ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 258
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Наде не сме съгласни много с модата, но да, Ча е много красив, изглежда и някак по-млад и много слаб Heart Eyes

Ети сега погледнах- кошмарните чепици са в съчетание със зелен панталон и балтон на голо, даже съм писала че ще  сънувам кошмари hahaha
Модата в случая не ме вълнува. Laughing Joy
 Heart Eyes

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 23:07 от Neidjal

# 61
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
...но видях една снимчица на бели чепици с токчета и ме побиха тръпки.
И мен и мен hahaha Ама го отдадох на зоровете за американска прашна ретро визия, макар че по-скоро съм както Профа, която на нещо такова с белите чепици  би казала че е стил като за мазен латино педал hahaha
Два дена се сдържам да пиша, щото точно това ми е на върха на клавиатурката.  hahaha
И не само за конкретната снимка, а за цялата фотосесия. Точно! Я има 2-3 кадъра, които да ми харесват, я не. Crossing Arms По латино-педалска сесия надали можеха да му спретнат. И толкова слаб според мен не е, ами яко са играли с фотошопа. Тука що не е толкова слаб?!
Иначе поне в лице си е хубав и на прическа е таман  Heart Eyes . За мен ако можеше и да е обръснат, щеше да ми е най.  Blush

П.П. Да сложа на Ети кадъра, че в нейния спойлер не се вижда.
Скрит текст:

# 62
  • Варненска клюкарка
...но видях една снимчица на бели чепици с токчета и ме побиха тръпки.
И мен и мен hahaha Ама го отдадох на зоровете за американска прашна ретро визия, макар че по-скоро съм както Профа, която на нещо такова с белите чепици  би казала че е стил като за мазен латино педал hahaha
Два дена се сдържам да пиша, щото точно това ми е на върха на клавиатурката.  hahaha

Аз тези лафове откъде мислиш че ги знам hahaha И на мен просто ми пареше под пръстите та ги написах Joy Joy Joy
Харесвам към 4 снимки- първата там протегнат към пердето, зад стъклото, една където беше клекнал и някаква друга....
Бради не обичам, ама неговата поне шията му е обрана и изглежда добре, че като знам сънародниците му как ходят обрасли като маймуни мале голяма гняс Sick А причоса му е супер Heart Eyes
Вярно Проф, много си наблюдателна, там на снимката с фотографката определено вади друг габарит Thinking

# 63
  Много е фешън с белите чепици на токчета , балнонЯ и зелените панталонки  Outta Joint Joy
 Стилисти , но ако човек не иска няма да се облече така . Мен не могат да ме накарат  с тия парцали  . Не всичко модно е добро !   Специално  са прекосили океана заради Ча няма как да откаже интервю и фотосесия .    За стила не е само  той ,като гледаме как се кипрат повечето на събития  .  
  Негови колеги се скъсаха се щракат  .  За Ча Не съм сигурна дали е стратегия или си е такъв .     За Хюриет   ни шашна като не отрече  за севгилито .  Пълна домашна идилия !
 В това  ще видим какво ще дрънка  предполагам  старите неща . Но тази път уверен и променен  в мисленето . Доста вода изтече от първата му роля.  Wink

На мен  най ми аресва с черната ризка . Всеки път се тръшкам на нея  Joy smile3544 на ретро количките е хубав  .  Черно му отива и бялото .    Бяла ризка сме го виждали в реала и на сесии . Бял панталон , който сте коментирали    се сещам за астана тв  и епизод от АФК   .

не закъсняха с колажите

Цитат
Папа Чагатая Улусоя выложил это фото сына. Видимо больше всего понравилось  Согласны с папой?
бабато  харесал това фото

тук е хубав

Киво на риболов   без аркадаша Ча   . Изостанах   с екшъна   но информативно  се интеренсувам .

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 18:16 от femmi2

# 64
  • Варненска клюкарка
За модата ще кажа, по-скоро покажа ето това в скрития текст  hahaha Толкова са изпростели и са се изчерпали всички, даже и великите дизайнери, та Чачовия стайлинг вече не си го слагам на сърце hahaha Важното е на фейс, причос и кг да е точнУ tooth Обаче размислих и ви спестих една мъжка супер модерна визия от D&G и ви донесох Ив Сен Лоран hahaha

Скрит текст:

Това е една от четирите снимки които ми харесват Heart Eyes

В предното мнение забравих да коментирам, Профчето е оправила снимката на Ети и сега разбрах какво има предвид за Джан Тарзан hahaha То и в кадъра се усеща лекото му неудобство hahaha

# 65
  лелее бабешка визия у спойлера на известните марки  Money

в бяло

https://twitter.com/J3w3Lc/status/1073865008960978944

Цитат
Добре че Ча е хубав Laughing Но пък такава визия се връзва с евтин розов мотел- ако беше облечен в скъпи костюми трябваше да го снимат примерно в хотел Бел Еър или Ермитаж Wink
Добре че е хубав  по - лесно смиламе стайлинга .  Успех жъне  с Протектора .
 Баровските хотели се връзват с баровска визия  .   Затова си харесвам от Монте Карло   .

как си върти вратъвръзката...   бАнбон  Crazy

игри за напреднали  hahaha  Stuck Out Tongue Winking Eye давай  мачкаййй

Във втория сезон дали ще има кекс  ?    Като снима  за платформи ще се вихри  .

как я тупна на масата     Crazy  

представяте ли си картинката с шамански нюанси   Sick Joy

Цитат
Бурак и Дениз вече не се крият, финалът наистина, е близо. Между другото тази жена бая снимки имаше навремето с Ча, даже на Профа доста съмнителна и се видя, хем че и рядко грозна...
Четох някъде че за миналата или пък по-миналата нова година и Бюшра водил в Берлин... Пък докато го спрягаха с Несрин, админката на една от руските групи беше писала че от нейни източници знае че не е Несрин, а Дениз и че журналята още не са надушили клюката и излезе права

Те не са се крили . Журналята като ги издебнаха  казваха че са приятели  .    Явно не са !   Гаджета са  щом  я завел за празниците в Берлин .
  За Насрин не повярвах . Източниците на рускинята  са надушили клюката .  С тази ли радко грозна    се утешил  Sick   Не е добре така се подиграваме  Embarassed момичето не е виновно .    
  Ча как не я катурнал  или му идва ту мач   Joy  Дениз Даде има нещо шаманско .

се самоцитирам  за приятелските отношения  Mr. Green

Цитат
Дениз Даде  не му подхожда на Бу Дениз .  Те са приятели така казват  кой знае не им светим като ХаканчУ   Mr. Green hahaha

Маргиии  реванширам се с маргаритки за страхотните гифки  Hug

за  мен и Белка градина с лалетааа Heart Eyes

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 19:18 от femmi2

# 66
  • Варненска клюкарка
Инеса беше ги надушила още през юни и после още няколко пъти писа че не е Несрин а Дениз Peace Това в период когато според жълтурите, нещата с Бюшра още не били приключили. Та нито Бюшра, нито Несрин, ами най-била Дениз Mr. Green
После за пръв път през септември ги видяхме навън, ама и Хазалинда с тях за прикритие че да им е по-спокойно на гълъбчетата докато се развяват по моловете hahaha А това за приятелството беше съвсем наскоро Peace
Тя така на няколко пъти пише за новини от нейни източници, които после се оказват верни Shocked

Рускините тези дни бяха коментирали симпатичните млади мъже и жените с визия на индианки от племето Чероки, визирайки Дуда и Дениз, та и на други явно са им замязали на шамани.

Фемо те шаманските нюанси сигурно са още по-огнени, щото са наистина hahaha

# 67

в Т са намерили и сложили кулата Галата   .   Защитника , Ичарде , Делибал и ПЕ

творчество от Т

цветно  Heart Eyes

приказни  Heart Eyes Heart Eyes

https://twitter.com/cleliapuntillo/status/1079144246240776193
 на диванчето  

ох бейбиии      дяволски красив    Flushed smile3544 smile3544    

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 20:24 от femmi2

# 68
  • Варненска клюкарка

# 69

списанието в продажба . Ще се изкупи   без съмнение  .  

Какъв ли ще е следващият му проект ?    Сега си почива , обмисля .   Логично след успеха да е пак с Нетфликс или друга нет  платформа  . В комедия не е играл  и в историческо дизи .
Чалми и потури   ще понеса ли  ?Sick

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 15:34 от femmi2

# 70
Здравейтеееее. Party
Като сте захапали стайлинга му Mr. Green и това си е, Joy а отхапете го де Laughing и глеЙте като мен под опаковката. Whistling
Толкова ми е красив и изваян, че хич не се впечатлявам ни от чорапките му, Joy ни от налъмите му. Joy

# 71
  • Варненска клюкарка
Аа, Наде, ние си го глозгаме по традиция, нали ни знаеш hahaha Налъми, чорапи, козина, све hahaha
А че е красив, красив е, никой не го оспорва. Атлетичен, изпънат, секси и със самочувствие - всичко му е точнУ само парцаляка изглежда като да го е задигнал от някоя кофа за боклук Laughing

Фемо, аз и дума не давах да се издума за Ча и комедия, ама тук в Протектора има моменти на които се посмях, онова с якето разперването на ръцете и послбе на буквата Ф ми е любимо hahaha Ако някога се случи името на Ча да се свързва с комедия, дано да е с такава компания от рода на Нетфликс с готов и изпипан изцяло сценарий, а не някакви малоумни романтични комедии каквито ги бълват комшиите на килограм и една от друга се различават само по лицата участващи в тях.

ПП Пожелавам ви весело посрещане на Новата година Hug

# 72
Здравейте love001......love001 и весело посрещане на НГ, да е здрава, newsm17 мирна, newsm17 и успешна newsm17 за всички ни.
От късно снощи досега, чак сега успях да влезна във форума, изписваше ми-грешна база данни Thinking и аз очаквах, че когато влезна, ще сме с новата визия, но не, със старата сме си(засега).
Както и да е, идЪ с бомбЪ. Mr. Green Laughing
http://teammy.ru/2018/12/31/5030/

И клю-клю. Whistling
http://teammy.ru/2018/12/31/5033/

NEW

Стойката й с шишето е един път.Laughing Mr. Green
ShareShow shared copies
#Teammy_News
Дениз Угур, известная нам по сериалу "Я назвала ее Фериха" служит в театре и не только как актриса, но и как автор пьес. Позавчера состоялась премьера ее нового спектакля

# 73
  • Варненска клюкарка

Наде, тоя път май бомбата ще падне ooooh! Преди около месец са снимали Хазал в сватбен салон или по-скоро булчински, макар че не са се виждали рокли, но снимката е вървяла с такъв надпис. Освен това е била с майка си и стилиста си Руткай.  После в сериала беше булка и всички си отдъхнаха че е за роля. Въпросът е що ще дири с майка си и личния си стилист на такова място ако не се задава сватба Whistling От друга страна по времето на Фериха има снимки с майка си и Илка на пробата на булчинската рокля, но тогава пък Илка не и беше личен стилист, а стилист на сериала 33uu
Абе сватба ще е, няма какво друго да е, тоя път познаха, само не знам дали са нацелили датата 33uu Прекалено лигаво ми се вижда да е на 14.02 а и тази скорощна сбирка с най-близките и роднини в Зорлу ми е доста подозрителна newsm78 Но то си беше ясно де, 5 години са си сериозен срок да не говорим че биологичният часовник на мишо доста е избързал Wink

ПП Олеле тая Дениз ooooh!

С ужасните чепици Mr. Green

Това каква униформа трябва да е - кабелджия, водопроводчик, друг вид поддръжка?

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 17:21 от Беллора

# 74
  • I Love You 3000
Бел, това ми прилича на униформа за скачане с парашут Simple Smile

Пожелавам ви весело посрещане на Новата година! Hug Hug bouquet bouquet bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт