Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 27 дек. 2018, 18:35 ч.

Сатаната е в главата ми

 • 4 813
 • 25
 •   1
Отговори
 • Мнения: 26
Здравейте, незнам дали тук е мястото за тези неща,които ще кажа ама....
Преди време(няколко седмици) бях решила на базик да напиша 'писмо' до така наречения господар на отвъдното на шега.Не мислех какво правя....
От начало всичко беше нормално,но преди 2 дни започнаха да ми се случват странни неща.
Някак си тъмнината започна да мв привлича.Болката също-режа ръцете си.
Не съм луда знам го.Лудите нямаше да си признаят какво правят нали?
Но много искам да причиня болка на някого.
Сънувам го.Сънувам сатаната. И той ми разяснява ,че вярващите в Исус са грешници.
Моля помогнете -кажете какво се случва.
Аз не искам да спирам този странен контакт ,но искам да знам какво става...

# 1
 • Мнения: 176
Ако не си измисляш, започни да четеш Петър Дънов. На колко години си между другото?

# 2
 • Мнения: 26
18.
Петър Дънов?Той какво пише впрочие?
И не не си измислям🙃

# 3
 • Мнения: 1 387
Болна си.
Търси помощ!
Говори с родителите си,не е нормално да се режеш.

# 4
 • Мнения: 26
Напълно наред съм си и щом ми сече пипето-спокойно.😅
Имам предвид не съм  болна .
Еее сега де малко хрема имам, ама имам предвид пипето ми е наред?

# 5
 • Мнения: 176
Може би е просто момент и ще отшуми, не зная. Преди време бях станала доста агресивна вътрешно, постоянно исках да пребия някой, дори си го представях. Понякога се плаших от себе си, но колкото повече мислиш за проблема, толкова по - дълбок става. И така, отшумя след време. Твоето звучи доста мрачно, наистина. Не мисля, че на 18 трябва да ти се върти това в главата. Планирай, мечтай, действай, живей със светлината. Да, вярно може ,,Сатаната" да ти предлага сила, но ще я плащаш дълго време и определено това не е правилния път, колкото по - рано го осъзнаеш толкова по - добре. Злото е избора на слабаците. Трудно е да си добър, лесно е да си лош. Първата ти стъпка е да осъзнаеш, че това не е редно и трябва да си го избиеш от ума. Относно Петър Дънов - словото му е лечебно, стига да искаш да озариш сърцето си в светлина, а не в мрак Simple Smile

# 6
 • Мнения: 7 725
Ами възможно е да развиваш шизофрения, заедно с психопатия.

Съседката чува и  контактува с демони. Общо взето старта и бе подобен на твоя /без писмата/. Лекува се и е сравнително добре.

И много повече от теб и сече пипето. Лудите осъзнават и си признават, че са болни. В началото всички отхвърлят диагнозата и са убедени, че чуват извънземни/ангели/демони/дяволи/Бог/някойси ...

Шизофренията не е нещо срамно, нито има някой вина.За съжаление това се случва често. Започва с мании, с чуване на гласове, с обсебващи мисли .... Почето за психопатията и съм убедена, че ще познаеш отчасти и себе си.

Виж, разбирам, че на 18 се правиш на интересна, но ако има и % истина е добре навреме да се лекуваш преди да стане твърде късно и да изгубиш контрол.

# 7
 • Мнения: 7 614
Напълно наред съм си и щом ми сече пипето-спокойно.😅
Имам предвид не съм  болна .
Еее сега де малко хрема имам, ама имам предвид пипето ми е наред?
Всички с психично проблемни смятат че са нормални. Тези с шизофрения също. Аз бих те консултирала с психиатър.

# 8
 • Мнения: 536
Мда, всички с полуотворени или отворени сетива са за психиатър, задължително следва диагнозата "шизофреник" и оттам 100 медикамента за притъпяването на сетивата им с цел уеднаквяването им със стадото "нормални" които не искат да погледнат извън границите си, камо ли да позволят на други да ги надскочат и да погледнат Wink.
А към авторката - Като си играеш с огъня има опасност да се опариш или дори да изгориш. Дано тези ти опити са ти показали колко опасни могат да бъдат подобни игри, особено без предварителна подготовка за тях. Намери начин да контролираш сетивата си, без да ги затваряш. Мн е полезно в дългосрочна переспектива, но иска работа и самоконтрол иначе наистина ако им се поддадеш може да свършиш в психиатрията. А обратната страна е, че може да получаваш много информация от невидими приятели (не като тези астрални отрепки, които са ти са се лепнали) и да се развиваш в духовен план.

# 9
 • Монтана
 • Мнения: 146
Доста притеснително е това което пишеш!

# 10
 • Azeroth
 • Мнения: 2 692
SenkoTron, ти виждал ли си шизофреник, който не си пие лекарствата? Обикновено са мръсни, болни и гладни по улиците, обикалят с неясна цел и посока, крещят, викат, страдат.

И накрая, в момент на проблясък, осъзнават какво им се случва и в повечето случаи, точно тогава се самоубиват.

Аман от професори и дървени философи, които са против всякакви терапии и лечения, а по-добра алтернатива не предлагат.

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 17:46 от Elunaria

# 11
 • Най-красивия град
 • Мнения: 5 887
Това че се самонараняваш и искаш да причиниш болка на някого е сериозен проблем и може да има лоши последствия за теб.
Сподели с родителите си.
Намерете добър психолог.
Имаш нужда от професионална помощ преди да си направила някоя беля.На 18години вече си пълнолетна и носиш отговорност за постъпките си.

# 12
 • Мнения: 536
А ти виждала ли си какво могат да направят подобни хора, ако не ги карат насила да игнорират Астралните си контакти, а да поставят под контрол способностите си, за да не ги пращат по психиатрии и да ги тъпчат с лекарства. Проблемът е в обучението на такива хора и така няма да попаднат на улицата говорейки си "сами" и да са обект на подигравки и съжаление от "нормалните". Ама подобно обучение никак не се харесва на някой хора от високите етажи и особено на църквите, защото подобни хора могат да изкарат наяве мръсните им тайни и при това с доказателства най-често за далаверите им с другите - най-често с цел Власт и Материално Облагодетелстване. Е, как ти ако си на мястото на някой Властимащ ще допуснеш подобно нещо?

# 13
 • Мнения: 7 614
... защото подобни хора могат да изкарат наяве мръсните им тайни и при това с доказателства най-често за далаверите им с другите - най-често с цел Власт и Материално Облагодетелстване.

Мисля че не е необходимо да комуникираме със сатаната нито да се самонараняваме за да прозрем подобно нещо и да си направим съответните изводи...

# 14
 • Azeroth
 • Мнения: 2 692
Знам само за един случай на човек, успял малко или много да живее по-"нормален" живот - Джон Форбс Наш и то само, защото е гений и някак е успявал да се задържи над водата.

Е, я ми обясни все пак за друг такъв реален случай, в който шизофреник се е справил или прокопсал от болестта си и какви точно велики открития е направил?

Повечето хора не са велики умове и просто пропадат. Също съм чувала какво говорят с "астралните си контакти", не звучи никак велико и просветлено, изживяват си някакви конфликти, преживяни кой знае кога.

Така че, не говори глупости, защото точно това е подигравка с болест, която е трагедия и проваля не само животът на болният, но и този на близките му, които трябва да се погрижат за него.

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 02:17 от Elunaria

Общи условия

Активация на акаунт