Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 399
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 990
На Филип определено му е време да спре да шофира. Останалите 80-90-100-годишни също.

# 991
  • София
И аз мисля, че ще е момиче. Доста едричка върви Меган за 6-ти месец. На клипа в цирка - там, където се качват по стълбите се вижда Меган отзад. Ами едричка си е и отзад. Не е само на корем.

# 992
Да, Хари и на мен ми се видя угрижен, може баба да му е казала, че ги заточва в Сибир до живот Mr. Green
При кралски условия,Сибир е много красиво и интересно  място.Далеч по-добро от Лондонистан.Е,няма да носят сандали през януари.

Гадаенето се прави до 7-ми, началото на 8-ми месец, защото като наближи термина корема и без това се смъква надолу и геометрията вече не е достоверна Simple Smile Simple Smile Simple Smile
При мен самата и при повечето ми познати имаше около 80% познаваемост.
По отношение на Мегън - залагам за момиче.

Викам да предложим на баба да посипе тайно косата на Меги със сол-знаете ли го това?Ако си пипне косата-момиче,ако не-Шарлотка няма да има с кого да играе на кукли.Ама Меги постоянно си пипа пиргите,та не знам колко ще покаже.Иначе залагам на момиче и дано е мулатче,не микс.Две мои познати са майки на момичета мулатки.Толкова са грациозни,като тръстики на вятъра.удоволствие е да ги гледаш как се движат,жестовете им,буйни къдрави коси.Ще ме обвините в расизъм спрямо белите,но нашите деца са малко по-пухкави и тантурести от тяхната вродена елегантност.Но на по-късни години май нещата се променят...

# 993
Да, Хари и на мен ми се видя угрижен, може баба да му е казала, че ги заточва в Сибир до живот Mr. Green
При кралски условия,Сибир е много красиво и интересно  място.Далеч по-добро от Лондонистан.Е,няма да носят сандали през януари.

Гадаенето се прави до 7-ми, началото на 8-ми месец, защото като наближи термина корема и без това се смъква надолу и геометрията вече не е достоверна Simple Smile Simple Smile Simple Smile
При мен самата и при повечето ми познати имаше около 80% познаваемост.
По отношение на Мегън - залагам за момиче.

Викам да предложим на баба да посипе тайно косата на Меги със сол-знаете ли го това?Ако си пипне косата-момиче,ако не-Шарлотка няма да има с кого да играе на кукли.Ама Меги постоянно си пипа пиргите,та не знам колко ще покаже.Иначе залагам на момиче и дано е мулатче,не микс.Две мои познати са майки на момичета мулатки.Толкова са грациозни,като тръстики на вятъра.удоволствие е да ги гледаш как се движат,жестовете им,буйни къдрави коси.Ще ме обвините в расизъм спрямо белите,но нашите деца са малко по-пухкави и тантурести от тяхната вродена елегантност.Но на по-късни години май нещата се променят...
Може и да е така, само че друго научно недоказано правило е, че физически момчетата приличат повече на майките си, момичетата - на бащите. Децата на вашите познати са красиви, защото са взели хубавото от расата на бащите си. А по тази теория, ако бебето на Мегън е момиче трябва да има повече от физическите характеристики на баща си. Освен това самата Мегън е от смесена раса, така че гените в бебето съвсем ще отслабнат. Аз за това мисля че комбинацията ще е странна - вероятно руса към червено коса и матова кожа. Имам познато такова дете - от майка българка и баща арабин.  На мен лично не ми харесва, но пък това си е съдба

# 994
Според новините на ВВС в колата на пострадалите дами е имало и 9-месечно бебе на задната седалка, което за щастие, е напълно невредимо. Жените ( 28г. и 45г.) са с леки счупвания и след оказано лечение снощи са освободени за домашно лечение.
Филип е излизал от частен път на имението, за да се включи в главният. Разбира се, полицията разследва кой е виновен, пробите за алкохол на всички са отрицателни, но според мен, виновникът е той, отнемайки предимството на другата кола.
След този инцидент се надявам, че след 80г. възраст тестовете ще са не на 3 години, а всяка година. 

# 995
  • Bristol
Дано да е добре Фил, фен съм му и му пожелавам бързо възстановяване. И да си гледа старините, а не да шофира. Всяко нещо с времето си.
Аз повече се надявам двете дами от Киа-та да са добре, физически и психически и щетите в тази насока да са минимални. Чудесно е, че й той е добре, особено предвид възрастта и здравословното му състояние, но дори и със синя кръв, или най-вече когато си с такава, трябва да знаеш кога да спреш. Не само за шофирането става въпрос.
И аз се замислих за пътниците в другата кола. Имали са й бебе на задната седалка. Филип е излизал от паркинг и се е влива в главен път, когато Киата го е ударила странично. Не е видял идващата кола и е изкочил пред тях, но пък и с каква скорост се е движила тази кола, поне да беше намалила, като вижда че някой се кани да изкочи пред тях и не спира, че да преобърне такава голяма и тежка кола, също се питам.
Иначе няма ограничение за възраст, мисля че и у нас е така. Караш докато физически си ок. Може и на 20 години, да ти вземат книжката, ако имаш проблем, който те прави опасен шофьор.

# 996
Бебето според мен ще е момиченце съвсем бяло, най-много малко мургавко да излезе. Няма да се учудя, защото Мегън е 50% бял ген, а детето може да наследи точно това от нея. Общо взето си е руска рулетка, но дано е хубаво.

# 997
  • Bristol
G&B, писали сме заедно, той отнема предимство, шофьорът на другата кола не преценява добре ситуация и скорост. Дори да имаш предимство, твоя отговорност е да отстъпиш, ако видиш че шофьорът без предимство реагира неадекватно. Според мен и двамата ще ги изкарат виновни 😜

# 998
G&B, писали сме заедно, той отнема предимство, шофьорът на другата кола не преценява добре ситуация и скорост. Дори да имаш предимство, твоя отговорност е да отстъпиш, ако видиш че шофьорът без предимство реагира неадекватно. Според мен и двамата ще ги изкарат виновни 😜
Merry, така е. Вчера си мислех каква трябва да е била скоростта на Киа-та, за да обърне SUV с тегло около 2,5 тона.
Току-що чух, че ще намалят максимално допустимата скорост в участъка на катастрофата.

# 999
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Merry, така е. Вчера си мислех каква трябва да е била скоростта на Киа-та, за да обърне SUV с тегло около 2,5 тона.
Току-що чух, че ще намалят максимално допустимата скорост в участъка на катастрофата.
[/quote]

Сув-овете са високи, центъра на тежестта е изместен. И с ниска скорост се объщат много по-лесно, от ниска, спортна кола, например.

# 1 000
Мисля, че детето ще е шоколадовко и много сладко. Heart Eyes

# 1 001
  • София

Дано Simple Smile, да разнообрази малко правнучетата.

Четох че частните пътища в имението понякога пресичат публични такива и май и този случай е такъв. На мястото на инцидента имало blind spots, и често ставали инциденти. На едно място прочетох, че Филип е казал, че слънцето го е заслепило.

Летисия...не ми харесва, нито тя, нито облеклото този път
http://imageupper.com/s11/1/7/V15478069962742_2.jpg
http://imageupper.com/s11/1/7/V15478069962742_1.jpg

Последна редакция: пт, 18 яну 2019, 13:38 от Lana

# 1 002
Сув-овете са високи, центъра на тежестта е изместен. И с ниска скорост се объщат много по-лесно, от ниска, спортна кола, например.[/quote]

Kia-та не е била ниска и спортна, но едва ли е необходимо да навлизаме в толкова детайли. Всички и живи и с минимални наранявания. Дано и психически да се възстановят  бързо.
В кръга на шегата, Филип явно се измори коментиране на кореми, ръце и сандали и реши да вземе леко предимство с екшън и каскади.

# 1 003
  • София
SUV е колата, карана от Филип, за нея става въпрос, че се обръща по-лесно.

# 1 004

Може и да не е шоколадово, ето как изглежда детето на Борис Бекер и Анджела Ермакова.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт