Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 79

• 56 190
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Кате Hug, честит празник на майка ти, да е жива и здрава bouquet
Фенче Heart Eyes
да, в началото на годината комшиите приемат някакъв закон,свързан с киното Peace
айде вече да казват дата за тая премиера Crossing Arms
а Алперен колкото и да работи, не вярвам да те хване за сърцето като Аби си...както и мен де Wink Wink

оправи ли си ВК-то??

супер са Wink

Себии Wink

най-популярните личности за 2018 Peace

поклон...... Sad

# 196
Кате, честита ти именичка! Да ти е жива и здрава!

Момичетаа, днеска съм буквално "от маса на маса"! Сигурно ще имам нужда от почивка след почивката....

Айре, ми как няма да е в списъка? Сумати народ от съседите като ходи на екскурзия при тях се оглежда за него.... те му дали само - 16-то място... Даже баба ми знае как се казва и в кои филми играе, пък какво да говорим за при тях...
Скрит текст:
Това е голям комплимент, предвид факта, че баба не си е актуализирала списъка с любими актьори от златните години на Ален Делон насам...

# 197
Айре  Heart Eyes  Laughing права си, Киво го правеше още като начинаещ актьор  Thinking Май няма да стане  Wink Втори като него няма за мен  Heart Eyes

И аз искам вече да разбера ще има ли премиера този месец, няма ли  Crossing Arms
Радвам се, че нашето момче е в този списък, от актьорите видях май само него и Джем Йълмаз, поне тези имена са ми познати  Peace
Днес отново си изгледах серийката от петък. тази сцена отново ми беше много силна  Peace

Поли  Hug Joy Joy Joy Joy е, така е по празниците  Peace А,  няма значение мястото, важното е, че изобщо фигурира в този списък. Така е, и у нас май наистина не са много тези, които  не са чували името му, дори и тези, дето не гледат турски сериали. По време на излъчване на Перла го имаше по всички вестници и списания, а и доста хора гледат БТВ, нали там го зърнах случайно за първи път и аз преди 10 години Laughing  Браво на баба ти, щом знае и в кои филми  играе това наистина си е голям комплимент  Peace

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 17:51 от queen_fenka

# 198
А на мен ми идва да се гръмна  Triumph не го зная какво значи този тъп емотикон но аз съм като него.

Изтрих си един дълъг пост.

Беше с поздрави ,към майката на Катето.
Мнения за Керем/Ал..... не съм му запомнила името още т.е Айре  Hug Фенче   Hug  това че ми харесва не значи , че може да го заобичам повече от Киво.НИКОГА!

Айре   Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus за моите любимци.

# 199
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет,момичета на Богоявление - Йорданов ден !
Честито на всички именици!
Бъдете здрави ! Сбъднете мечтите си !  Flowers Hibiscus
Бог да пази всички ни и нека ни се случват само хубави неща !

Кате,честита да е майка ти! Здрави и благословени бъдете цялото семейство!

Светло да му е на Иван Ласкин,който ни напусна на този светъл ден! Nature Stars

Благодаря,момичета,за всичко споделено! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Седмица почивка беше добре,но следващите две наистина ще ни залипсват Кадир и компания.

Не съм се връщала към старите епизоди. Може би ще го направя в следващите дни.

Срещнах информация в ТТ,че Къванч е бил с известен фотограф на снимки за GQ.
Надявам се на някоя приятна изненада.

Хубава вечер желая на всички!

# 200
АлиHug нещото ,което ще ми остане в главата много дълго време е играта на Киво точно в този твой гиф , когато Кадир едва си поемаше въздух,Как го прави това нашето момче просто не зная , но и аз спирам да дишам.

Привет,момичета на Богоявление - Йорданов ден !

Светло да му е на Иван Ласкин,който ни напусна на този светъл ден! Nature Stars

# 201
Себи  Heart Eyes ама и да го заобичаш Алперен колкото Киво или повече, какво лошо ? Много хора си имат по няколко любимци, ние с Айрето Heart Eyes сме някакво изключение , ти нас не ни гледай  Laughing Много го харесвам Алперен като актьор, но ... дори не зная как да го обясня ... няма я тази искра, която носи Киво и която ме заплени преди толкова години ... и е хубаво момче Алп, няма съмнение, но и към хубостта му съм безразлична, дано ме разбра  Mr. Green Но, с удоволствие бих го гледала и в друга роля , определено ми харесва как играе.

Алинка  Heart Eyes благодаря, благословена да си и ти!  bouquet
Дано има някакви изненади  Praynig

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 20:29 от queen_fenka

# 202
Али Heart Eyes, благодаря подобно за пожеланията bouquet
Цитат
Срещнах информация в ТТ,че Къванч е бил с известен фотограф на снимки за GQ.
Надявам се на някоя приятна изненада.
и на мен ми се мярна нещо такова
ами дано smile3508
Фенче Heart Eyes
тя и Себи Hug си има достатъчно любимци
е радвам се, че вмъкна и Киво в списъка Wink
предполагам си замразила гледането на Чукур, но там Алперен е страшен, мразиш героят му с пълна сила Whistling

за искрата - никой друг я няма!!! Wink Heart Eyes

Поли Hug Joy Joy

тия снимки от миналата година, май сега излизат с хубаво к-во newsm78

от Бирсен-преди минути
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1081985434056572929
ЙЕ не е отишъл на някаква среща newsm78
нещата ще станат ясни тази седмица

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 21:04 от Airra

# 203

Е ФенчеHug как да не те разбирам , като Къванч е единствен мъж, актьор, човек - красив, невероятно талантлив,сърдечен.
    Аз не мога да се впиша при теб и Айрето:hugs:, защото съм много чувствителна към партньорките му.Усетя ли ,че не са на нивото му ,подразнят ли ме феновете им  изчезвам , но това пак казвам няма отношение към  всичките ми симпатии към КИВО!
   Започнах да се вглеждам в Алп ,защото е интересен персонаж в сериала Той не е конкурент на Къванч и не може да бъде , но го допълва Прави образа на Кадир по човечен, грижовен,разкрива и други черти от характера му.
   Не ми харесват теми в които се пише само за любимеца/ката им.
   Аз самата позалитам малко с Буфчетата, но не нахлувам в чужди теми само за да дразня пишещите там с моето мнение ,но не оставам и длъжна ако са несправедливи и не провокирани.

# 204
Айре  Heart Eyes така е, няма друг  Heart Eyes
Непременно ще изгледам Чукур аз  Peace
Себи  Heart Eyes за мен е именно такъв, за други е друг  Wink
За щастие си харесвам всичките му партньорки до сега, не мисля, че някоя е била под нивото му, щом ме е грабвала двойката, не ги сравнявам, защото всеки актьор си има специфичен начин на игра, щом не са ме подразнили, значи ми импонира тяхната игра. А фенките им ако са готини им се кефя, а ако не, ги игнорирам, не ме интересуват  Peace
 Heart Eyes

То и ние си пишем повече за любимеца, нормално, той ни вълнува, но никога не подценяваме и уважаваме колегите му. А Алперен не му е конкурент, той му е партньор и да, допълват се взаимно, както и с всички останали  актьори в този сериал Peace
Актьорите, за разлика от феновете им, не си завиждат а са си и приятели, освен колеги  Peace

А иначе ... и ние като теб с Айрето  Heart Eyes реагираме, когато ни провокират,  не си оставяме магарето в калта  Mr. Green

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 22:54 от queen_fenka

# 205
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета!

Сърдечно благодаря за поздравленията и пожеланията към майка ми, по повод Имения й Ден!

Скрит текст:
Тя ми е единственият родител, хиперактивна е като мен, направо, терминатор, но въобще не си приличаме. И на тази възраст все още ходи на 14 см. токчета и винаги с прическа. Никога не прави компромис с външността си... Е, имаме и други общи неща... и тя пее страхотно. Четири певици сме вкъщи. Когато опразнихме помещенията, поради ремонта, се събрахме в хола и пяхме на три гласа. Поради ехото, направо "разцепихме" махалата. Че и публика събрахме.

Лека!

# 206
HugФенче, Себи, Айре, Кате, Поли, Али Heart Eyes!

Бързам да се включа преди да е изтекъл Йордановден, за да честитя:)! Кате, честит имен ден на майчето, да ви е жива и здрава, все така енергична и силна, както я описваш Hug! И нека къщата ви винаги е изпълнена с радост и песни Flowers HibiscusGrinning! Благодаря за почерпката Simple Smile!

Айре, Фенче, пишете ме и мен към вашия клуб Wink! Красиви и талантливи актьори има много, но Киванч е само един и неповторим Heart Eyes! За мен той е истинска магия от първия момент, в който го видях и такъв ще си остане Heart! Понякога се чудя дали е истински Simple Smile!

Фенче, относно партньорките на Киво, прочете ми мислите WinkHug!
Айре  Heart Eyes така е, няма друг  Heart Eyes
За щастие си харесвам всичките му партньорки до сега, не мисля, че някоя е била под нивото му, щом ме е грабвала двойката, не ги сравнявам, защото всеки актьор си има специфичен начин на игра, щом не са ме подразнили, значи ми импонира тяхната игра. А фенките им ако са готини им се кефя, а ако не, ги игнорирам, не ме интересуват  Peace Heart Eyes

Да, за съжаление, на този свят ден без време си отиде Иван Ласкин Cry! Поклон пред паметта му и дано сега да е на по-хубаво място!

Лека, момичета Hug

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 06:55 от AniMae

# 207
Добро утро!  Hug Hug Hug

Ани  Hug добре дошла в клуба тогава!  Heart Eyes Така е, никой актьор преди Киво и след него не е привличал вниманието ми по този начин, от пръв поглед да ме грабне, никой друг не ме кара да изпитвам нужда да го гледам всеки божи ден, това наистина е някаква  магия  Heart Eyes И е съвсем истинска  Laughing Heart Eyes

Знаех си  Peace Поздравления, съвсем заслужено! smile3501

Хубав ден и успешна седмица, дружки!  Hug

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 06:36 от queen_fenka

# 208
Привет в понеделник!!! Hug

Честит Иванов ден!!!!

Фенче Heart Eyes, те и за филм са вземали Peace

Ани Hug

Айре, Фенче, пишете ме и мен към вашия клуб Wink! Красиви и талантливи актьори има много, но Киванч е само един и неповторим Heart Eyes! За мен той е истинска магия от първия момент, в който го видях и такъв ще си остане Heart! Понякога се чудя дали е истински Simple Smile!
thumbsup lovekiss
трябва Задължително!!!! да изгледаш Забранения плод!!
Скрит текст:
няма такъв сериал,такава химична двойка Heart Eyes.... лично за мен Wink

малко новини във връзка с ЙЕ и Организето

на въпрос, кога ще излезе ОД2
той е отговорил:
"Бях на монтаж, преди да дойда тук. Имаме много сладък трейлър. Чакаме да сложим датата на него. Надявам се, ще стане ясно до 2,3 дена
Ние преговаряме и с Netflix, може да бъде и там, и в киното, има твърде много възможности. Обсъждаме всички. Ако новият закон реши кризата. Ние се съгласихме с предишния мениджър по много сладък начин"

и превод от рускините>>

Цитат
✔ Йылмаз Эрдоган сделал заявление по поводу разногласий с дистрибьютором Марс Гроуп:
«Что за высокомерие? Они не пришли на встречу. Они должны уважать Турецкий кинематограф и его кинопродюсеров. На этой неделе будет ясно,если мы не договоримся,то продолжим свою работу уже без них!».
Напоминаем, известный дистрибьютор Марс Гроуп проживает огромные разногласия с турецкими кинопродюсерами. В знак протеста многие известные кинорежиссёры отменили премьеры своих проектов. Причина этого спора - нечестные манипуляции дистрибьютора, который проворачивает дела не честным путем. Завышая цены на билеты некоторых фильмов, выборочно отменив показ в некоторых кинотеатрах фильма компаний,и многие другие манипуляции.

видеото от него Peace
https://twitter.com/yilmazerdogan/status/1082034252013805571

има превод на англ. на това видео
Танем Сивар, говори за КБТ
резюме....по-късно Peace

една снимка в унисон с времето навън Wink

хубав ден, успешна нова седмица!!! Hug

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 12:07 от Airra

# 209
Здравейте, момичета!
Честит имен ден на тези, които празнуват днес! Честити именици на тези, чийто близки празнуват днес! На останалите - честити приятели, колеги, сватанаци и прочие обкръжение, което празнува днес! На целия български народ - честито преяждане и препиване!
Скрит текст:
Между другото по случай имениците, понеже и на работа имаме един, отделно от всичко - та да питам, забелязали ли сте, че по нашите географски ширини простичкият и искрен израз: "Благодаря, но не пия"  се приема от насрещната страна като някаква зловеща клетва с дълбоко обидни измерения  Thinking Пък може и само на мен да ми се струва така...

Айре, много хубави баща и дъщеряяя! Супер снимка! Като го гледам как грее до това сладко детенце и искрено му пожелевам и той да си има свое в най-скоро време! (ей така по случай нашия Ивановден му го пожелавам, да види Башачката, че и аз съм човек)!

Фенче, от твоето кафенце днеска ще взема две, че трябва да издържа в кондиция хем на работа, хем на два именика на гости! Затова днеска почвам да се зареждам с кофеин и виртуално, и реално!

Ани Hug , Себи Hug , Кате Hug

Хубав ден на всички!

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 16:06 от Poli_Mircheva

Общи условия

Активация на акаунт