Кралски работи и клюки - януари 2019

• 110 370
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 75
Цитат на: П@нди link=topic=1063047.msg37803232# 1083198.msg37959677#msg37959677 date=1546147686
Кога ще ражда Мегън?
Скоро ще е. Според мен преди пролетта ще го роди. Мисля, че като я попитали на път за църквата онзи ден и тя казала - не остана. Не съм гледала клипа, затова ме съм сигурна дали е истина.

# 76
Март или Април ми се струва.

# 77
Nature Sparkles ..Замислих се за инфото че обмисля да роди не в болницата, в която Кейт и Даяна са раждали –
 а вместо това Меган се оглежда за опции за раждане в домашни условия..
 това означава само едно – никакви снимки на бебето и майката след раждането..
..съмнявам се че това е прищявка на Меган - да пропусне огромното внимание на всички след като роди..
по-вероятно от двореца са решили че е по-добре  първо там да видят колко е бяло* бебето..все пак гените на прародителите не могат да се манипулират както общественото мнение,
и как ще реагира кралицата преди да го покажат на останалия свят.. 
..лошо няма ако навремето не бяха скочили срещу Даяна
че не може да се жени и ражда от араби..

# 78
  • На топло
Радика, мерси за интересния сюжет в тази тема 🌹
Японското Императорско Семейство са като излязли от някой роман.
В момента си пия кафето ☕ с тяхната история.
------
Време е Мегън да се прибере в прекрасния си дом и да изкара последните месеци спокойно и щастливо, без жадната за новини публика да брои и коментира всеки жест.

Човек трябва да знае кога да спре да се излага.

# 79
Вчера изгледах филмите за Хари и Даяна.
Това, което ме изненада беше, че Даяна на въпроса дали двореца знаят за проблемите й, казва че момента на даването на интервютата за книгата, знаят и държат отговорен Чарлз, че не подкрепя жена си.

Не го знаех, помня че имаше много обвинения към Елизабет покрай смъртта на Даяна.

# 80
  • Истински се вижда само със сърцето.
Чак пък да се излага Simple Smile реално няма нищо скандално в поведението й.
Монакското семейство не ги харесвам.

# 81
  • На топло
Чак пък да се излага Simple Smile реално няма нищо скандално в поведението й.
Монакското семейство не ги харесвам.
Излага се, защото до последно искала да работи 🤔
Сякаш ако не се бута постоянно сред публиката, хората ще я забравят или ще и спрат заплатата.

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 11:38 от Hello♥J

# 82
  • Майничка
 И какво, ако е черничко - ще го върнат, ще го сменят или ще го крият, докато стане на възраст за пребоядисване?
 Някак не върви да се изтъпани някой прессекретар и да каже "Сори, хора, стана тук един сакатлък, ама жената много държеше да си роди вкъщи, а линейката не можа да се провре, заради тълпите, обградили въпросното "вкъщи"..."
 Някак изобщо не се съмнявам, че в точния момент Мегън ще напери коремче и пъргаво ще изтропка до болницата.

18+
Скрит текст:
Паралелът с Даяна може да е само с обратен знак - тук наш` то момче го @@@@@ на цветнокожите - rule Britannia!

# 83
  • Истински се вижда само със сърцето.
На много бременни не им се седи в къщи Simple Smile и работят буквално до последно, а не виждам тя да има кой знае колко мероприятия.
Има време ще видим кое как ще се случи Simple Smile

# 84
Те пък една тежка работа имат, ще каже човек, че в металургичен комбинат работят... Joy

# 85
И по-черно да е, какво, ще го скрият ли? Те вече са дали на Хари да взема такава жена-та сега ли ще му мислят какъв ще е цвета на бебето. Снимки няма да има на новороденото-както беше и при Кейт-ще е някога много по-нататък. Както и името също няма да го кажат -поне 10 дни след раждането, ако не и месец.

# 86
  • До сърцето...
И аз изгледах филма за Даяна. Наистина харизмата е в държанието й - от снимки не си личи толкова.
В този сюжет за трима, всеки прав за себе си, просто Даяна е малка, по-чувствителна и объркана. Чарлз и Камила са си били опора все пак (един на друг), а тя сама и като пиле в кълчища. 20-30 годинишната възраст на жената - то й се обича и лети, тя все на втори план в любовта. Много земна обаче - никакъв проблем да покаже на човека отсреща - независимо дали е инвалид, болен или холивудска звезда, че е специален за нея - това много ме спечели.

И малко по-друг аспект, на който му се гледа - филм за шведското семейство (на шведски, разбира се). Аз гледах само кадрите с Карл Филип Heart , другите - набегом, а тия с София Х. - ич! Grinning

Филмът

# 87
Според мен раждането вкъщи е поредната холивудска прищявка на Мегън. Ама да прави каквото ще. Жива и здрава да е и дано не и се наложи да я клатушкат по спешност към болницата по някое време, я току що родила, я преди това. На не една и две мои приятелки американки им се наложи да ги возят с линейката до болницата при домашно раждане.

# 88
Ще ражда в къщи ама друг път. Не вярвам това да й се пазволи. Ще си роди в болница според мен.

# 89
От къде тръгна инфото, че ще ражда вкъщи?
Според мен ще си роди в "Линдо". (За което също ще бъде критикувана, че имитира Кейт, Даяна и т.н. Joy )

Общи условия

Активация на акаунт