Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 49

• 21 030
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
Дона, честно казано предпочитам да ги гледам като лекари, отколкото като хора с душевно-любовни проблеми. Както бях писала в другата тема - не искам в операционната да приличат на хора, които още малко и рецепти ще си разменят.

Е то може и от 9 да е, ако пък толкова държат и в петък да има ОЖ. Макар, че се сещам, че даваха Съдби на кръстопът през 4-ти сезон, тъй че кой знае Grinning
Рекламата не е нищо особено, само най-митичната планина или нещо такова и пътна табела за Дяволското гърло. Няма скоро, няма нищо.

Явно не се изразявам добре, но все тая. Просто казвам, че обективизмът не винаги го виждам става ли въпрос за Марио, макар да се твърди обратното.

# 16
Този път ви хванах ! Много сте бързи , а аз още реанимирам от гостите с болен кръст Confused
Яни , благодаря за темата ! Какво разместване става , Донето да не иска творчески отпуск Grinning
За Марио и Зорница искам много общи сцени в операционните , обща борба за спасяване на пациенти и  Heart Eyes рязко сближаване .  Май не съм слушала чак толкова , за да ми се изпълнят желанията Blush

# 17
Този път ви хванах ! Много сте бързи , а аз още реанимирам от гостите с болен кръст Confused
Яни , благодаря за темата ! Какво разместване става , Донето да не иска творчески отпуск Grinning
За Марио и Зорница искам много общи сцени в операционните , обща борба за спасяване на пациенти и  Heart Eyes рязко сближаване .  Май не съм слушала чак толкова , за да ми се изпълнят желанията Blush

Ели, имаме еднакви желания с теб относно Марио и Зорница. Аз ще добавя и джафкане в операционната, също както в 5ти сезон. Grinning Рязкото сближаване след това. Grinning

# 18
Аз искам много джафкане. Искри да хвърчат, че да може хубаво да се наелектризира положението. И в един момент някой да 💣. После шкафчета, коли, като зайци - където дойде 🤣🤣🤣.

# 19
Аз искам много джафкане. Искри да хвърчат, че да може хубаво да се наелектризира положението. И в един момент някой да 💣. После шкафчета, коли, като зайци - където дойде 🤣🤣🤣.
Викаш да скандализираме моралистите, а? Joy Аз съм навита за такива неща.

# 20
  • София
Рекламата е кадри от Родопите, пътна табелка за Дяволското гърло и глас,  който казва, че планината крие много тайни.
Нищо повече.

Значи, вие представяте ли си Зорница с тази разклатена психика да е шеф на отделение. Само това и трябва. За мен първо трябва да се погрижи са себе си, а после и за останалите лекари. Ако ме питате трябва да си вдигне чукалата и да зачезне поне за шест месеца.

Понеже хич не виждам Марио да е в болницата и да среща всеки ден Зорница единствения вариант е да е в отделение, което няма много допирни точки с урологията.
То и за него не мога да си представя да е в болницата.

Хм интересни желания.

# 21
Аз няма да казвам какво искам.
Вие си знаете.
Римува се с бира Бекс Joy

Аааа и да кажа - съгласна съм с Роси - Зорница не е ч готова за шеф на отделение, не и след шести сезон. В края на пети бях готова да я повиша, но след шести не. За ръководител на група от хора трябва да се върне спокойната и уравновесена Зорница, която да взима решения в критични ситуации.

# 22
То ако е отишла при психолога на Вяра, тъкмо за 6 месеца и директор на болницата ще я направят Grinning

# 23
Моралистите, да ходят да си мият очите след епизодите 🤣.
Доне, май и ти си с мен, а Wink

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 20:15 от _Dreamy_

# 24
За Зорница и аз съм пас, но Марио го искам шефче по възможност на отделение по детска хирургия. Изобщо искам деца покрай него. Толкова грижовност не трябва да се прахосва. Ако ще ги разделят могат да му измислят някоя бивша колежка с детенце. Чернооко, чернокосо и къдраво. Той е роден да е баща според мен.

# 25
Моралистите, да ходят да си мият очите след епизодите 🤣.
Доне, май и ти си с мен, а;)
А не феееееее! People Raising Hand

# 26
И аз не съм гледала рекламата за Дяволското гърло. Но като че ли ми се иска да има времева разлика между двата сериала, а не да един след друг!!! Да не стане пренасищане на актьорите !?!

А относно лекарите добре би било да вмъкнат и специализанти - да преподават, да ги обучават, напътстват, споделят опит, да се грижат за тях....
Иначе и на мен ми се гледат заплетени случаи и лекари, които се подкрепят и действат заедно(не само когато се случи нещо на някой от екипа), а не егоисти, мислещи кой да оперира, защото имал повече опит.

Според мен Марио няма да е в болницата. Може би ще го извикат за консултация или нещо подобно и така да го привлекат  отново.

А Зорница и преди се е оправяла в такава ситуация - да я приказват, ще се справи....

А иначе и аз съм за джафкане и сближаване Simple Smile

# 27
Специализанти, които да се избиват да оперират с Марио Animal Smiley Cat пък той ще е леден и твърд с тях, а Пенев ще ги ползва като роби Animal Joy Cat

# 28
Леден Марио....мрррррр......дами, нека първо децата да си легнат Wink Flushed

# 29
Яни 😘, мерси за темата! Включвам се след двуседмичен релакс в планината без Интернет, голям кеф. В скрит текст ще ви сложа няколко снимки да се насладите на красотата ❤️.

Доне, страхотен фен фикшън и особено монолозите 👍👍👍!
Дрийми, много хубав анализ относно основните моменти и послания!
Моски, благодаря за прекрасните клип чета 😍😍😍, които ми спестяват превъртането на епизодите!

В сезон 7 искам повече мед. Случаи, джафкане и ръбане между Марио и Зорница и ПОВЕЧЕ ДИАЛОЗИ, за да не ни се налага постоянно се чудим какво са искали да кажат г-жа Апостолова и компания.

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 21:50 от Dily.

Общи условия

Активация на акаунт