Дяволското гърло - нов сериал по Нова ТВ

• 68 358
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Изненадана съм аз от това залюбване. Но, не съм недоволна. Това е криминален сериал и вниманието е насочено в друга посока, а така ще се разсейваме от основната линия.LaughingLaughing

# 631
Това със залюбването е старо, колкото и самото кино. Хич не съм и очаквала друго.
Аз мисля, че часът ще е по-късен , защото ще има неподходящи кадри. Честно казано по-добре, отколкото някое дете да стане свидетел на нещо подобно на раждането на бебето на Ина ( ОЖ) . Още се напрягам, като се сетя. Това може би е една от причините, поради които нямам желание вече да гледам този сериал.

Очаквам героинята на Теодора да е била жертва на сексуално насилие в детските си години, не знам защо...може би, защото това, което видях от новото промо много ми напомни на Ана от True detective 2. За героя на Филип пък очаквам да е с някакъв порок ( я хазарт, я дрога, я алкохол), често срещано явление в крими сериалите. Топ ченге с високи IQ и вредни навици.
Не смятам, че ще бъдат много оригинални, но пък силно вярвам, че ще бъде грабващ и интригуващ сериал. Имам нужда от такъв след ОЖ.

# 632
Е, мъж и жена са в главните роли, ще провеждат съвместно разследване, има ли наистина хора, които са се съмнявали, че ще има секс и любов? Grinning

И е много логично криминален сериал да се излъчва в по-късен час, а не от 20ч.

# 633
Според мен, ако целят по-късен час от 21 е ок, след това вече става късно и ще се отрази сериозно на рейтинга.

Не вярвам и да имат кой знае какви извратени сцени.
Ето, снощи в Хавай 5 ми се мерна как един забучи кол в нечие око, доста нагледно си беше... значи подобни кадри не ги притесняват.

# 634
Ели, има такъв сериал, един от най-гледаните в Щатите Grinning. Дори самите актьори са били против да съберат героите им, защото са смятали, че така ще се изгуби от магията ако се случи.

Като се почне това с децата гледат......
Те Под прикритие го даваха малко преди 21, пък що за убийства, секс и речник имаше. Няма да има никакъв проблем да го пуснат и от 20:00, ама ще е в неделя в този случай.

# 635
Майче, за кой сериал говориш?

# 636
  • София
Аз пък съм изненадана, че вие сте изненадани за Теодора и Владо.  Laughing

# 637
Абе...тоя слоган на сериала много познат отнякъде...Thinking

ВЕЗДЕСЪЩИЯТ - "Човек трябва да знае само толкова, колкото може да понесе."

ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО - "Това, което ще открият, е повече от това, което могат да понесат!"

# 638
Това със залюбването е старо, колкото и самото кино. Хич не съм и очаквала друго.
Аз мисля, че часът ще е по-късен , защото ще има неподходящи кадри. Честно казано по-добре, отколкото някое дете да стане свидетел на нещо подобно на раждането на бебето на Ина ( ОЖ) . Още се напрягам, като се сетя. Това може би е една от причините, поради които нямам желание вече да гледам този сериал.

Очаквам героинята на Теодора да е била жертва на сексуално насилие в детските си години, не знам защо...може би, защото това, което видях от новото промо много ми напомни на Ана от True detective 2. За героя на Филип пък очаквам да е с някакъв порок ( я хазарт, я дрога, я алкохол), често срещано явление в крими сериалите. Топ ченге с високи IQ и вредни навици.
Не смятам, че ще бъдат много оригинални, но пък силно вярвам, че ще бъде грабващ и интригуващ сериал. Имам нужда от такъв след ОЖ.
Едно към едно моите мисли 😊.

А за децата се вълнувам, защото моята 6-годишна госпожица има голям мерак да гледа и ако е в 20:00 ще се видя в чудо 😆.

# 639
Ами Дрийми, ще си тренираш способностите да казваш Не Grinning

# 640
Бе за тез деца анимация няма ли Joy
Владо Карамазов ще ми гледат... Ааааааа Joy

# 641
# 642
Абе...тоя слоган на сериала много познат отнякъде...Thinking

ВЕЗДЕСЪЩИЯТ - "Човек трябва да знае само толкова, колкото може да понесе."

ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО - "Това, което ще открият, е повече от това, което могат да понесат!"

Ми... чувствителни хора... трудно им понася 😃

# 643
Ами Дрийми, ще си тренираш способностите да казваш Не Grinning
Моски, този патрон вече го изгърмях с ОЖ-7. Наложих вето 😆.
Сега ще мисля друг подход.

# 644
  • София
Не знам как си гледате децата, а и не е моя работа.
Фен съм на ББ, което си е просташко шоу, ама аз го харесвам. Камъни в моята градина Simple Smile)) може да се мятат.
Да не мислите, че са гледали с мен.
Нищо подобно.
Имаха си достатъчно други занимания, а и малко след 8 вечер по креватите.

Общи условия

Активация на акаунт