Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 375
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 140
Абе гони си ги склерозата и тях.

# 1 141
  • София
Аз го смятам за суетен.Преди се е мъчил, че жена му е по-важна от него...сигурно с напредване на годините го е яд, че остарява.
Та да му кажат, че е стар и не трябва да кара...

# 1 142
  • Down south
Разлики във времето,
 снимките са приятни

https://www.townandcountrymag.com/society/tradition/g25920370/ro … 564SmZUqrLXqNcQL0

# 1 143
Дедото дори не се е извинил, според интервю на пострадалата, информира BBC
Сега ще трябва рязко да увеличат посещенията по знайни и незнайни патронажи да поизлъскат малко имиджа на "фирмата'.

# 1 144
  • Истински се вижда само със сърцето.
И аз го четох това сутринта, не само трябва да им се извинят, но и да получат обезщетени хората според мен. Полицията била разговаряла с него, защо два дни след този случай шофира без колан. Ще ме извинява, ама това че е мъж на кралицата не му дава право да е немърлив към живота на на другите хора, за неговия все тая.

# 1 145

Кейт е много хубава като мома. Уилям същ зъбатко като братов4едките си.  Rolling Eyes
 Мегън.... без коментар  nono

# 1 146
Елизабет хич не ми е възхитителна, неземна, великолепна и каква ли не други суперлативи щом е толкова безотговорна. На 100 години, ако не карат кола - о, ужас! Че и след инцидент, пак - това, ако не са демнстрации, не знам какво. На Мегън ръцете на корема и босите крака в сандали са бял кахър по отношение на нарушаване на етикета.
И аз съм на мнението, че ако не бяхме в ерата на бързите новини и интернета, този случай щеше да се покрие. Сега освен да очакваме двете херцогини да станат патрони и на някоя организация срещу войната по пътищата...

# 1 147
И аз го четох това сутринта, не само трябва да им се извинят, но и да получат обезщетени хората според мен. Полицията била разговаряла с него, защо два дни след този случай шофира без колан. Ще ме извинява, ама това че е мъж на кралицата не му дава право да е немърлив към живота на на другите хора, за неговия все тая.
Чудесен пример дадоха този път, просто "възхитително" и "кралско".

# 1 148
Чудесен пример дадоха този път, просто "възхитително" и "кралско".

Абсолютно.... и дори едно публично изявление като хората не направиха. На фона на това, наистина е все едно къде и е на Меган ръката и как се облича и държи.

# 1 149
Просто досега много малко шансове са били даван явно на обществото, за да види истинското нагло лице на кралското семейство.
И нарушаването отвреме-навреме на етикета от Мегън е достоен своеобразен бунт в този лицемерен дворец.

# 1 150
 hahaha

Човека хубаво си го е казал това, ама да беше ходил да се блъсне в стена Wink Факт, че ако гледаме протоколи и държание, неговото е недопустимо към момента плюс нарушаване н а закона по отношение на коланите.

# 1 151
А къде толкова ходят, яхнали големите джипове и обикаляйки без колан по пътищата..на тези години и то без шофьор?
Сметки ли ходят плащат, градината ли да копат, консерви ли правят.. Whistling
Шегата настрана, но наистина не разбирам тези почти столетници защо шофират, а не ползват шофьори, при целите си възможности?

# 1 152
Аз се чудя как може да има нации търпящи още такива паразити - внасяли били в хазната, те внасят, ама и колко изнасят и какви привилегии и чудеса. Много нагло, безочливо и демонстративно поведение. Яхнали ми се и двамцата, че и без колан на джиБа. Каква толко работа имат. Обичали да шофират.... добре, че не обичат да убиват хора...

# 1 153
Егати монарсите, егати безочливото високомерие!

# 1 154
hahaha

Човека хубаво си го е казал това, ама да беше ходил да се блъсне в стена Wink Факт, че ако гледаме протоколи и държание, неговото е недопустимо към момента плюс нарушаване н а закона по отношение на коланите.
Сутринта мЕрнах във фейса снимка на Даяна, гледайки го "от горе" с текст "It's your turn bloody bustard". Няма да я пусна тук, защото и се струва малко грубо, но пък ясно представя мнението на някои (или доста) хора за тях.

Общи условия

Активация на акаунт