Дяволското гърло - нов сериал по Нова ТВ

• 68 371
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • Разпиляна във въображението
Гледам достатъчно сериали, за да се изненадвам от елементарни неща. Можеха да не залагат на евтиния пр - секс сцени. Уж да са сериозни, тежки и хоп - започват с дърляне, но ние си знаем, че след няколко серии ще е горещо.

# 646
  • София
Абе...тоя слоган на сериала много познат отнякъде...Thinking

ВЕЗДЕСЪЩИЯТ - "Човек трябва да знае само толкова, колкото може да понесе."

ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО - "Това, което ще открият, е повече от това, което могат да понесат!"

Хм, дано само това да са "приликите" с други сериали/филми. Апостолова ли е главен сценарист на ДГ?

Иначе аз нямам против да има и любовен елемент в сериала. Ще олекоти сюжета, особено както се очаква "Това, което ще откриват, да не могат да го понесат" Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 13:40 от rosi_ta

# 647
  • София
Моите деца са на тренировка до 21.00 ч., но големия иска да гледа ДГ. Явно, че няма да стане, ако ще има много брутални сцени.

# 648
Хм, дано само това да са "приликите" с други сериали/филми. Апостолова ли е главен сценарист на ДГ?
Не знам дали е главен сценарист, но е в екипа, писал историята.

# 649
  • София
Добре, че детето е малко още и го вълнува само Бейби ТВ. Joy

# 650
Ако  г-жа Апостолова пак  вършее , както в ОЖ , аз също бих предпочела Бейби ТВ Joy

# 651
Хахахах 😂😂😂😂

ние вече сме на Nickelodeon Wink

# 652
Цитат на: Ели
Таова пак  вършее , както в ОЖ , аз също бих предпочела Бейби ТВ Joy
[/quote

тая Апостолова не игра ли в дървото на живота  в ролята на жената на адвоката?

# 653
Да, играе в Дървото.

# 654
Тя и Откраднат живот и в Столичаните игра.

# 655
Ако  г-жа Апостолова пак  вършее , както в ОЖ , аз също бих предпочела Бейби ТВ Joy
Телетъбис форевър, майна!!!

Хахахах 😂😂😂😂

ние вече сме на Nickelodeon Wink
А червена точка? Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 656
  • ENGLAND
Аз много харесвам Христина Апостолова в Дървото на живота, в Столичаните не си я спомням.

# 657
  • Разпиляна във въображението
Пускала съм сценаристите и преди, но да ги повторя - Творците на сценария -  Евтим Милошев - сам автор на голяма част от него, Иван Спасов, Александър Чобанов, Елена Ермова, Владислав Тинчев иииии....... Христина Апостолова. 

# 658
В Столичаните играеше бойна сръбкиня или македонка.

# 659
Да,македонка беше.На мен ми хареса там,симпатична жена е,но бяха много смешна двойка с Руслан,той ѝ е до рамото Grinning

Общи условия

Активация на акаунт