Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 79

• 56 198
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Привееет!  Hug
Айре  Heart Eyes Да, напук на кинокритиците  Mr. Green Много съм хепи  Laughing  Дали го пуснаха вече в Замундата  newsm78
Благодаря за прекрасното кафе!  love001
И за всичко споделено!  bouquet Нямам търпение да разберем какво ще стане с премиерата на Организето. Хем искам да се споразумеят направо с Нетфликс, хем искам да има премиери нашето момче по света  Wink Ще видим  Peace
Как ми домъчня за двамата ... а мина само седмица  ooooh!

Цитат
" Я убью его не пулей, а самой любимой"…

Поли  Hug Joy Joy Joy о, и днес ти се очертава тежък ден  Wink Да ти сипна още едно ?

Да, има нещо такова   Laughing / за спойлера става въпрос /
Дано, дано го сполети това голямо щастие, той ще е най-добрия баща на света  Heart Eyes

# 211
Честит празник на всички Simple Smile!

Фенче, благодаря Kissing Heart !
Поздравления за Рами и за филма Hands ClapGrinning! Велика музика (както съм споменавала, много любима и на мен) и невероятно превъплъщение Simple Smile!

Айре, благодаря Kissing Heart! Много съм послушна, започнала съм го Wink (вие сте толкова убедителни, мога ли да устоя Simple Smile). Ще дам отчет и мнение, само малко повече да изгледам Simple Smile!

Поли, аз също искрено им пожелавам на Киво и Башак детенце Hands Pray!!! Ще бъдат прекрасни родители Heart Eyes!!!  А на теб лека работа и весело празнуване довечера Simple Smile!

Ето - този генетичен материал не трябва да се губи Wink.

Хубав ден!

# 212
Поли Hug весела вечер!! Simple Smile
ама недей да прекаляваш, че все пак утре е 8-ми Joy
Киво ще е най-добрия баща Heart Eyes
/е за нас фенките му Wink/
дано да стане скоро!!! Praynig Praynig

Фенче Heart Eyes
премиери със сигурност ще има-в Турция най-малко Peace
и на Дива киното, не трябва да бъде пропуснато Naughty Wink Wink

хаха Мурат Боз Mr. Green
https://twitter.com/KT_Kosovo/status/1082280192758951936

а това видео е от Шоу тв, преди малко Peace със ЗейКад Heart Eyes
https://twitter.com/ShowTV/status/1082278696856272899

ама много са заспали руските групи.....въобще не виждам инфото за Орг. и новото от ЙЕ Thinking Crossing Arms

Ании Hug, браво, 6-ца за послушание!!! thumbsup
къде го гледаш??
с бг аудио или с руски субки?
бг аудиото-в бокса не е лошо/от линка на 1 стр/ Peace
той става интересен някъде след 20-та оригинална серия Wink
............
миналата седмица

още...... Peace
Цитат
⚡Йылмаз Эрдоган в интервью телеканалу ТРТ1 сбросил настоящую бомбу, заявив о том, что в настоящее время турецкие продюсеры ведут переговоры с Нетфликс. Если дистрибьюторы не пойдут навстречу и не согласятся на уступки, продюсеры в свою очередь выберут альтернативные способы показа своих фильмов на стриминговых платформах. Как стало известно, в конфликт вмешались турецкие власти, решившие в авральном порядке принять новый закон, который регулировал бы положение в киносекторе. Однако Mars Grubu настроен весьма серьезно, его руководители даже заявили, что закон соблюдать не намерены, на что господин Эрдоган заметил, что даже если ты не знаешь про закон, закон знает про тебя. Однако пока дистрибьютор чувствует себя всесильным и даже не является на собрание с продюсерами

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 17:31 от Airra

# 213
Айре, ако правя и нещо друго междувременно (т. е. като всяка жена - няколко неща едновременно Wink), слушам с аудио,  а ако мога да се отдам само на сериала, с руски субтитри... Всеки филм и сериал предпочитам със субтитри, за да се наслаждавам напълно на оригиналните гласове и интонация (особено този на Киво Simple SmileWink)! Според мен, всеки език си носи собствената емоция, която никога не може да се предаде напълно чрез озвучаване, колкото и да е добро!

Дали наистина турските продуценти ще успеят да се договорят с Нетфликс, ако кризата в сектора продължава? Интересно...

Супер клип, залипсва ми сериала отново Simple Smile.

# 214
Здравейте Честит имен ден на празнуващите

# 215
Момичета, благодаря ви за прекрасната селекция от снимки! Много ще му отива едно детенце, така го виждам аз....Като нищо да стане още по-вдъхновен (доколкото е възможно) и още по-зверски да се впуска в ролите си! Все пак новото усещане ще отключи нов асортимент от емоции, неизживявани до сега, и може още повече да разгръща себе си (особено, когато е баща и в ролите си).
Айре, не съм забравила, ще почвам Хайде, сине! Само да ме пуснат хватките на Ивановците!

В тази връзка, винаги съм се чудила как актьорите успяват толкова убедително да изграят житейски роли, в който не са били в реалния живот...
Скрит текст:
Спомням си, че в гимназията трябаше да играя в една пиеса по Шекспир, която си беше доста трагична, съответно и моята част беше такава. А на мен ми беше толкова весело, че докато трябваше да се тръшкам непрекъснато се усмихвах..... не е лесна тая работа! Помня даже, че госпожата по английски (тя организираше театралните изяви) ме беше обявила за дете без таланти.... Та, хич не е лесно!

Ани, на сто процента си права за езика на филмите (според мен). И аз препочитам да слушам в оригинал, най-малкото интонацията е такава, каквато е искал актьорът, а не дубльорът.
А какъв е бил бонбон като малък - нямам думи! Истинско доказателство, че не всички погрозняват с възрастта! Сладур!

Терзи, супер снимчици!

Фенче, пийвам кафето и бягам, че не съм взела подарък за единия от празнуващите!

Лека, момичета! До скоро! Ще се навъртам наоколо, обещавам! Няма да им се давам на тези празници!

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 18:26 от Poli_Mircheva

# 216
Ани  Heart Eyes велика музика, да!  Peace Преди да зърна Киво, единствено Фреди ми е въздействал по този начин, мислех, че няма да ми се случи отново, но ...воала  Laughing След повече от 30 години все  още изпитвам нужда да го гледам и слушам, невероятна харизма, невероятен талант , невероятен Човек  беше  Cry Heart Eyes  Много се постара Рами, момчето го представи достойно, голям труд вложи и напълно си заслужава наградата  Heart Eyes Самият филм може и да не е шедьовър, но разплаква хората в салона, много затрогващ и въздействащ, особено пък на фона на тази музика ... Та, критиците да си гледат работата  Laughing
Много се радвам, че си започнала ЗП, заслужава си определено  Peace И аз предпочитам да гледам сериалите със субтитри, нашите актьори, които дублират не могат да изразят така чувствата на героите, особено последната серия я гледай със субки, че Виктор Танев ми скъса нервите тогава  Mr. Green
И за генетичния материал си съвсем права, не трябва да се губи в никакъв случай, това си е престъпление към човечеството  Laughing Много се надявам Башак да ни зарадва скоро  Praynig

Айре  Heart Eyes е, тези корейци направо са се самозабравили  #Cussing out Ще клекнат, няма къде да ходят, само дето ни провалиха плановете, които си правехме за януари  #2gunfire
 Joy Joy Joy Мурат Боз е голям образ  Wink Благодаря и за клипчето, супер е !  bouquet
Аз пък си харесах това клипче  Peace

Терзи  Hug bouquet
Поли  Hug  Joy Joy Joy  голяма сладуранка си, много се радвам, че си при нас  bouquet
 Joy Joy Joy
Скрит текст:
Да, Киво си е красавец от малък , дори и в пубертета си е бил супер и вместо да погрознява, с годините става все по-готин!  Heart Eyes Ех, каква щастливка е Башак  ...   Party

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 19:39 от queen_fenka

# 217
 Айре, Терзи, Поли, Фенче, Hug Hug!

Не устоях Wink - поздрав за всички Simple Smile!

# 218

love001

# 219

bouquet
ти ли го правии? Wink
моля те, споделяй за ЗП...като стане интересно....тоя сериал предизвиква големи емоции и вълнения Crazy Heart Eyes

Поли Hug
дете без таланти Joy Joy
е със сигурност имаш талант да пишеш Wink

Киво§сестра

Фенче Heart Eyes, какви корейци....тия от Mars Grubu, корейци ли са??

Терзи bouquet

олеле, още 2 сериала ще има на клона в четвъртък ooooh! Tired
нямам думи...........

Цитат
✨Сериал Противостояние / Yüzleşme с Энгином Озтюрком и Ханде Догандемир выйдет в середине февраля в четверг, став соперником таких сериалов как Однажды в Чукурова, Наша История, Столкновение, Двор

Скрит текст:

# 220
Айре  Heart Eyes е, вчера го постнах  Laughing
Цитат
- Основана през 2001 г. от Menderes Utku и Muzaffer Yildirim, Mars Cinema бе продадена на южнокорейска компания за 800 милиона долара преди две години.
Този новия сериал хич не го виждам да си намери публика  newsm78

Оф, скъсаха ми нервите тези от ВК  #Cussing out По сто пъти ми искат телефона и др. глупости и все на изходна позиция съм  Mr. Green Дай моля те, линк към Новините и Офиц. стр. на Киво Praynig
Ох, бе ... сърцетуп получих  Laughing Heart Eyes

Топъл, топъл от днес  Peace

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 21:17 от queen_fenka

# 221
Айре  Heart Eyes е, вчера го постнах  Laughing
Цитат
- Основана през 2001 г. от Menderes Utku и Muzaffer Yildirim, Mars Cinema бе продадена на южнокорейска компания за 800 милиона долара преди две години.
Този новия сериал хич не го виждам да си намери публика  newsm78

ха не може да си сигурна, нали знаеш колко непредвидим е турския вкус Mr. Green
това за корейците съм го пропуснала Blush
а за ВК-ами напиши някакъв тел....май няма да те пусне иначе Peace
ето ти официалната
https://vk.com/kivanc_tatlitug
и за Сблъсък и ДК
https://vk.com/kivanctuba

и превод от Нур Peace

Цитат
Режиссёр Йылмаз Эрдоган рассказал о кризисе в системе кинопроката Турции и планах по выходу на экраны фильма "Организованные дела 2".
"Ведутся переговоры с Нетфликс. Возможно наше сотрудничество и с Нетфликс, и прокат фильма в кинотеатрах. Вариантов очень много. Переговоры ведутся со всеми. Если выйдет новый закон, кризис разрешится. С предыдущим руководством очень хорошо ладили. На этой неделе должны определиться с датой выхода фильма."
Перевод: Nur Nurieva для vk.com/kivanc_tatlitug

не е лошо новото клипче  Peace

лека вечер Hug

# 222
# 223
Айре  Heart Eyes много благодаря!  bouquet А бе пиша и телефона и паролата и посочвам коя ми е страницата и пак ми искат всичко отново и отново, отсвирих ги  #Cussing out За сега така мога да чета, да видим до кога  Wink
Цитат
Режисьорът Йълмаз Ердоан разказа за кризата в системата за разпространението на филмите в Турция и плановете за излизането на екран на филма " Организирани дела 2 "
" Водят се преговори с Нетфликс. Възможно е и сътрудничество с Нетфликс и разпространение на филма в кината. Вариантите са много. Преговори се водят с всеки. Ако излезе новия закон, кризата ще се разреши.
 С предишното ръководство се разбирахме много добре. Тази седмица трябва да определим датата на излизането на филма на голям екран".
Дано всичко се нареди!  Praynig

Терзи  bouquet Ех, спомени, спомени ...
Лекинка!  Hug

# 224
Добро утро, момичета Simple Smile!

Поли, Честит Рожден Ден, мила Simple Smile! Бъди здрава и щастлива Heart Eyes! И да ти се сбъдне това, което си пожела  - по-малко работа и Къванч на живо Wink!

Айре, Фенче, Терзи, супер снимки и видеота - красота Hug!

Айре, не го правих аз (неотразим Кузей, нали Simple Smile) - сполучливо го краднах от ФБ Wink. Но скоро ще намеря време и ще се опитам и аз да сътворя нещо Simple Smile.

Първото скромно кафенце!

А новите сериали не може да са ни конкуренция (нали знаете, че съм от оптимистите за бъдещето за Сблъсък Simple Smile).

Красив ден на всички Hug!

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 06:19 от AniMae

Общи условия

Активация на акаунт