Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 438
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 005
SUV е колата, карана от Филип, за нея става въпрос, че се обръща по-лесно.
Така де, писах, че е SUV и прочетох, че се обръщат лесно (ако е така) от спортни, ниски коли. Но в случаят другата кола не е такава. както и да е, дълго стана.
Вчера си мислех каква трябва да е била скоростта на Киа-та, за да обърне SUV с тегло около 2,5 тона.
Сув-овете са високи, центъра на тежестта е изместен. И с ниска скорост се объщат много по-лесно, от ниска, спортна кола, например.

Kia-та не е била ниска и спортна, но едва ли е необходимо да навлизаме в толкова детайли. Всички и живи и с минимални наранявания. Дано и психически да се възстановят  бързо.
В кръга на шегата, Филип явно се измори коментиране на кореми, ръце и сандали и реши да вземе леко предимство с екшън и каскади.

# 1 006
Откакто Мегън е бременна някакви хора с нездраво любопитство гадаят какъв ще е цветът на кожата на едно бебе. Хора, наистина ли?! Това е чиста форма на расизъм.

# 1 007
Откакто Мегън е бременна някакви хора с нездраво любопитство гадаят какъв ще е цветът на кожата на едно бебе. Хора, наистина ли?! Това е чиста форма на расизъм.

Къдя пък видя "чиста форма на расизъм"?! Коментираме възможните комбинации от гени.

# 1 008
Брей, големи генетици станахте. Simple Smile Аз пък мисля, че това е расизъм, маскиран като нАучен интерес.

# 1 009
О, моля ви. А нещо за "white privilege" да споменете?

# 1 010
Брей, големи генетици станахте. Simple Smile Аз пък мисля, че това е расизъм, маскиран като нАучен интерес.
Кармата ще ги застигне. Joy

# 1 011

Щом като мислиш така, информирай модератор! Ако те преценят, че коментарите ни са расистки, ще ни заметат!

# 1 012
Нито вие, нието аз си налагаме тук мнението и не ми е нужен модератор, за да изтъкне нечие мнение като правилно или неправилно. Аз споделям това, което усещам. И се забавлявам, когато, разбира се, преодолея учудването си, че цветът на нечия кожа буди интерес в 21 век.

# 1 013
Чудно сияеща е Летисия. Two Hearts

# 1 014
Нито вие, нието аз си налагаме тук мнението и не ми е нужен модератор, за да изтъкне нечие мнение като правилно или неправилно. Аз споделям това, което усещам. И се забавлявам, когато, разбира се, преодолея учудването си, че цветът на нечия кожа буди интерес в 21 век.

Цитат от Уикипедия. Вероятно в кой да е тълковен речник може да се прочете подобно:
"Расизмът е предразсъдък, основан на вярата, че съществуват човешки раси, които да имат физиологични особености и ярко изразени характеристики, които да предопределят тяхната култура и способности. Обикновено расизмът включва идеята, че една от произволно дефинираните раси е по-висша и има правото да управлява и доминира над другите.[1] Според друго речниково определение расизъм е вярата, че приписаната раса е основно определяща за човешките черти, способности и че произволно дефинираните расовите различия произвеждат наследимо превъзходство на едни хора над други.[2]"

Освен дето чисто клюкарски обсъждахме цвета на кожата и косата нищо "расистко" не видях в коментарите. Със същия успех можем да обсъждаме какъв цвят очи би имало детето на някой друг. Предлагам да не преекспонираме нещата. Казано на обикновен български език "Голям залък лапни, голяма дума не казвай".

# 1 015

А аз усещам, че здраво спамиш темата - последните ти три поста са един спам и нищо повече. Ако може да ни спестиш твоите "усещания" в бъдеще и да си се чудиш и маеш наум.

# 1 016
  • Sydney
Това лилавото ансамбълче на Кейт от посещението на операта го е обличала и преди две години:

https://www.instagram.com/p/Bss3ymzHbC_/?utm_source=ig_share_she … hid=1v17bhr7feirp

Забавна снимка:

https://www.instagram.com/p/BsxV1VKlxcl/?utm_source=ig_share_she … shid=tlg2oi6ivbtx

# 1 017
Ама аз не помня да е имало такъв интерес и прогнози с цвета на косите и очите на бебетатата на Кейт и Уилям например така, както се коментира цвета на кожата на бебето на Мегън и Хари.
И аз бих казала да си спестите пък непоисканите ви ровения в гените на хората.

Последна редакция: пт, 18 яну 2019, 14:35 от Questar

# 1 018
  • София
SUV е колата, карана от Филип, за нея става въпрос, че се обръща по-лесно.
Така де, писах, че е SUV и прочетох, че се обръщат лесно (ако е така) от спортни, ниски коли. Но в случаят другата кола не е такава. както и да е, дълго стана.
Вчера си мислех каква трябва да е била скоростта на Киа-та, за да обърне SUV с тегло около 2,5 тона.
Сув-овете са високи, центъра на тежестта е изместен. И с ниска скорост се объщат много по-лесно, от ниска, спортна кола, например.

Kia-та не е била ниска и спортна, но едва ли е необходимо да навлизаме в толкова детайли. Всички и живи и с минимални наранявания. Дано и психически да се възстановят  бързо.
В кръга на шегата, Филип явно се измори коментиране на кореми, ръце и сандали и реши да вземе леко предимство с екшън и каскади.

Аз пък разбрах, че се обръщат по-лесно сравнено с ниски коли, а не от.
Все едно, кофти инцидент.

# 1 019
  • Countryside
Ауу, чак расизъм! На Кейт и Уили не са дъвкани децата, защото е ясно че ще са си англичанчета, докато при Мегън и Хари има по-голям микс от гени и е по-интересно какво ще е детето. Хайде няма нужда да търсим под вола теле.

Общи условия

Активация на акаунт