ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 454
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
И прическата с този път по средата не отива на събитието и тоалета.

# 571
И прическата с този път по средата не отива на събитието и тоалета.
На нея и отива на път по средата(според мен де).

# 572
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Чак сега се добирам до комп, съответно до поточната информация за сватбата.  newsm47

Мен хем ми харесва Хазал, хем нещо не ми е таман, но не мога да определя какво точно.  Thinking
Карай!

Мисля, че още е много постно откъм снимки на присъстващите.  Rolling Eyes

# 573
Чак сега се добирам до комп, съответно до поточната информация за сватбата.  newsm47

Мен хем ми харесва Хазал, хем нещо не ми е таман, но не мога да определя какво точно.  Thinking
Карай!

Мисля, че още е много постно откъм снимки на присъстващите.  Rolling Eyes
Същата съм и аз. Laughing
Строй се, преброй се, Joy само така Хазалче, няма да му се даваш. Mr. Green
https://www.instagram.com/p/BtjQp9Jg4-9/

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 21:19 от Neidjal

# 574
Може вече да е слагано, ама не пречи да го постна така.

# 575
Цитат
Чачо лошо ще направи на Хазалка ако заведе Дудата. Този човек в момента е ходещ ПР, не може да не се усеща , че ще открадне светлината. Язък му за мениджъра и всичкото , ако една Дуда го върти на пръста си по този начин.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Стигате бе , погледнете го тоз Мишо ooooh! ooooh! ooooh! И с прасе или крокодил да идеш на таз сватба все ще го засенчиш ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

шЪ ма умориш от смях  за прасето и крокито  Joy Joy

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_893994_r894382
това да го сложа пак   толям смях в залата с тоя мишо как денси rotfImbo  rotfImbo rotfImbo

всички викат че грозен и през Кивовата тема минах .  

Йълдъръмови кво общо имат, че са на сватбата ?  Колегите от ЗП добре са я уважили  и ги е поканила .

Ча дори да е поканен моЙ да го мързи да иде  ooooh!   предпочита да лови рибка  

Цитат
хубава   Heart Eyes  воала не ми допада  с тия пера

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 10:33 от femmi2

# 576
И Гюнгьорови са там.

Аз след кратко наблюдение установих какво не ми е таман. Това на главата ѝ хем е шапка, хем и воалетка има ... с перца  Mr. Green , хем и було. Е, ами че то са си три неща на едно място. Туу мач ми идва.  Crossing Arms Нещо от тия трите е излишно.  Peace

# 577
  • I Love You 3000
ЗП-то е там , ама кои от ЗП-то? Тез дето не ги помнят вече. Нито Берен е там, нито Киво. Няма да се появят казвам ви Naughty Naughty Нито Киво, нито Арас , най - малко Чачо.

Вижте го Мишо как се е наковал, само един от тримата гореспоменати да се появи всички ще забравят , че той е младоженяка.  Naughty  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 578
ЗП-то е там , ама кои от ЗП-то? Тез дето не ги помнят вече. Нито Берен е там, нито Киво. Няма да се появят казвам ви Naughty Naughty Нито Киво, нито Арас , най - малко Чачо.

Вижте го Мишо как се е наковал, само един от тримата гореспоменати да се появи всички ще забравят , че той е младоженяка.  Naughty  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Киво е там със съпругата си, публикувах снимки и видеа.

# 579
 Оф маани  това , воал , було с тия пера това не е тамън .

Гюнгюрови  са там айде бе Чачии появи се без изненади   тебе чЕкаме

Ети , Киво с жена си , Аднан и Нур  не и запомних фамилията

# 580
"Меджнун нашел свою Лейлу" Laughing Laughing

Няма грешка, снААта е. Laughing

Абееееее, претруфена булка е, но както казах можеше и по-зле да е.

# 581

Ето я Кивовица на сватбата.

# 582
Воалените ръкави и антенките по главата й са ми най-дразнещи. На мен лично пътя по средата когато косата е прибрана на опашка или кок не ми харесва дори на нея.

# 583
Пишат, че този с бялата риза  е наш Ча. newsm78 Thinking

# 584
Наде  Peace
И Дуда е там.

Казах ви, че Чачко ще отиде с Дуда на сватбата, ама не ми повярвахте. Очаквам да излязат читави снимки, че да няма съмнения.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт