Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 337
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 195
G&B, мерси. Аз помислих, че Антония е изкопирала снимки на Мегън. А то идеята била друга.

# 196
  • о`майна лунна нощ е
В шеговития  тон на темата ще отговоря, че сравнението между Дева Мегън  и Антония е продиктувано от приблизитилно еднаквите тоалети и начина, по който си държат ръцете. Факт е и не споря, че Мегън беше първа, а поводът съвсем различен. И двете са ми еднакво комични в случая.

# 197
Факт е и не споря, че Мегън беше първа, а поводът съвсем различен. И двете са ми еднакво комични в случая.
Не.В началото бе Бионсето.Нагло и самовлюбено.Майката на човечеството.
Преди много години,за шкембето се държеше на голо Деми Мур.
Мегън пасти да яде пред колежките си....включително и пред Мис Българо-съветска дружба,която старателно си придава свят вид.Предвид имиджа,който се съсипа да гради,ей сега й повярвахме.
Жалки и комерсиални.

# 198
  • До сърцето...
Кой колко е похарчил от кралските особи за тоалети през миналата година - от тук
Скрит текст:

Така че 14 дами са похарчили над 1 млн 200 хил евро:

1. Херцогинята на Съсекс, Меган - 478 386 евро (тук се включват разходите за сватбени тоалети и бижута)

2. Кронпринцеса Мери Датска - 102 914 евро (1/3 от тоалетите са били на датски дизайнери);

3. Софи, графиня на Уесекс - 86 675 евро (средна цена на появяване - 1444 евро);

4. Кейт Мидълтън, херцогинята на Кеймбридж - 80 237 евро;

5. Принцеса Мете-Марит - 61 481 евро (в страната я считат за прахосница, за едни обици е похарчила 12 600 евро);

6. Принцесата на Монако, Шарлен - 61 390 евро (казват - слаба година за Шарлен);

7. Максима Нидерландска  - 56 805 евро;

8. Принцеса Беатрис на Йорк - 56 363 евро (задминала е сестра си!? и сватбените й одежди!?);

9. Принцеса Мари, съпругата на принц Йоаким - 49 281 евро (от които 24 хил. - за комплект обици и гривна за юбилея на Фредерик);

10. Кронпринцеса Виктория - 43 447 евро (85% - за произведения на шведски дизайнери);

11. Кралица Летисия - 42 448 евро;

12. Принцеса Юджини - 37 512 евро;

13. Силвия Хелквист - 30 844 евро евро;

14. Принцеса Мадлен (Шведска) - 26 398 евро.

# 199
  • Пловдив
Мислех, че  повече от тях са им подаръци 😊

# 200
От вчера се чудя дали да не я споделя информацията за разходите за облекло.
Някак по-добре стана,  като я пусна Радика, че аз не съм отявлен почитател на херцогинята.

# 201
Nature Sparkles Виждат ми се много занижени разходите за тоалети и бижута..

# 202
Мегън най-разточителна.  😂
Изненадващо за мен е сравнително "челното" място на Г-жа Нидерландска, имайки предвид пословичната стиснатост и пестеливост на холандците. Да й се ненадей човек. 

# 203
Пффф толкова много пари за такъв слаб гардероб...

# 204
  • Бургас
Колко струваше сватбената рокля и бижутата на Мегън?

# 205
Не е ясно колко струват. Сватбената рокля не е включена в сметките.
"Another thing to note is that her wedding ceremony gown is not included, as it was completely custom made for her by Givenchy and thus has no retail price."

Около 200 хил. евро са обиците и гривната от сватбата, които се предполага, че са подарък от принц Чарлз.
Втората рокля е около 3 800 евро. (https://www.net-a-porter.com/pt/en/product/1116983)

# 206
  • Бургас
В поста на Радика пише че е включена. Последно е или не е включена?

# 207
В първото изречение в поста на Радика е посочен източникът, от който съм цитирала и аз.
Сватбената рокля не е включена, защото няма как да се определи цена.

# 208
В първото изречение в поста на Радика е посочен източникът, от който съм цитирала и аз.
Сватбената рокля не е включена, защото няма как да се определи цена.

Щом сватбената рокля не е включена в общата сума, другите принцеси и бъдещи кралици могат само да ѝ дишат праха на Меган. Whistling

# 209
Уау, щом не е включена сватбената рокля, излиза че Мегънчето е много разточителна. Поне да ѝ бяха хубави тоалетите и да ни смайваше с тях, а то... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт