ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 434
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Ча с тези бузи и брадица е заприличал на оперен певец. Дуда е една идея по-симпатична с бретон. Да не е чела в някой форум на Чачови фенове.
С тоалета за купона Хазалка е като фея.

# 601
Аз съм баста вече! Безмълвна съм Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Чачо мяза на мечка гризли ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Колко народ са там , бе? Толкоз ли нямаше място за Джан бей ,да ми оправи картинката малко ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Офффффф мани го тоя Тарзан, Mr. Green пред него Ча ми е суууупер откъм косморляк, обаче за първи път пиша, че яко е налял, ooooh! чак очеизвадно дори и за мен.
Еееееее, няма снимка с майка й.

# 602
  • Варненска клюкарка
Наде не са само бузите, точно като мечка гризли е както казва ети, много тежка категория, имам чувството че вече е минал стоте кила #Crazy Рори, щях да напиша по-горе че мяза на същински Павароти Shocked

Озгюр Мазур

# 603
Наде не са само бузите, точно като мечка гризли е както казва ети, много тежка категория, имам чувството че вече е минал стоте кила #Crazy

Скрит текст:
Озгюр Мазур
Офффф и аз си допълних поста(виж) отдаааавна е над 100 като го гледам.
Не го оправдавам с това плюскане щом не е за роля, млад мъж е все пак и визия му е нужна, нооооо много ме радват с Хазалчето, че са приятели(напук на плювджиите Peace).
Айде лека Ви нощ, Sleeping newsm46 smile3524  от мен толкова.

# 604
  • Варненска клюкарка

Тези сега ли се запознаха и се аресаха hahaha

# 605
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Наде, то цяла вечер на балкона е препълнено. В един момент само гостите бяха 29 и още десетина потребители.
Чачко разочароващо се е налял.  Rolling Eyes Не бива така да се отпуска, като е ясно, че е склонен към влизане в категорията на четирикрилните гардероби.  Crossing Arms

И да нямате съмнение за какво става въпрос ...

Иначе Чачко си рипат хванати с Хазал за ръка.  Grinning Ама и на двамата ритъмът им вече е нарушен. Joy
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456247880%2F6a9602bed1248 … pl_wall_-58199741

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 23:43 от profi_1

# 606
  • Варненска клюкарка
Наде, то цяла вечер на балкона е препълнено. В един момент само гостите бяха 29 и още десетина потребители.
Чачко разочароващо се е налял.  Rolling Eyes Не бива така да се отпуска, като е ясно, че е склонен към влизане в категорията на четирикрилните гардероби.  Crossing Arms

И да нямате съмнение за какво става въпрос ...

Аз отдавна нЕмам, ама не ми се вярваше че ще отидат Whistling Нещата изглеждат много сериозни Peace

Есра Генчкая, само гинчо не видях newsm78

# 607
Белл, допълних си горния пост и с едно видео.  Peace

# 608
  • I Love You 3000
Аз не мисля , че дебелее, а едрее с цел. Имам чувството , че бъхти за мускулатура. Тоест трупа кила , които после да превърне в мускулна маса. Вижте му ръката само, почти колкото на Хазал главата.  #Crazy #Crazy

А брадата допълнително му трупа кила. Не му отива толкова много брада , защото има по четвъртито лице , разширява го двойно повече.

Наде, Джан бей може да е Тарзан , ама винаги е сресан, чист и в повечето ситуации брадата му е подстригана и правилно поддържана. Тъй чеее мен си ми харесва Simple Smile

А Арас къде е?

# 609
  • Варненска клюкарка

Иначе Чачко си рипат хванати с Хазал за ръка.  Grinning Ама и на двамата ритъмът им вече е нарушен. Joy
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456247880%2F6a9602bed1248 … pl_wall_-58199741
Не просто е нарушен ами се клатят и блъскат един в друг Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 23:55 от Беллора

# 610
Гинчо е там. При рускините имаше видео преди подписването, на което Гинчо беше попаднъл в кадъра на преминаващите покрай него Хазал и Али, както си говори по телефона.  Peace

# 611
  • I Love You 3000
Здраво са на черешата всички вече.  Laughing Laughing Чачо крие бицепси-калашници от мен да знаете, щом не сваля сакото  Laughing Laughing Laughing
Туй Квазимодо дето едвам се държи на снимката кое е ? Горката женица, тъй да те развяват по нета  ooooh! ooooh! ooooh! 
Другите са докарали фасон , ама туй земното притегляне яко го влече ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

ПП:Кефи ме как правим сеир на цялата мама Simple Smile Биваше малко да си поспретна дрешките, ако знаех , че ще имаме толкова зяпачи Simple Smile

# 612
Ети, не разбрах за кого от коя снимка питаш.  newsm78
А Чачко е без сако, по бели ръкавки, на снимката с Дуда. Бицепсите не се виждат от женоря.  Mr. Green

П.П. Сетих се. Илкнур е. Бивша Айканатова, настояща Шереф - жената обединител на всички.

# 613
  • Варненска клюкарка
Хубав купон си спретнаха, Мишо направи Хазалинда почтена жена, Дуда показа изненадата която обеща ... Ча вече не прилича на себе си, какъв ден hahaha

# 614
Не огледахме на Дуда пръстите на ръцете, да видим там да няма някой сюрприз.  Wink

Сигурно до утре ще излязат още много нови снимки и видео. Ама за тази вечер мисля да спирам.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт