Ети сега погледнах- кошмарните чепици са в съчетание със зелен панталон и балтон на голо, даже съм писала че ще сънувам кошмари

Ама го отдадох на зоровете за американска прашна ретро визия, макар че по-скоро съм както Профа, която на нещо такова с белите чепици би казала че е стил като за мазен латино педал
По латино-педалска сесия надали можеха да му спретнат. И толкова слаб според мен не е, ами яко са играли с фотошопа. Тука що не е толкова слаб?!
. За мен ако можеше и да е обръснат, щеше да ми е най. 

Ама го отдадох на зоровете за американска прашна ретро визия, макар че по-скоро съм както Профа, която на нещо такова с белите чепици би казала че е стил като за мазен латино педал
И на мен просто ми пареше под пръстите та ги написах

А причоса му е супер 

на ретро количките е хубав . Черно му отива и бялото . Бяла ризка сме го виждали в реала и на сесии . Бял панталон , който сте коментирали се сещам за астана тв и епизод от АФК . 

Толкова са изпростели и са се изчерпали всички, даже и великите дизайнери, та Чачовия стайлинг вече не си го слагам на сърце
Важното е на фейс, причос и кг да е точнУ
Обаче размислих и ви спестих една мъжка супер модерна визия от D&G и ви донесох Ив Сен Лоран 

То и в кадъра се усеща лекото му неудобство

давай мачкаййй 

Не е добре така се подиграваме
Дениз Даде има нещо шаманско .

Това в период когато според жълтурите, нещата с Бюшра още не били приключили. Та нито Бюшра, нито Несрин, ами най-била Дениз
А това за приятелството беше съвсем наскоро 

Налъми, чорапи, козина, све 
Ако някога се случи името на Ча да се свързва с комедия, дано да е с такава компания от рода на Нетфликс с готов и изпипан изцяло сценарий, а не някакви малоумни романтични комедии каквито ги бълват комшиите на килограм и една от друга се различават само по лицата участващи в тях.
......
и весело посрещане на НГ, да е здрава,
мирна,
и успешна
за всички ни.
и аз очаквах, че когато влезна, ще сме с новата визия, но не, със старата сме си(засега).

Преди около месец са снимали Хазал в сватбен салон или по-скоро булчински, макар че не са се виждали рокли, но снимката е вървяла с такъв надпис. Освен това е била с майка си и стилиста си Руткай. После в сериала беше булка и всички си отдъхнаха че е за роля. Въпросът е що ще дири с майка си и личния си стилист на такова място ако не се задава сватба
От друга страна по времето на Фериха има снимки с майка си и Илка на пробата на булчинската рокля, но тогава пък Илка не и беше личен стилист, а стилист на сериала 
Прекалено лигаво ми се вижда да е на 14.02 а и тази скорощна сбирка с най-близките и роднини в Зорлу ми е доста подозрителна
Но то си беше ясно де, 5 години са си сериозен срок да не говорим че биологичният часовник на мишо доста е избързал 

Препоръчани теми