненска клюкарка
Ети, вероятно стилистите на ЕЛ са за боя, мисля че по изключение Илка няма вина тоя път hahaha Но пък чета че тези палта изсулените в момента били върха ooooh!
То прическата му е най-хубавото нещо, и в момента си ходи така подкъсен, точно като от въпросния момент е косата му- периода 2 3/4 Peace За толкова време от финала на Протектора е имал възможност да я пусне и по-дълга, но слава Богу не е Heart Eyes

# 53
  • Пришълец
Най-обсъжданите в социалните мрежи за изминалата седмица

# 54
  • Варненска клюкарка
В женската класация няма изненади, колко месеца стана така вече newsm78

# 55
Илка няма вина  . Стилистите на списанието са го налузили в тоя стил . Щом идеята е ретро  за това  е с тези грозни балтони .

Причоса  го обсъждахме   най ни кефи като Емир  ,Хакан и донякъде Сарп .
Сега е естествено красив . Heart Eyes
Неоформени и лимбосани мразя .

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 14:30 от femmi2

# 56
  • I Love You 3000
За женската класация вярвам, ама за мъжката хич Naughty
Араската се спуква да играе, Джан Бей и зима не го плаши и постоянно е на фотосесии, Чачо се появи на хоризонта....... а Бурак какво прави   newsm78  Нищо! Освен да е партньор на Хазал.
Малко ми е тъпо да го сравня с една персона , която влачеше дивиденти на чуждия гръб. Бурак поне е талантлив, но бая хляб има да изяде докато стигне гореспоменатите трима.
Абе уцели кьоравото човека, няма какво да се лъжем. Да го видим след НИ-то какво ще прави. Аз надали ще го загледам в дизи пак, но ще си го сложа в информативните Simple Smile

Бел, палтата и жилетките ми харесват, но видях една снимчица на бели чепици с токчета и ме побиха тръпки. Мисля , че и с бял панталон беше.  Sick Sick Sick На мъже бели панталони хич не им отиват, а и да не казвам какво друго им правят ....... За пример :
Скрит текст:

# 57
  • Варненска клюкарка
...но видях една снимчица на бели чепици с токчета и ме побиха тръпки.
И мен и мен hahaha Ама го отдадох на зоровете за американска прашна ретро визия, макар че по-скоро съм както Профа, която на нещо такова с белите чепици  би казала че е стил като за мазен латино педал hahaha
Аз с белите панталони стига да не са впити в чатала и опнати по краците сякаш съм съгласна, но много мразя бели обувки на мъжки краци, хеле пък на токчета Sick Но вече нищо не може да ме изненада, може би гонят нещо което би допаднало на американци, не знам Rolling Eyes

Снимката за пример не се вижда. Но пък аз съм виждала Ча мисля към 3 пъти в бели гащи  и ми е харесвал само веднъж- 23 или 24 серия на Фериха- беше слаб, с много хубава атлетична фигура, със слаби крака и панталона не беше впит, макар че подозирам че със снимката която не видях имаш предвид очертаването на определен релеф, който и при него не беше изключение в няколко от сцените в серията  hahaha Втория и третия път помня някакво награждаване на Мъпет шоу, Чачун с дебели бутове и опнат бял клин, който го правеше да изглежда още по-късокрак и третия път на интервюто за Астана, но поне беше седнал Wink
Всичко е до модел, ама тук на тази фотосесия модата е все едно са преровили близкия контейнер Rolling Eyes Добре че Ча е хубав Laughing Но пък такава визия се връзва с евтин розов мотел- ако беше облечен в скъпи костюми трябваше да го снимат примерно в хотел Бел Еър или Ермитаж Wink

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 20:42 от Беллора

# 58
Здравейтееееее. Simple Smile
Влизам и насреща ми красота, красота, красотаааааааа Ча. Heart Eyes smile3544
Дал му Бог, дал, дал та се забравил, направоооооо шеметна фотосесия. Crazy

# 59
  • Варненска клюкарка
Наде не сме съгласни много с модата, но да, Ча е много красив, изглежда и някак по-млад и много слаб Heart Eyes

Ети сега погледнах- кошмарните чепици са в съчетание със зелен панталон и балтон на голо, даже съм писала че ще  сънувам кошмари hahaha

Общи условия

Активация на акаунт