Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 344
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 225
В повечето британски източници пише, че Меган сама си е платила роклята. Кралицата е платила църква, парти и декорации.
Същото е и с Кейт. Нейните дантели на Маккуин са стрували (ориентировъчно пак) около 430 хил. паунда и са платени от родителите й (защото тя сама нищо не е работила никога).
Че кой родител няма да е щастлив да купи сватбената рокля на дъщеря си?!! Жалкото е че Мегън няма стабилно семейство. Това че си е купила сватбената рокля сама е тъжно.

# 226
# 227
  • Бургас
София е с внука си -сина на Кристина и Иняки. Прилича ми на вуйчо си.

# 228
  • София
В повечето британски източници пише, че Меган сама си е платила роклята. Кралицата е платила църква, парти и декорации.
Същото е и с Кейт. Нейните дантели на Маккуин са стрували (ориентировъчно пак) около 430 хил. паунда и са платени от родителите й (защото тя сама нищо не е работила никога).
Че кой родител няма да е щастлив да купи сватбената рокля на дъщеря си?!! Жалкото е че Мегън няма стабилно семейство. Това че си е купила сватбената рокля сама е тъжно.
Де бре, много са били щастливи да платят рокля за близо половин милион паунда. Пък им останали и пари за сватбено пътешествие. И един мармот завива шоколад.😆

# 229
Абе, да. Купила си Мегън роклята. Тия да ги говорят на шушоните ми.

# 230
  • Бургас
Кралицата, Мери и Фредерик  от днес

# 231
Много искам да видя Меган в тоалет, в който вече е била. Да съпоставим прическа, обувки, аксесоари...

# 232
# 233
  • Майничка
Защо дамите са свалили по една ръкавица - ще се ръкуват ли, що ли?

# 234
  • Бургас
Защо дамите са свалили по една ръкавица - ще се ръкуват ли, що ли?

Да
https://www.facebook.com/detdanskekongehus/videos/719370471789620/?epa=SEARCH_BOX

# 235
# 236
  • Бургас
Това не е ли сянка от очилата?

# 237
  • Пловдив
Пипа и тя като Кейт, какви са тия тела след раждане!?! Пуффф!

# 238
  • София
Това не е ли сянка от очилата?

Дааа, сложих си очилата и се редактирах Simple Smile

# 239
Пипа толкова ми е кофти в лице, че и най-доброто тяло не може да компенсира неприятното впечатление като я гледам.

Общи условия

Активация на акаунт