Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 391
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Sydney
Ето я снимката с Виктория и подобна рокля като черната на Мегън:

https://www.instagram.com/p/BsvCGXVFIob/?utm_source=ig_share_she … hid=19c6qsh8dmqs0

# 1 051
  • Варна
Мегън на обяд с новата си “дясна ръка” , този път от мъжки пол. Това е новият прес-секретар. Щял да съветва и двете семейства- на Уилям и Хари.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 052
Не е грозно момичето. Просто има грамадни ококоречни очи и устни. Но има нещо интересно у нея. И косата й е страшен цвят,морковен. Просто чертите й са някак стряскащи. Коса, очи,устни-всичко й е особено. И затова е странничка малко. Чак ми стана интересно майката как изглежда и ще се разровя.

# 1 053
Новата дясна ръка изглежда интересно. Да видим.

# 1 054
Значи да-щерката на Бекер е копие на майка си.  Няма нищо почти на бащата. Само по-светлата коса му взела. Майката мулатка ли е? Не можах да открия биография някаква. Затова ли я обсъждате? Та да погадаем какво би било детето на Хари и Меган. И честно казано аз си мисля,че и там ще е същото положение. Ще е бяло, защото Меги си е смесена,ще прилича визуално на нея,а от Хали ще вземе косата. Така си разсъждавам.

# 1 055
Мдаа, при едни беше коняра, при други може да е прес - секретарА...

# 1 056
Значи да-щерката на Бекер е копие на майка си.  Няма нищо почти на бащата. Само по-светлата коса му взела. Майката мулатка ли е? Не можах да открия биография някаква. Затова ли я обсъждате? Та да погадаем какво би било детето на Хари и Меган. И честно казано аз си мисля,че и там ще е същото положение. Ще е бяло, защото Меги си е смесена,ще прилича визуално на нея,а от Хали ще вземе косата. Така си разсъждавам.

Неее, според мен си копие на баща си, но с типичните афрочерти.. Даже на снимките като малка още повече. Само цвета на кожата не е взела от тях. На мен не ми е екзотична, а някак .......странна.

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 09:55 от Анонимен

# 1 057
Ми нека да я затворим в манастир, че да не вижда никакви мъже наоколо.
Защо търсите под вола теле, не знам..

# 1 058
Благодаря за линковете!Да много пршлича на нея-ококренити очи,и по цялостно излъчване. Тена и косата е от баща й. 😊 Инетерсно е какво нещо са гените. Винаги ми е било интересно как се разпределят.

# 1 059
Наскоро я гледах по немската телевизия. Беше дошла с майка си в Германия. На снимки бива, но на живо не ми хареса.
Нищо невъзможно за фотошопа и грима.Аз си я спомням като дете,което беше...доста кофти за гледане.Радвам се,че е пораснала изящна в телце и интересна в лице,което днес се търси.Брат й от другата мулатка Барбара Бекер,Елия,също е модел,също интересен.И не знаех,че Бекер има трета съпруга,изглежда ми пак мулатка,и още едно момченце,русо и синеоко.Това ако не е ген да е с все мургави жени,не знам какво е.

Прес-секретарчето не е зле.И за коя точно го гласите,ако е верно,че хм,ще обслужва двете семейства?

# 1 060
  • Бургас
Е, за Мегън, разбира се. Все пак тя се ожени заради титлата. А ,Кейт, все пак е бъдеща кралица

# 1 061
Ми нека да я затворим в манастир, че да не вижда никакви мъже наоколо.
Защо търсите под вола теле, не знам..

Навъдили са се едни хора - нито чувство за хумор имат, нито нюанси различават...

# 1 062
Дъщерята на Борис Бекер е такава, ама ето големият му син Ноа (до татко си), та никога не се знае:

# 1 063
По-скоро “ за Мегън разбира се, тя носи всички грехове, а Кейт - моля ви се, тя е англичанка”
А и Даяна щеше да става кралица..

И не става дума за чувство за хумор, имам си го. Ще поживеем, ще видим. Може пък Кейти да си намери някой...пластичен хирург👨🏻⚕

# 1 064
Щерката на Бекер е цялата на него, от майка си е взела разбира се нещо, но по-скоро някакъв африкански завършек в чертите.
Ето го татю като млад

Откъде пък се пръкна тази новина, че новият прес-секретар ще работи и за двете семейства? Те са на абсолютно различен етап в живота и кариерата. Уилям и Кейт са бъдещи крал и кралица, а Хари и Мегън ще изпадат все по-надолу в реда за унаследяване. Не мисля, че е особено ефективно, ако е истина.

Общи условия

Активация на акаунт