И друго, откъм женското мислене, често го забелязвам - понеже къщата е на мъжа ми, дай да продаваме, че не ми се занимава, ама я да е моя...

Интересно

Всяко място има своите минуси и плюсове, разбира се. Но нищо не е тъй крайно и страшно, както се привижда в очите на някои потребители.
А това, че младо семейство прекарва всеки Декември заедно с мама, на мен ми идва туу мъч. И това, че мама не правела пробеми, не го вярвам. Много често мъжете не виждат проблем в ситуации, за които жените са готови да се хванат за косите. То затова и темата "с какво ви дразнят свекървите" е с номер 100 и кусур поред. Не знам въобще това момиче как се съгласява, вместо да си изкарат празниците като младоженци, да забавляват майка му.
Сама била - ми да си намери приятелки, хоби, занимания, а не да му вменява вина, че е длъжен да е до полата й, щото го била гледала вместо да го захвърлела на държавата да го гледа. Човек, който е способен така тънко да манипулира и изнудва собственото си дете, с такава гнусотия, хич не вярвам, че е добър човек или че не "човърка" тайно и подмолно снахата, която 'иска да й измъкне синчето' /в очите на свека/. Ако младоженката реши да пише, вероятно ще има доста материал за свека. 

С всичките му характеристики - от собственост, през съквартиранти (свекърви/тъщи, че и пра-баби понякога), до местоживеене? Или ще си спамим темата на автомонтьора до дупка?
Препоръчани теми