Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 49

• 21 057
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Моски, на някои мъже това всъщност им е чарът Heart Eyes Да са нескопосани, ама с мярка. За важните неща да са бетон Wink

Това дали ви го показах? JoyJoy

# 91
  • София
хахаха, снобкииии, снобки Joy
Като се доберете до някоя машина за простолюдието, свирнете, ще ви ги кача отново Joy
Доне, точно сега режа сцената с тортите и червеното вино и си мисля колко очарователно-нескопосан е Марио - купува червено вино за торта, реже спагетите, не може да различи сватбена рокля от костюм Joy

За какво мислиш, че Зорница го отсвири? Защото е нескопосан неандерталец. Кой иска подобен мъж до себе си. Това спагетите да не са като коремна операция.

Ох, това ми е най-любимата сцена, евър. Реваааа.

# 92
Ядат ми се спагети.

А след сцената с тортата след каквооооооо? Едната ми най-най-любима целувка Heart Eyes

# 93
А пица не искаш ли? Я гледай днес на какво се натъкнах - пицата на нашите. Случайност? Не мисля. Joy

# 94
Оооооо! Щом е пицата на нашите, искам!!!
Добро попадение Wink

# 95
Оооооо! Щом е пицата на нашите, искам!!!
Добро попадение Wink
Идвай, ще те черпя. Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

# 96
  • София
Хаха, Яни, това е супер яко.
Тъжното е, че към този момент вече няма ТоМаЗо Simple Smile Ама няма нищо лошо да си припомним, нали?

# 97
Хаха, Яни, това е супер яко.
Тъжното е, че към този момент вече няма ТоМаЗо Simple Smile Ама няма нищо лошо да си припомним, нали?
Точно така.
А и нали затова го има фен фикшъна Wink

# 98
Имаше...но защо са я замаскирали, не мога да кажа

Еййй, идеално пасва !
Искам първи епизод на 7-ми сезон да е ретроспекция на месеците, прекарани в страдание по убитата любов,  на Марио под душа .

# 99
Еййй, идеално пасва !
Искам първи епизод на 7-ми сезон да е ретроспекция на месеците, прекарани в страдание по убитата любов,  на Марио под душа .

Голямо къпане ще пада Joy

# 100
Вере, той сам ли ще страда под душа? Някой няма ли да го лекува 😆Wink

# 101
  • София
Вере, той сам ли ще страда под душа? Някой няма ли да го лекува 😆Wink

И това ми е достатъчно, сам под душа 🤩🤩🤩🤩

# 102
Те са ревниви, много ясно, че сам Joy

# 103
Еййй, идеално пасва !

Голямо къпане ще пада Joy
Aми няма само Банков да страда под душа Joy

# 104
Той ще страда сам под душа , а тя  тайничко ще го гледа през някакво прозорче , ще преглъща на сухо и също ще страда .
Карате ме пак  да се "дрогирам" , тъкмо няколко дни  бях в пълна детоксикация от ОЖ .

Общи условия

Активация на акаунт